jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kurosawa'nın kurgusu harbi tarantino'yla birleşmiş süper çok sevdim acaip hem de[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bende sevdim[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 İzleyemedim, tüh. Tekrarı ne zaman olacak bilen var mı?[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki: kedinin poposunada gazete ile falan vurma, banlarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hemen ısındım desem yeridir. Değişik karakterlerin gözünden olayların aktarımını her zaman sevmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 süper olmuş cidden filmlerde camdan kaçan cocuk binbir sebeklik yapıp kacardı, düsmesi acayip etkiledi beni süper diziymiş cidden, tekrarı da 1 de galiba emin değilim[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Tekrarı gece 1de idi. Tekrarını izleme şansım oldu, gerçekten de çok etkiledi beni. Identify filmin de ki anlatım tarzına benzer anlatım tarzı vardı ancak Identify da ki kadar basitce değil çok kaliteliydi. (Gerçi Identify güzel bir filmdi ama o sonu gördükden sonra 100 oscar alsa ilgilendirmez beni.) Senaryo o kadar güzeldi ki. Korkusuz un çöl fırtınası hikayesi ve zenci çocuğumuzun pisipisine ölmesi beni çok hüzünlendirdi :( Zenci çocuk öldüğü an direkt olarak aklıma Bowling For Columbine de anlatılan bir hikaye geldi aklıma, eminim izleyenlerin hepsinin aklına bir için gelmiştir. Neyse hoş diziydi işte... *! hüzünlenir *[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 reklamını görmustumde basladıını blmıodum? hangi günler ve saatte dizi?[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist headquarters of online games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Perşembe günleri, saat 21.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya ben bugun sertettım ılk defa her bolum ayrı bı hıkaye mı.. baya ıyıydı.. zencı adamın sılahlı herıfın kadını esır aldıgı yere gırısıne oldum ya..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 vet güzel olmuş TRT 1 deki kanıt peşinde nin havası var olaylarda sevdim[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Fearless o zenci eleman. Süper adam valla. İlk bölümde bi liste olayı vardı onun hehe çok iyiydi. Kaçırılmıycak bi dizi, hatta cnbce nin yeni dizilerinden en güzeli bence[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 en baba bölümüydü sanırım nasıl dumurlar yaşattı belli değil süper dizi , sonunu asla tahmin edemiyorsun[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 abi 2-3 bölüm önce fearless naaaptı öyle yaw çatıdan bi atladı yere indiğinde canlı bi adam yoktu ortada biraz abartı kaçmış orası bence, ama süperdi gene de o ayrı :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 snrm hergün gece 12'de cnbc-e vermeye başladı yazlıkta seyredicek düzgün birşey bulamayanlar için iyi bir seçim olabilir :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Oha abi naptınız Kanıt peşindeyle ne gibi bi alaka kurdunuz ya? BEncede süper dizi, CNBC-E yaz donemıne gecıp X-Files'ı sadece pazar gunlerıne bıraktıgında ve yerine hafta ıcı Boomtown'ı koydugunda acaip sınırlenmıstım fakat bı kack ere ızleyınce ne kadar muthıs bı dızı oldugunu anladım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 benzeri olmayan bir dizi. işlenen konular benzeyebilir sadece diğer dizilere. işleniş açısından gayet güzel ve etkileyi bir tarzı var. merak her zaman izleyenin kafasında oluyor. farklı karakterlerle bu şekilde anlatmayı başka bir dizide görmedim duymadım. zaten bu kadar iddalı bir sloganı olmazdı oyle olmasaydı.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth [Bu mesaj Sereglin tarafından 10 Temmuz 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 boomtown ın amerikada ikinci sezonunun 6. bölümünde yayından kaldırıldığını duymuşsunuzdur belki cnbc-e de bildiğim kadarıyla sadece ilk sezonu yayınlıyor benim seyrettiğim en güzel bir kaç diziden biri olmaya kesinlikle aday kurgu olayının muhteşemliği zaten her seyredişimde bitiriyor şimdiye dek bir bölüm kaçırmadım, bundan sonra da kaçırmam zaten...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Aegean, 10 Kasım 2003 15:56 tarihinde demiş ki: abi 2-3 bölüm önce fearless naaaptı öyle yaw çatıdan bi atladı yere indiğinde canlı bi adam yoktu ortada biraz abartı kaçmış orası bence, ama süperdi gene de o ayrı :) hehe süperdi.yanlız fearless körfez savaşında savaşmış bi eleman baya sağlam her türlü aksiyon beklenir.. bi de o sahne o kadar olsun yani kaç bölümdür hiçbir gaz şey görmedim dizide çatışmalar falan direk çok gerçekçiydi.o kadar rus un tam teçhizatlı bastığı otelde adam max paynelik yapmayacak da nerede yapacak :) bu arada tekrar bölümlerinden sonra yeni sezona geçildi.güzel bölümdü ama müzikler falan diziye yeni bi hava katılmış sanki böyle daha hareketli olmuş.senaryo da süper bi şekilde her zamanki gibi yep yeni olayları eskiden olmuş olaylarla bağlıyor.hastasıyım ya. joel pek bi karizma kasıyo valla, fearless ı geçti. bi kadın geldi umarım bi sonraki bölümde olmaz fazla havalı dedektiflik için o neydi ya hehe. bu arada bugünkü bölümün sonunda mc norris beni yardı hehe süperdi rehabilitasyondaki hakim muhabbeti.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yaw X files toplam kaç bölümdür Alias ı indirmeye başlaycam sonra X Files i da düşünüyorum da[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ben artık izleyemiyorum bu diziyi ya. Scrubs'dan sonra hala sırıtırken direk moralimi bozuyor, hafta sonuna falan alsınlar, Scrubs boşa gitmiş oluyor :-P[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Eheh McNorris benim adamın. Süper bitirdi diziyi. Bidahaki bölüme geri geliyo heralde "polisin süper avukatı" olarak. Yanlız Andrea yı göremedim üzüldüm yeni sezonda[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 haha süper ya yemek için oturdum tv başına şansa boomtown başladı kaçırıodum nerdeyse.. *böle spoiler gibin* mükemmel bi bölümdü çoğunu hayret içinde izledim mc norris in bölümüydü diyebiliriz. david francis hehe. yeni kadın dedektif in nası bi ronaldenyo olduğunu iyice anladık artık bu bölümle hahah o neydi ya. mc norris in düşünceleri mükemmeldi hele babasıyla restorandaki sahnede süperdi. babasının sonunda yaptığı olay ise en çok hayret içinde bırakan olay oldu.fithian ın soygun planı da süpermiş takdir ettim. mc norris i es geçiyorum zaten resmen onun bölümüydü de ray nası coştu mahkemede ve sonrasında mc norris ile görüşürken.iki oldu mc norris i ezişi hehe bi tek o becerebilio.adam fred çakmaktaş ın polis modeli, o elması alması falan.. ama aynı zamanda da süper cin bi adam.merkezdeki köstebeğin olduğu bölümde fearless ı kurtarması ve yine fearless ı başka bi bölümde ufak çekici vererek kurtarması falan, adam cin yumurtası vallahi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bugünkü bölümün sonunu izledim OHA dedim süperdi. izlemeyi unuttum haftalardır :( bana bi üstteki mesajımdaki bölümün kaçıncı bölüm olduğunu söyleyebilir misiniz bilen varsa ? 2. sezon olması lazım.3 falan olabilir.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 2. sezon 3 ya da 4 olması lazım, daha geç olamaz 2. sezon 1 'de dedektifle karşılaşıolar.. 2 de noluyo, ya 2 de olabilir aslında, direkt aksiyon girmişti çünkü :) yeni sezon salıları akşam 21:00 de diil mi abi, eski bölümler mi haftaiçi her gün olan? tatildeyim ilgilenemiorum, salı biş yolunu bulup izlicem, eski sezondaki tüm bölümleri izledim 2-3 defa, yani umarım hepsini izlemişimdir. yok şimdi panikledim biraz, değişmedi di mi yeni sezon?[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hah hatırladım 2 'de yakalıolar soygun bölümü 2 3 'de mahkemedir, araya başka bişi girmediyse ben en son 2 tane yeni sezon bölümü kaçırdım, ondan sonra bi tane alışveriş merkezi soygunu, bi tane de 20 sene önce olmuş bi cinayetin (hatta oksijensizlikten boğularak ölüyodu adam - spoiler ehe :p) bolumunu işte. ama şöyle bişi hatırlıorum ben bunların birini pazar 22:00de izledim, öbürünü salı 21:00 'de. ama ikisinde de o 2. sezondaki kadın vardı. anlamadım bu işi ehe :) ne zaman yeni sezon tam olarak bilen var mı?[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar