mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yav said: rendell naber selam. bilgi mi var nedir? :D
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Holy said: havacılar ballı. edirne tüm batıda olduğu gibi sürgün yerlerinden biri, beraber kalacağın tipler malın önde gideni olur. bingöl falan piyadeye güzel ama jandarma nasıldır bilemedim. merkezde kalırsan her türlü rahat edersin ama, merkezde kalmaya bak o yüzden kerem. mamak tankçı güzel, yatış genel olarak yaz mevsiminde. Batıya giden arkadaşlar spordan yardıracaklar güneşin altında, bilginiz olsun. eyw yiğit. görücem bakalım nasıl olcak. turist jandarma diye bişi duydum, ing sınavına giriyomuşsun tatil beldelerine kolluk kuvveti olarak gidiyomuşsun. bunla ilgili bişi biliyo musun?
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 -High temperature -No seaside view -No swedish girls -A little hot taste in meals Would Not Bang 3/10 Ankara Mamak -> Siverek Şanlıurfa
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ne alıyom şimdi. Az sonra gidip alıcam. Omzumdaki saçları kestiricem bide.
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu mudur? said: 10-15 adet boxer 10-15 çift çorap Tabanlık ve vatka(hatta orkid bile olabilir ki çok işe yarıyormuş botun içinde) Pudra, pişik ve kas gevşetici krem Permatik-Gilette Blue 2 traş bıçağı El-Yüz-Banyo havlusu ve Şampuan-Sabun Casio asker saati Askeri boyundan askılı cüzdan Eşofman-şort Çengelli iğne(şimdi senin mesajından gördüm, oldukça işe yarayacak birşey)
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 orkid, Pudra, pişik ve kas gevşetici krem lan siz nereye gidiyorsunuz?
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 İşte bunlar hep seks. edit: donanımhaber linki önerisi onlar. patinin yardımını bekliyorum o yüzden.
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Gün içinde zaman kayması ya da paralel evren atlamalarına maruz kalırsanız korkmayın. Sebebi benim. Saçımı kestirirken dengelerle oynamış olucam sanırsam.
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 siz saçınızı kesin daha ben uzattım gidicem diye
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Acemliği Batı Kışla'da yapacak olanlar sözlükten falan okuyup tırsmasın, gayet kral bir yer. Fakat işte bölükler arasında standart farkları oluyor, biz 15 gün eşofmanlarla sieasta yaparken yan bölük istikamet yiyordu paso. Bir de benim gibi İzmirli olup Batı Kışla'ya gidecek olan var ise ziyaretçi parkında geçer acemiliği hiç sıkıntı yapmayın. Kantinde herşey mevcut, sadece kalitenin şart olduğu ürünleri yanınızda götürün (traş bıçağı, traş jeli, deostick kısacası hijyen ürünleri) Bizim manisa ful kıbrısa gitmişti, çoğu yeri hakkında bilgim var usta birliği Kıbrıs 39. Tümen falan olan varsa tavsiyelerde bulunayım, diğer bölgeleri bilmiyorum binlerce kışla var ülkede fakat Kıbrıs'ın askerliği diğerlerine göre biraz -değişik-
Harir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Deathblade said: -High temperature -No seaside view -No swedish girls -A little hot taste in meals Would Not Bang 3/10 Ankara Mamak -> Siverek Şanlıurfa hayırlı teskereler karşim.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 arkadaslar su saclarini kestirenler 1-2 resim atabilir mi
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Revangelis said: Of lan edirneye niye herkes kotu diyo sictik mi edirnede sinek harici pek bir sıkıntı duymadim ben sinek fena ama nobetteki askerlere off veriyolardi yazın
Joker Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 siz şimdi askere mi gidiyorsunuz? http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/niyekineden_zpsf9321718.jpg
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 mokoko said: yav said: rendell naber selam. bilgi mi var nedir? :D ekşi'ye de bakıyodum aynı sırada denk geldi eheh
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yav said: mokoko said: yav said: rendell naber selam. bilgi mi var nedir? :D ekşi'ye de bakıyodum aynı sırada denk geldi eheh ahaha şimdi farkettim olayı :DD
quuq Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Revangelis said: Revangelis said: Acemilik manisa merkez ustalik edirne o değil de topçuyum onu yazmamışım heycandan Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA Görev Yeri 2'nci Kor. 102'nci Top. A. ÇNRA Tb. K.lığı UZUNKÖPRÜ EDİRNE ahaha nöbet ağacı. keşanda yapmıştım ben askerliğimi. allah kolaylık versin.
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 HakkiYendi said: MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA TANKCIYIM Turuncu tshirt giyelim patiyi temsil ederiz mamakta.
Öne çıkan mesajlar