hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 GERGE said: Turk filan degilim ki ben, Anadoluluyum. Anadolu kulturunu korurum, bana ne Orta Asyali barbarin kulturunden. Anadolu kulturunde Hitit'ten de eserler var, Yunan'dan da, Sumer'den de, Osmanli'dan da, Selcuklu'dan da. Gelin alayi mesela hep yapilan Sumer'den kalma. Boyle bir suru sey var, benim kulturum bu. hajı "orta asyadan gelen türk" die bişi yoh zaten orta asyalı geni baksak yohtur çoğumuzda. gelen adam sayısı belli, burada yaşayan adam belli. islamize olmuş anadoluda yaşayan adamlarız en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Aket-Atum said: Roma döneminde hayaletler falan dadansa. Testudo formatı ile hızlı treni raydan çıkarsalar. bu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ahmedinejad said: Bizimkiler yuzyillik mezarlığı yıkıp yerine cevre yolu yapıyor. İkibin seneligi mi düşünecekler. Ölüler de yerini bilsin arkadas!! yalnız şöyle düşündüm de...2bin sene sonra bu topraklarda yaşayacak olan insanlar,ne bileyim zamanlar arası yolculuk tüneli falan(sallıyorum işte)kazarken 1990-2015 yılları arasına ait <> rastlasalar,hani şimdiden bir yerlere kitabe falan mı diksek,yıksın geçsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yıksınlar ya ne olacak 3-5 kayadan. hızlı tren iyidir, hökümet çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 türkler şöyle böyle diyen tiplere yazık ya. minor kültür olarak türkleştiklerini kabul eden ermeni ve rum olduklarını söylüyorlar sadece. halbuki türk'üm de üstün tarafa geç. kopya da çektik diğer üstün taraflardan, kurabiye dağıtıyoruz geldiğinizde. sibirya'dan gelip anadolu'daki rumu türkleştirmiş adamlar, hala türkler çok reororor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 2000 yıllık mezarlık ne Hasankeyf'i sular altında bırakıyor adamlar diyip kaçayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 huun said: türkler şöyle böyle diyen tiplere yazık ya. minor kültür olarak türkleştiklerini kabul eden ermeni ve rum olduklarını söylüyorlar sadece. halbuki türk'üm de üstün tarafa geç. kopya da çektik diğer üstün taraflardan, kurabiye dağıtıyoruz geldiğinizde. sibirya'dan gelip anadolu'daki rumu türkleştirmiş adamlar, hala türkler çok reororor ne turku abı biz turkmuyuz fızıkı yapıya bak genetık yapına bak asyadakı turklerle hıc benzemıyoruz tıptesen farklı dın desen o farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 gerçek türk bu değil diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yanı gercek turk bız degılız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar