Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusya Soruları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok be aeroport dediğim metro durağı
tam yerine bakayım yaw

sokol ile oktyabrskoye pole arasında bi yerde olacağım şantiye olarak. kalacağım yer neresi bilmiyorum.
şantiye yahut otel mi olur bilmiyorum..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Abiler 3-5 günlüğüne Rusya yapıcam.

Akla geldikçe soru soralım.

Başlayalım, akıl alalım. Hangi telefon operatörleri var, net bağlantısı da olan hangi tipleri kaç para?

Oradan kanka edinip git, ingilizce çok az konusuluyor, hafif ırkçılık var türklere ve orta asyalılara karsı.

Klasik yerlerden ziyade, kita gorad mı ne var, chinatown'a denk geliyor, bizim taksim'e denk geliyor.

Oralar güzel baya.
Mesaj tarihi:
yok la irkcilik falan. moskovada falan adamin suratina bakan bi adam gormedim herkes kosturuyo. karinca surusu gibi sehir. millet carpip geciyo karinca gibiler.

ya sana nargile icin bi yer soylicem dilimin ucunda cikmiyo ismi panaroma moscow lounge diye mi ne 30-35inci katta en tepede muhtesem super nargile ve 360 moskova var ismi aklima gelse yazcam da

mc donalds a adim atma azeri-kazak-kafkas yemekleri ye bol bol. tr de bulamazsin oyle seyler.
Mesaj tarihi:
ben baküdeyim olm..

yaptırayım sana azeri yemeği falan.

bol yağlı. miden bozulsun...

10-12gün. sadece 1900dan sonra ve hafta sonları çıkılabilecek.

evet. buna göre gezmelik yerler tavsiye edin. mesela xunn un dediği yere gece gitsem ne görürüm. var mı bişiler oralarda?
Mesaj tarihi:
Buldum buldum Kalina Bar bu antalya rixos downtown a acilan kalina bar in orijinal yeri. Turkiye de bile oyle nargile icemezsin. Ansiklopedi gibi nargile menusu var. biraz tutar cikar ama moskova ayaklariniz altinda olacak. Prospekt mira paralelinde kaliyor. Yandex maps i yukle telefonuna ordan bulabilirsin tuzlu biraz mekan ama muthis goruntu var.

Ayrica ne zaman geliyosun rusyaya ?
Mesaj tarihi:
http://www.hammacher.com/Product/Default.aspx?sku=78958&refsku=79598&xsp=1&promo=xsells

şundan da al dasaaa burnun üşümez hem,

mp3 playerında mortal kombat theme de olsun giderken.
Mesaj tarihi:
yarın çıkıyorum lan. alamam artık

yarın kazak mazak alışverişi yapıcam. vs.

sonra da gidicem işte sabaha karşı.

BELKİ UÇAĞIMA METEOR ÇARPAR DA DÜŞER LAN! :D:D:D:D:D:D:D:D
Mesaj tarihi:
kurtulursunki sen, yanına oturan şişman yolcunun üstüne düşersin bişi olmaz.

ama istersen havaalanlarını alarma geçirelim dikkat edin baküden geliyor bu!!! diye, heycan olur biraz ^_^
  • Yeni Oluştur...