Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok hangı unluyle kavga etmek ısterdınız.?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İbrahim Tatlıses vs zgrw

Benim elime cücelerin kullandığı baltalardan versinler yada katana falanda olur ...:)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehoy iki kere gitmis message[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...
BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Kasım 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
carmen electra (kesin yanlis yazdim).

ben adami hardcore doverim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
sanırım en sevmediğiniz ünlü demenin başka bir yolu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
fight club hedesinden kaynaklanan ''bir insanı en iyi tanımanın yolu onunla dövüşmektir'' tarzı bişey olsa gerek..[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
Lıncoln'la dowusmek ısterdım kolları cok uzun we dayanıklı ımış[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim

[Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 20 Kasım 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Jadelith, 20 Kasım 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
carmen electra (kesin yanlis yazdim).

hayir dogru yazmissin[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 20 Kasım 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
fight club hedesinden kaynaklanan ''bir insanı en iyi tanımanın yolu onunla dövüşmektir'' tarzı bişey olsa gerek..

bi bok da anlamazsin ya dovuserek, neyse...[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...
Mesaj tarihi:
mesala böyle bir konu açtığın için herkes senle kavga etmek istesi aboo halin harap :)[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Mesaj tarihi:
bush'la isterdim şöle ağzına iki çakardım bi güzel...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
savaşma seviş diyen arkadaşlar :

ya kavga etmek istedigin ünlü erkek ise nolcak :D

bide sonu ne olursa olsun demiş sakat valla :D :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 20 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
seninle.

natural icimi doktun su php kodlarina ya, sagolasin.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...
  • Yeni Oluştur...