GlobalLord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dün Sevgililer Günü’ydü. Dünyanın dört bir yanında milyarlarca insan bugünü sevdikleriyle geçirdi. Ancak bunların hiçbiri ABD’nin California eyaletindeki Redlands şehrinde yaşayan 20 yaşındaki Mark kadar ilginç değildi. wtf haber ajansi http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=65941&rid=2&p=1&hid=22599517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bizde olsa baba elinde toplu iğne ile olaya müdahale ederdi. bu amerikalıların kafası hiç çalışmıyor. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 said: Ancak diğerlerinin arasında Lila’nın yeri başka. TLC televizyonunda yayınlanan “My Strange Addiction” (Benim Tuhaf Bağımlılığım) programının yeni sezonunun ilk konuğu olan Mark, “Lila’yı o kadar çok seviyorum ki onunla evlenmeyi düşünüyorum” diyor. Yeni bir seriye başlamak için sağlam viraller lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sdskadjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Kari bulun buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 halleniyomuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Peki yolda giderken yanındamı götürüyor bu akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 said: Annesinden hiç görmediği sevgi ve ilgiyi şişme oyuncaklarından gördüğünü söyleyen Mark, “Çok yumuşaklar, onlara sarılabiliyorum” diyor. bildiğin dram lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 psikopat mı desem üzülsem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ben şuna bittim Aslına bakılırsa Mark sadece Lila’yla değil toplam 15 şişme deniz oyuncağıyla birlikte yaşıyor. Birlikte uyuyor, birlikte televizyon izliyor, birlikte alışverişe gidiyorlar. Hatta Mark oyuncaklar için özel yemek bile pişiriyor sonra da hep birlikte sofraya oturup yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar