Karea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 cambazct said: ERKEK OLUN BIRAZ bir erkeğimiz vardı forumda tomahawk ı vardı norak mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 cambazct said: ERKEK OLUN BIRAZ slm http://imageshack.us/a/img51/9349/fot0077.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ahahah erkek geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tüh lan spo yapıcam diye geç kaldım ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Norak said: cambazct said: ERKEK OLUN BIRAZ slm http://imageshack.us/a/img51/9349/fot0077.jpg sok o kürdanı kutusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Eger shuriken konusunda yada diger bu konuya deginen konularda bilgi almak isterseniz om atarak ulasabilirsiniz bana. Elimden geldigince sizi yonlendiririm dogru konumlara Sterekeos San. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ninja San aslında Kunai de arıyorum, onu nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Buyrun http://tr.ioffer.com/si/kunai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ninja said: Buyrun http://tr.ioffer.com/si/kunai iOffere güvenemiyorum, hem çok pahalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 oradan olmasın, buradan olmasın, şu pahallı, burada satmıyorlar. bi iki sayfa daha alacak bişi bulamazsan trollük olsun diye kilitleyeceği başlığı keza alacğaınnyok lan kaç para bu pahallı dediğin lan 100$ mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bir yerden cevap bekliyorum, ona göre alacağım. + Konu dışıda açtım ne uğraşacam Trolllükle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dasaaa said: oradan olmasın, buradan olmasın, şu pahallı, burada satmıyorlar. bi iki sayfa daha alacak bişi bulamazsan trollük olsun diye kilitleyeceği başlığı keza alacğaınnyok lan kaç para bu pahallı dediğin lan 100$ mı? abi alacagi sey ninja yildizi olan adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Karaköye gideceğim, istediğiniz bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 borek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Peki soruyorum İstanbulda nereden Tomahawk bulunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Strekeos said: Peki soruyorum İstanbulda nereden Tomahawk bulunur? ismailağa tomahawk da markadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tarlabaşı tarafında peşmergelerden az kullanılmış tomahawk satıyorlar ama amerikan malı yani, ikinci eline güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Haklısın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ne kadar ödeyebilirsin ? Konuda çok takılmadım fakat bütçe bütçe diyip durmuşun sanırım.Çine giden bir arkadaşım kendine kunai ve shuriken getirmişti.Fazla varmıydı hatırlamıyorum sormam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bence konu kapanmıştır, ben arkadaşa adres ve gerekli bilgileri verdim zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesajiniza istinaden; Demekki Sarbat Ercan San sizin ciddiyetinizi anlayamamistir. Cunku yiginla hergun ben ninja olmak istiyorum diyen Inci sozlukun genclerinin maillarini silmekle vakit kaybediyor zaten. O arada sizin mailinizda silinmis olabilir. Cunku Turk insani cogunlukla bu isleri makaraya alabiliyor. Neyse egerki bulamazsaniz bana yeniden bildiriniz. Nintou ya diger bir deyisle Ninpou da baslamanizi oneririm sizi zinde yapacaktir. Tekrar su gibi bir gun dilerim Strekeos san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Belirttigim gibi bu alfabenin bir kismi ; Ilgili kisiler icin; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 glory hole açmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 özel alfabe neden özel lan? adam A harfi yerine bi şekil koymuş, B harfi yerine bi şekil.... böle mi yani olay? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 DAsaaa dono siz bana saygi duyar dediklerime deger verirdiniz. Sizi kiracak bir atifta mi yada harekette mi bulundum? Eger oyle ise yuksek ozurlerimi lutfen kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar