Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusya Soruları

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

Abiler 3-5 günlüğüne Rusya yapıcam.

Akla geldikçe soru soralım.

Başlayalım, akıl alalım. Hangi telefon operatörleri var, net bağlantısı da olan hangi tipleri kaç para?

Oradan kanka edinip git, ingilizce çok az konusuluyor, hafif ırkçılık var türklere ve orta asyalılara karsı.

Klasik yerlerden ziyade, kita gorad mı ne var, chinatown'a denk geliyor, bizim taksim'e denk geliyor.

Oralar güzel baya.
Sosyal ağlarda paylaş

yok la irkcilik falan. moskovada falan adamin suratina bakan bi adam gormedim herkes kosturuyo. karinca surusu gibi sehir. millet carpip geciyo karinca gibiler.

ya sana nargile icin bi yer soylicem dilimin ucunda cikmiyo ismi panaroma moscow lounge diye mi ne 30-35inci katta en tepede muhtesem super nargile ve 360 moskova var ismi aklima gelse yazcam da

mc donalds a adim atma azeri-kazak-kafkas yemekleri ye bol bol. tr de bulamazsin oyle seyler.
Sosyal ağlarda paylaş

ben baküdeyim olm..

yaptırayım sana azeri yemeği falan.

bol yağlı. miden bozulsun...

10-12gün. sadece 1900dan sonra ve hafta sonları çıkılabilecek.

evet. buna göre gezmelik yerler tavsiye edin. mesela xunn un dediği yere gece gitsem ne görürüm. var mı bişiler oralarda?
Sosyal ağlarda paylaş

Buldum buldum Kalina Bar bu antalya rixos downtown a acilan kalina bar in orijinal yeri. Turkiye de bile oyle nargile icemezsin. Ansiklopedi gibi nargile menusu var. biraz tutar cikar ama moskova ayaklariniz altinda olacak. Prospekt mira paralelinde kaliyor. Yandex maps i yukle telefonuna ordan bulabilirsin tuzlu biraz mekan ama muthis goruntu var.

Ayrica ne zaman geliyosun rusyaya ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...