paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Selam, Sence Doğan/Şahin kıvamında yerli otomoıbil yapılmamasının da bir nedeni bu olabilir mi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dalga gec sen X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Selam, Yoo çok ciddiyim. Zaten makina parkına sahip durumdayız. Kalıp imalatı yapabiliyoruz. Motor ve ECU için bosch ile çalışma yapılabilir. Zamanında bu ülkede deli gibi Doğan/Şahin/Kartal satıldı. Orta sınıf bir araç gayet güzel yapılabilir. Tasarım için gerekiyorsa yurtdışından destek alınabilir. Neden kimse popişini kımıldatmıyor ki? Anadolu'da falan temel ihtiyacı karşılamak için hâlâ Toros falan kullanıyorlarken o insanlar gayet güzel yerli otoyu seçecektir. Bizim forumda yaptığımız gibi kılçıklık yapacak olan kişi sayısı oldukça az :P 5-8 yılda bir model yenilemeye bile gerek yok; Kuş serisinin gördüğü talep bunun ispatı :P Akaryakıt konusunda sana katılıyorum. Halk olarak çok çabuk detayları bilmeden gaza gelebilme potansiyeline sahibiz : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dizel araba kullanmayı sevmiyorum umarım dizel abd deki gibi daha pahalı olur benzin ucuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DoruK said: dizel araba kullanmayı sevmiyorum umarım dizel abd deki gibi daha pahalı olur benzin ucuzlar Kuzey amerika petrolunde benzin cok cok daha fazka cikiyor varil basina. Dizel az cikiyor. Dolayisi ile talep artar ise dizel ithal etmek zorundalar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar