SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mıllı grurumu Sınan Denis adlı rus asıllı boksoru yenerek elınden kemerını aldı K.O ıle alması daha da guzel oldu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Helal olsun.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Slat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hoş tabii..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ilk defa duydum bu adamın adını.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Maçı demın bıttı rakıbını nerdeyse bayıltıyodu 9.raund da adamın gozlerını kapattırdı adam oldu zannettı herkes[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: -Kobe-, 20 Kasım 2004 23:38 tarihinde demiş ki: ilk defa duydum bu adamın adını. sende bi sorun var[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 e mactan once neden hbr verilmedi... edit: ayrıca ben de anlamadım deniz kim falan dedim,sinanı hıc cıkartamadım,topici daha iyi acabilirdin,sinan şamil diye mesela[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... [Bu mesaj December_Flower tarafından 20 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 helal olsun sinan'a,maçta tgrt'deydi..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: December_Flower, 20 Kasım 2004 23:57 tarihinde demiş ki: e mactan once neden hbr verilmedi... edit: ayrıca ben de anlamadım deniz kim falan dedim,sinanı hıc cıkartamadım,topici daha iyi acabilirdin,sinan şamil diye mesela Ne bılıım sevıncten sadece Sinan yazdım 110 kılo ıle adamı cok guzel dowdu ama ya o aparkatlar duwara gelse yıkılır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sinan şamil mi? ulan.. :D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cok pis dövdü yaa resmen gözler kaydı denis'in... acıdıyo insan denis'E ;)[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ama çok iyi dayandı 9.raund'a kadar dusmeden o yumruklar karsısında durmak her babayıgıdın harcı degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 spikerde öle dio :):):) ben o yumrukları yesem 10 kere ölmüştüm[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Öne çıkan mesajlar