bourbon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi o satıyo çünkü adam bırakıp gitse kim haber yaparki. Aynı şeyi kadın yapınca büyük haber oluyo neden, çünkü şeytan o şeytan bilç altında öyle kodlanmış mileetin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Cipetpet said: Lösemi Hastası kızını hastane de terketti.... abi hastane bile terketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kolektifinsan said: -------------------------------------------- İhanet kadının geninde var !! İngiltere’de yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre ihanet etmek, kadının geninden kaynaklanıyor. Alman Bild am Sonntag Gazetesi’nde yer alan haberde başkent Londra’daki St. Thomas Hastanesi’nde Prof. Tim Spector ve ekibi tarafından yapılan araştırmaya yer verildi. ---------------------------------------------- http://magazin.haberturk.com/sipsak/haber/820274-gorme-ve-isitme-kabiliyetimi-yitirmis-gibiydim UMARIM ANAMIZ BACIMIZ HARICTIR, INGILTERE AKILLI OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 onsoze yazmislar excluding mothers and sisters diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 goldbären said: Cipetpet said: Lösemi Hastası kızını hastane de terketti.... abi hastane bile terketmiş ahahahaha çipetpet şu de'leri bir defa bile tutturamadı ya. hepsini bitişik yazsa illa tutcak bi kaç tane de ısrarla kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Olm sadece liseyi burada bitirdim .türkçe ve dilbilgisi dersi bile görmedim doğru dürüst,ya yumruğa yırmıh deseydim de 2 saat düşünseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ahaha yımrıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar