Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk milletini tarihine cok baglidir...

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Turk filan degilim ki ben, Anadoluluyum. Anadolu kulturunu korurum, bana ne Orta Asyali barbarin kulturunden.

Anadolu kulturunde Hitit'ten de eserler var, Yunan'dan da, Sumer'den de, Osmanli'dan da, Selcuklu'dan da. Gelin alayi mesela hep yapilan Sumer'den kalma. Boyle bir suru sey var, benim kulturum bu.

hajı "orta asyadan gelen türk" die bişi yoh zaten orta asyalı geni baksak yohtur çoğumuzda. gelen adam sayısı belli, burada yaşayan adam belli.

islamize olmuş anadoluda yaşayan adamlarız en nihayetinde.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Bizimkiler yuzyillik mezarlığı yıkıp yerine cevre yolu yapıyor. İkibin seneligi mi düşünecekler. Ölüler de yerini bilsin arkadas!!

yalnız şöyle düşündüm de...2bin sene sonra bu topraklarda yaşayacak olan insanlar,ne bileyim zamanlar arası yolculuk tüneli falan(sallıyorum işte)kazarken 1990-2015 yılları arasına ait <> rastlasalar,hani şimdiden bir yerlere kitabe falan mı diksek,yıksın geçsinler...
Sosyal ağlarda paylaş

türkler şöyle böyle diyen tiplere yazık ya. minor kültür olarak türkleştiklerini kabul eden ermeni ve rum olduklarını söylüyorlar sadece. halbuki türk'üm de üstün tarafa geç. kopya da çektik diğer üstün taraflardan, kurabiye dağıtıyoruz geldiğinizde. sibirya'dan gelip anadolu'daki rumu türkleştirmiş adamlar, hala türkler çok reororor
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

türkler şöyle böyle diyen tiplere yazık ya. minor kültür olarak türkleştiklerini kabul eden ermeni ve rum olduklarını söylüyorlar sadece. halbuki türk'üm de üstün tarafa geç. kopya da çektik diğer üstün taraflardan, kurabiye dağıtıyoruz geldiğinizde. sibirya'dan gelip anadolu'daki rumu türkleştirmiş adamlar, hala türkler çok reororor
ne turku abı biz turkmuyuz fızıkı yapıya bak genetık yapına bak asyadakı turklerle hıc benzemıyoruz tıptesen farklı dın desen o farklı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...