seraphiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 şimdi bi kendime bi de kuzene cd key alıcam, siteden alındığında direkt battlenet'e giriş yaptığın üyelik mi yükseliyo yoksa cd key olarak mı veriyolar? starter pakedi var ya 5 yuro. ben cd key şeklinde almak istiyorum.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 almak için giriş yapman gerekiyor zaten, ben 2 sene önce aldığımda code ları siteden hesaba login olup aktif etmem gerekiyordu hesabı yükseltmek için, senin sorunda anladığım kadarıyla kendi hesabından login olup 2 farklı key almak istiyorsun? sanırım olur sonuçta code veriyolar sen onu hangi hesabı yükseltmek istersen o hesaptan giriyorsun halen eskisi gibiyse tabi. giriş yapıp denedim şöyle seçenek çıkıyor almak istediğimde -Quantity: 2 Purchase or Gift a Game Key seçenekleri var buda demek oluyorki gift seçersen code u başka hesapta kullanabilirsin.
seraphiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 aynen öyleymiş aldım keyleri ve teşkür ettim.
Öne çıkan mesajlar