Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode : 3 Teaser Trailer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni konu açmana hiç gerek yoktu.[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
Bence vardı[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
zannetmiorum burda starwars"un paralı üyesi olan birinin olduğuna ama inşallah vardır..[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
linkin başına ed2k koyun çalışır.
biriniz indirip söylesin ama fake mi değil mi diye ona göre çeksin millet.![signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Evet izleyip behrana söylemiştim fake olduğunu benden evvel davranmış.

Fanmade olduğu belli. Bence edonkey'den falan aratmaya kasmayın. Fragman çıktığında yüzlerce linkte çıkar ortaya merak etmeyin.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Süper, tek kelimeyle süper.

Darth Sidious u da lightsaberla gördüm ya, artık ölsem de gam yemem =) Feci ya adam.

Anakinin Vader olmadan önce, dark side a geçtiği halleri süper, saçlar yakıyo zaten, bi sahne var, cüppesinin kukuletası kafasında, kafayı çeviriyor yavaş yavaş, gözler sarı. Üf be, dayanamıyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Mesaj tarihi:
ABİ KAFAYI YİECEM MÜKEMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

OFFFFFFFFF NAASIL BEKLİCEM BEN KALBİM KÜT KÜT ATİO ŞU AN YA![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Be patient, young padawan.

derdi şimdi lightside dan bi jedi olsaydı. Ama ben bi Sith Marauder olduğum için,

Go and steal the film records, young padawan.

diyorum eheh =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Kasım 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...