Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boomtown

jankis

Öne çıkan mesajlar

hmm o zaman ben bugünkü dahil 2 bölüm falan kaçırmışım topu topu

bugün işte o 20 sene önceki cinayet vardı
alışveriş merkezini sen söyleyince hatırladım onun da büyük kısmını izledim.eğer ondan önceki bölüm mc norris in babasının geldiği bölümse bugünkünü download edip izlemem yeterli..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

alışveriş merkezini ben, geçen hafta pazar izledim (7 gün önce yani)

20 sene önceki cinayeti de, o pazardan sonraki salı izledim. (sırası ters olabilir aslında emin değilim)

bugun tekrarı olması normal son bölümün, salıdan salıya 21:00 de çünkü 2. sezon (öyle biliorum ben). pazarları, haftaiçi falan ise ayrı bi sıraya göredir heralde.

ben o salı izlediğimden önce 2 tane salı bölümünü kaçırdım, onu biliorum. o 2 bölümden önce mcnorrisin babasının geldiği bölüm vardı. son izlediğim o muydu kaçırmadan önce, emin diilim, büyük ihtimalle odur ama[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Sosyal ağlarda paylaş

bi sn şimdi, şöyle bi mantık kurdum.

1. bölüm - kadın dedektifle tanışmaları
2. bölüm - banka soygunundan yakalanmasına kadar
3. bölüm - mcnorrisin babası + mahkeme falan, roy 'un elmasları vs
4. bölüm - ???
5. bölüm - alışveriş merkezi, pazar izlediğim, bir önceki salı gününün tekrarıydı tahminen, o salının diil de bi öncekinin
6. bölüm - 20 sene önceki cinayet sanırım, sanırım ben geçen salı izledim, bugun de tekrarını yaptılar yine, pazar ya.

7. bölüm de bu salı bu mantığa göre

yani bi bölüm kaçırmışız; yeni bölümler salıları 21:00 de oynuyo, pazar 22:00 'de de tekrarı var. ha, eğer bunun dışında her gün falan oynuosa bilmiorum eski sezon falan olabilir[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Sosyal ağlarda paylaş

senin dediğin market bölümü
dediğin kız ise acil servis bozması :D

wastiee nin dediği foruma resmi konan melez mavi gözlü kadın, sanırım şu an bölüm şefi.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

hah konustuk fızbenle icqdan

o benim izlemediğim bölümmüş (yeni sezon olduğundan 100% emin diiliz gerçi ama %90 :p)

arcane, eğer sen o 2. sayfadaki çıkardığım listedeki bölümleri artı bu bölümü izlediysen, kaçırdığın bölüm yok demektir. büweee, benim niye vaaarrrr[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Sosyal ağlarda paylaş

Adı nelsondı galiba. Şu zenci örgütlü boğulmalı bölüm son bölüm olabilir, bi yerde 2. sezonun 6. bölümünden sonra boomtown un çekimlerine son verildiği yazıyordu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Ülen bu ne ya o bölüm hangisi bu ne yok acil servisti marketti... Kafamı karıştırdınız, ER'ın markette (Obi-Wan abimiz gelmişti hani) geçen bölümünü Boomtown sandım bi an. :)

Bu arada son bölüm 20 sene önceki cinayetti. Naylona sarıp duvara gömmüşlerdi.

Ondan önceki bölüm de marketli olandı galiba. Hani sağır bi çocuk vardı, bu polis akademisindeki kız (Theresa Ortiz, önceden ambulansta ilk yardım görevlisi gibi bişeydi, paramedic diyor gavur) market güvenliğinin bileğinden silahı alıp vuruyordu herifleri.
Yoksa o bölüm daha da mı önceydi?

Aman banane ya ben yarınki bölüme bakarım :-P
(Moral falan bozuyor ama güzel dizi, kaçırmamalı :))[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Dizi aniden bittiği için göremiyoruz. Daha ilk sezonunda drama dalında emmy alan bi diziyi de sonlandırmak ne iştir anlamadım. Dizinin bitirilmesine IMDB de nbc nin totoşluğu diyorlar. Ama gerçekten çok güzel bi diziydi, benim gözümde yeri OZ ve niptuck tan hemen sonra.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 21 Kasım 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...