Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahh ah

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi eve doğru arabayla geliyordum.
Her taraf kar kış.göz gözü görmüyo ankarada.
Gelirken hem 20'nin hemde faces'ın önünden geçtim.ikisinin de önü insan dolu.taksiler falan.sonra 1-2 sene önceki halimi düşündüm.daha bu saatte dışarı çıkardım.kızlar falan filan.

farkettimde cidden özlüyorum o günleri.şimdi proje çalışma falan derken, bir senedir nerdeyse hiç gezmiyorum.1 tane bile kız girmedi hayatıma.Takım yok bişi yok. Ot gibi oldum.

geldiğimden beri mazhar alanson'la cem yılmazın şarkısını dinliyorum.ve sözlerini tam anlamıyla...

bir zamanlar fırtınalar estirirdim,
eskisi gibi değilim şimdi değiştim.
kumarım yoktur, kavga etmem.
her gece barlara gitmem
ne bileyim ben.ah ne bileyim ben
bir kuş kanatlanır şu gönlümden.
çırpınır, çırpınır da uçamaz.
gene bir davet çıkarsa senden
dönerim bilirsin aşığım.
aşıklar kaçamaz, aşıklar kaçamaz.

insan olmak yetmez yetmiyor zaten.
supermen , supermen olmak lazım bazen

şimdi benim adım "noolur noolmaz",
bu işler artık bana inanki koymaz,
birinde az muhabbet birinde naz.
sende ne var bende biraz.

insan olmak yetmez yetmiyor zaten.
supermen , supermen olmak lazım bazen[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Mesaj tarihi:
yarın çık arkadaşlarınla.. iyi gelir[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 21 Kasım 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arada bi dısarı cıkıp tam anlamıyla "kopmak" gerekiyor aslında yoksa cidden ot gibi oluyosun. Zaman ayır kendine ne biliym haftada bi gun bi kac saat da olsa.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
21 yaşıma geldim bu yaz ilk defa bir yerde çalıştım ve acaip yorucuydu bazen düşünüyorum bende şimdi okuyoruz egleniyoruz falan ama mezun olduktan sonra, askerlik ondan sonra iş hayatı falan sürekli çalış sürekli çalış bir pazarları tatil ondada uyucaz zaten bir anlam ifade etmiyor hiç o tip yaşam bana napıcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden :)[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Mesaj tarihi:
Birde büyümek eglenceli derlerdi, kücükken hepimiz büyümek istemisizdir, nezamanki büyük olmanin getirdigi sorumluluklari yasamaya basladigimizi anlariz, iste ozaman gercekten buyumusuzdur ,donusude yoktur :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mesaj tarihi:
biraz da Bu Ne biçim hikaye böyle? dinle iyi gelir:) şaka bi yana benim de bi ara dağıtmam lazım ama zaman yok offfof![signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 21 Kasım 2004 01:45 tarihinde demiş ki:
Arada bi dısarı cıkıp tam anlamıyla "kopmak" gerekiyor aslında yoksa cidden ot gibi oluyosun. Zaman ayır kendine ne biliym haftada bi gun bi kac saat da olsa.

Zaten ot olmamanın tek yolu kopmaktan geçer değil mi? Herkes kopuyor ya sende kopmazsan otsun, geçen gün kuzenim deişmti şimdiki gençler çok asosyal barlara ,clublara hiç gitmiyor. Hadi herkesin eğlence anlayışı bir yana ona karışmam ama eğlenceyi insanların kendi anlayışlarına göre tanımlayıp herkese bunu empoze etmeye çalışmaları delirtir beni.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Peki abi kopmak anlayısını oyle anlıyosan oyle olsun ne diyim yukarıda yazılanla ilgili bi yorum yapıyorum iyi niyetle ama senin yazdıklarına yorum yapmayayım daha iyi. Mantıklı cerceve bakan biri gerekenleri gorur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Hayatın normal gidişatını kabul edip ona göre yaşamak lazım yoksa, yaşlılık önce kompleks, sonra korku en sonunda ise fobi olur. Bu bir devamlılığı yada genel geçerliliği kırmak gibi birşey değil, normal gidişatın bir parçası. Bunun için ne hayatı nede kendinizi suçlayın, kimse yaşlı doğup genç ölmez.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Ne yani nostalji yapıp "eski gunler..." de mi diyemeyecek insanlar? Sana sorucaz tabii bundan sora herseyi cok biliyosun ya. Hayır zor tutuyorum kendimi su anda nedir bu tavrın anlamıs degilim begenmiyosan yazma kardesim okuma ugrama konuya kimsenin forum kurallarına ters bisi yaptıgı yok herhangi garip bisi de goremiyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Nostalji yapmak ile eski günler geçip gittiği için kendini suçlamak arasında ki ince çizgi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Kopmak ile ilgili ince cizgi, icqdan da dedigim gibi herkese gore degisir. Biri barda kopmak ister biri arkadaslarıyla evinde olabilir baska biri metal konserine gidip de kopmak ister bunun cesitli sekilleri vardır herkese gore. Bunu icqdan anlatmama ragmen boyle bi mesaj atiyosun ince cizgi diye. Ben buna sasiyorum demek ki ben Ardeth'i insan olarak yanlıs tanımısım kusura bakma benim hatam.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
iyi ettin bence kafan karışık ise burda daha bir çok şey yazılıp çizilir kafana göre birilerini seçersen aralarından ama benim fikrim eğer çok kafana takarsan bunu sıkıcı bir hal alabilir seni bunaltabilir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Evet su anda takmıs durumdayım cidden. Cunku konusma tonunu anlamıyorum bu kadar yıllık arkadas olmamıza ragmen abi kim ne dedi sana neyin hangi ucu degdi nedir bu tepki?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Evet kusura bakma dagıldı konu cidden kisisellesti biraz galiba.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 21 Kasım 2004 02:15 tarihinde demiş ki:
pek anlatamadım galiba.
ayak üstü saptırıp bunalttınız.

ben apayrı şeylerden bahsediyorum.yaşlanma korkusu falan diye...
neyse be.

Aman boswer bır gun herkes yaşlanacak bu kaçınılmaz[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
  • Yeni Oluştur...