Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 lan ne buldum :) http://img.photobucket.com/albums/v649/Dynun/kural.jpg http://img.photobucket.com/albums/v649/Dynun/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 listede en üstte olan ve alınıcaklar hariç gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hayatimda gordugum en gay clanlardan sanirim. kufur yok kesinlikle kurali nedir ya ahaha "ARKADASLAR BAKİN KUFUR ETMEDENDE ANLASABİLİRİZ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kuralları dynamick yazdı, ban gelir demedi demeyin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 izlenimlerimden yola cikarakta sunu soyleyebilirim. bir sendika olamamis malesef. o tadi verememissiniz ki sadece dynun hatirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sendikadan önceydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yoksa değil miydi, yıl kaçti ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yil isterse bugday ve kumasin takas edildigi donem olsun. cok kotuymussunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tamam güzel kardeşim de neden sen şimdi tükaka moduna girdin, ben süpermişiz mi dedim, patinin bi public serverda w3 clanı vardı ona da site yaptıydık vs , gezerken bunları buldum koydum germeyin lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bu kadar kotu olunca gerilmekte haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bi de attırıbıl vardı o nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 o sonra katıldı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 anaa g3nk patiymiymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kadromuz iyiydi be, guzel egleniyorduk. nerede o eski gunler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 B4NG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hey gidi eski günler hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bende vardım AT_HIRSIZI olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 vay be, sinanla gökçe'yi bu klan sayesinde tanımıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Flassh said: anaa g3nk patiymiymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Dynun said: lan ne buldum :) http://img.photobucket.com/albums/v649/Dynun/kural.jpg http://img.photobucket.com/albums/v649/Dynun/1.jpg 8 yıldır girmiyormuşum forumlara, bugün bir aklıma geldi. Şifre falan hatırladım enteresan bir şekilde sonra arama kısmında g3nk'i arattırdım. Bu ekran görüntüsü de hardcore nostalji yaptırdı yalnız. Öpüyorum hepinizi... :) G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Allure- said: vay be, sinanla gökçe'yi bu klan sayesinde tanımıştım :) i am your density Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Sinan dediğin wish barzosu muydu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar