dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yok be aeroport dediğim metro durağı tam yerine bakayım yaw sokol ile oktyabrskoye pole arasında bi yerde olacağım şantiye olarak. kalacağım yer neresi bilmiyorum. şantiye yahut otel mi olur bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şİmdi nerelere gitmeli.. onları yazalım.. Bi de kaç para yeterli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaa said: Abiler 3-5 günlüğüne Rusya yapıcam. Akla geldikçe soru soralım. Başlayalım, akıl alalım. Hangi telefon operatörleri var, net bağlantısı da olan hangi tipleri kaç para? Oradan kanka edinip git, ingilizce çok az konusuluyor, hafif ırkçılık var türklere ve orta asyalılara karsı. Klasik yerlerden ziyade, kita gorad mı ne var, chinatown'a denk geliyor, bizim taksim'e denk geliyor. Oralar güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yok la irkcilik falan. moskovada falan adamin suratina bakan bi adam gormedim herkes kosturuyo. karinca surusu gibi sehir. millet carpip geciyo karinca gibiler. ya sana nargile icin bi yer soylicem dilimin ucunda cikmiyo ismi panaroma moscow lounge diye mi ne 30-35inci katta en tepede muhtesem super nargile ve 360 moskova var ismi aklima gelse yazcam da mc donalds a adim atma azeri-kazak-kafkas yemekleri ye bol bol. tr de bulamazsin oyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben baküdeyim olm.. yaptırayım sana azeri yemeği falan. bol yağlı. miden bozulsun... 10-12gün. sadece 1900dan sonra ve hafta sonları çıkılabilecek. evet. buna göre gezmelik yerler tavsiye edin. mesela xunn un dediği yere gece gitsem ne görürüm. var mı bişiler oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 foursquare i takip edebilirsin aslinda orada. benden demesi. muthis iyi sonuc cikartirsin orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaa lan senin gideceğini duyunca allah aoe atmış rusyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 biliyorum ya. o uyarıydı. bir de gidince düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Buldum buldum Kalina Bar bu antalya rixos downtown a acilan kalina bar in orijinal yeri. Turkiye de bile oyle nargile icemezsin. Ansiklopedi gibi nargile menusu var. biraz tutar cikar ama moskova ayaklariniz altinda olacak. Prospekt mira paralelinde kaliyor. Yandex maps i yukle telefonuna ordan bulabilirsin tuzlu biraz mekan ama muthis goruntu var. Ayrica ne zaman geliyosun rusyaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 pztgeliyorum 22sine kadar oradayım. moskof kısmı hızlı olmalı yani sonra petersburg. oradan en erken 2sine dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Soguk degil tribi yapma. Ort ustunu saglam ruzgar var etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 thermal mhermal falan da alıp içdonu bile giyeceğim vallahi. soğuktan nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aman ayaklari ve ustu kapat aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Kicin acikta kalmasin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://www.hammacher.com/Product/Default.aspx?sku=78958&refsku=79598&xsp=1&promo=xsells şundan da al dasaaa burnun üşümez hem, mp3 playerında mortal kombat theme de olsun giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yarın çıkıyorum lan. alamam artık yarın kazak mazak alışverişi yapıcam. vs. sonra da gidicem işte sabaha karşı. BELKİ UÇAĞIMA METEOR ÇARPAR DA DÜŞER LAN! :D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu dasaaa da iyice demo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kurtulursunki sen, yanına oturan şişman yolcunun üstüne düşersin bişi olmaz. ama istersen havaalanlarını alarma geçirelim dikkat edin baküden geliyor bu!!! diye, heycan olur biraz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 olm gerek yok. kesin olay olur. siz dert etmeyin lan. şaka bi yana emoluk da değil, bildiğin şanssız ve loserım işte. öle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar