Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da ninja yıldızı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eger shuriken konusunda yada diger bu konuya deginen konularda bilgi almak isterseniz om atarak ulasabilirsiniz bana. Elimden geldigince sizi yonlendiririm dogru konumlara Sterekeos San.
Mesaj tarihi:
oradan olmasın, buradan olmasın, şu pahallı, burada satmıyorlar.

bi iki sayfa daha alacak bişi bulamazsan trollük olsun diye kilitleyeceği başlığı

keza alacğaınnyok lan

kaç para bu pahallı dediğin lan

100$ mı?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

oradan olmasın, buradan olmasın, şu pahallı, burada satmıyorlar.

bi iki sayfa daha alacak bişi bulamazsan trollük olsun diye kilitleyeceği başlığı

keza alacğaınnyok lan

kaç para bu pahallı dediğin lan

100$ mı?

abi alacagi sey ninja yildizi olan adam...
Mesaj tarihi:
Ne kadar ödeyebilirsin ? Konuda çok takılmadım fakat bütçe bütçe diyip durmuşun sanırım.Çine giden bir arkadaşım kendine kunai ve shuriken getirmişti.Fazla varmıydı hatırlamıyorum sormam gerek
Mesaj tarihi:
Mesajiniza istinaden;

Demekki Sarbat Ercan San sizin ciddiyetinizi anlayamamistir. Cunku yiginla hergun ben ninja olmak istiyorum diyen Inci sozlukun genclerinin maillarini silmekle vakit kaybediyor zaten. O arada sizin mailinizda silinmis olabilir. Cunku Turk insani cogunlukla bu isleri makaraya alabiliyor.
Neyse egerki bulamazsaniz bana yeniden bildiriniz.
Nintou ya diger bir deyisle Ninpou da baslamanizi oneririm sizi zinde yapacaktir.

Tekrar su gibi bir gun dilerim Strekeos san.
Mesaj tarihi:
DAsaaa dono siz bana saygi duyar dediklerime deger verirdiniz. Sizi kiracak bir atifta mi yada harekette mi bulundum? Eger oyle ise yuksek ozurlerimi lutfen kabul edin.
  • Yeni Oluştur...