Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinan Çetin-Okul

Moncain

Öne çıkan mesajlar

sanki bana "fakülte"den yolmuşlar gibi geliyor
hani zekilik vardır ya "dışarda tuttu biz de yapalım aynısından", onun gibi bişey bekliyorum
gider miyim? bilmem... para bulursam belki
ama Ömerçip gibi bişey çıkarsa kimse bana kalkıp milliyetçilik bıdıbıdısı yapmasın. X-Men2yi feda edip gittim Arabesk tadında bişeydir diye bütün hayallerim yıkılmıştı.
umutluyum ama
hem yabancı ve hatta holivud filmi olmasına rağmen iğrençlikte sınır tanımayan çoooook film gördüm, Türk filmi olması kötü olmasını gerektirmiyor. Örnek:Vizontele'ye American pie'dan çok daha gülmüştüm[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de eewt millet tturmuş fakülte özentisi die ben anlayamadım bu mantığı. senaryoyu okuyanlar olmuş mu acep bunların arasından?, okulda uzaylı var mı[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

yarın gidilcek film yok ya
buna mı gitsek acaba
bi türlü kestiremedim nasıl bişiy olduğunu
taylan kardeşlere güveniyorum ama çok da paparazzi isimler var
üff kill bill e bi daha gideyim en iyisi :)[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

ya görüntüler, kurgular vs ler güzelde konu olarak fln beğenmedim pek
komikmi korkumu dramamı bende anlamadım ya karışık bence
ya ama bi yerde Hugo nun küfür olayı var süperdi heueh çok güldüm (((:
[hline]BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti

[Bu mesaj MrMedia tarafından 09 January 2004 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gittim,gördüm güzeldi. Ama açıkçası filmin etkisi sinemadan çıkana kadar sürdü. Bence gidin görün fkt beğenmezseniz karışmam :) Bence tür olarak Korku-Komedi idi...

Açıkçası bence hiçbirşekilde KÖTÜ bir film değildi.
Orta ile İyi arasında bi yerde bence. Saygılar hörmetler..[hline]VATAN SAĞOLSUN!

http://www.harbici.com
Sosyal ağlarda paylaş

biz bol bol güldük ama bu filmin kötü olduğunu göstermiyo
ben gidip gitmemekte kuşkuluydum ama genç kardeşler türk sineması için böyle bi atılımda bulunuyosa bizim de bunu desteklememiz gerektiğini düşündüm
ama korku öğesi yaratmak konusunda daha bizimkilerin yiyecek bikaç fırın ekmeği var. nitekim olay sadece sese dayandırılmış
neyse bu filme tırsmak için gitmeyeceksiniz
zaten dün okuduğum söyleşide kardeşler de tam bi gerilim filmi yapmadıklarını, filmin daha çok bi tür kırması olduğunu söylediler
nitekim öyle gençler arasındaki ilişkilere daha çok dayandıırlmış olay

neyse ben başroldeki kızlar dışında oyunculukları başarılı buldum
ama nehir erdoğan ve özellikle sinem kobal'ın sırıttığı öyle sahneler var ki gınağa geldi bi ara
hele o sinem'in iğrenç aksanı yok mu brr neyse başlamiyim bitmez (Ör: geliyo musuuaan)

he bu arada en iyi sahneler de ragga oktay'dan geliyo malafata olayı falan mükemmeldi
onun yanında yukarıda arkadaşın dediği gibi hugo olayı da baya bi güldürdü bizi eauhae

ayrıca gerilim adına en beğendiğim sahne ise sübyan mektebine flashback'le dönüş oldu
orası baya etkileyiciydi

en azından destek için gidiniz derim
acımazsınız vereceğiniz paraya[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi bu filme kötü diyen olursa ciddiyim şaşırıım.Ben beğendim baya çok gerçekçi mesela ozellikle tam lan olurmu bole saçma şey diyince direk gerçeğe baglıyolar.Küfürler vs vs çok gerçekçidi bence ve özellik o Vivid sahnesinde yemin edıyorum altima işiyodum gülmekten orası harikaydı mukkemmeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

bende gittim, gayet yogun ilgi gosterdi halkimiz. Ama oyunculuklari cok begendim diyemem. Ozellikle sinem kobal. hatta biraz daha siksan Nehir Erdogan da oyle. Gidilebilir bir film yinede.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

film boyunca geberdik gulmekten yok ViViDdi HUGOydu.. ha bide arkada bi hanfendi filmin başından sonuna durmaksınız güldü sonunda nefes alamadi geberdi muhtemelen ben arada bir arkaya bakiyorum kadin hala guluyo fln sanerixxte "ne oldu lan bişi mi kacırdım?" diye soru soruyo her zamanki gibi cinemaxx ortam super...

özellikle çekimler fln güzeldi ne biliyim boyle seslerdi müziklerdi hoş olmuş ama yani çok tanidik geldi ses efekleri.. birincisi kapı acılma sesi diablo 1den eheheh!.. ha bide benim izledigim son korku filmi ringuydu, ondan film benim ustumde "korkutma" olayini gercekleştirmedi zaten korku filmi olarak görmüyodum filmi komedi gibi geldi, hatta turkish scary movie gibiydi yani..

depresyon sahneler ilgi cekiydi yani herif kapıyo tekrar acilio fln sinir bi olay lunaparkta oynadigimiz su hani kafasini gosteren fareler fln gibi geldi bi an kafasini gosterince cakiosun bi tane :D

guzel bi adim yani turk sinemasi için, oyuncular arada bi delirtsede cankisin soyledigi gibi, ama oda olcak bigun hemen cok buyuk seyler beklemeyelim[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya film süper değildi ama iyiydir gerçekten iyiydi.Hayatımda sanırım vizonteleden sonra izlediğim en iyi türk filmiydi.Kamera açılar ve görüntüleri çok güzeldi ve sanırım bundan önce türkiyede kullanılmamıştır.Bide öğrenci olayını çok iyi yansıtmışlar tvdeki bazı diziler gibi değildir harbi öğrenciyi anlatmışlardı (şuan lisede okuyan hatta lise sonda olan varsa daha iyi anlar.)Arkdaşların dediği gibi filmde oyunculuk süper değildi.Bide korkudan çok komedi ağırlıklıydı (yada ben öyle algıladım) bide afiş çok iyiydi (Binek etekli olan...).Ve filmde çok Deniz Akkaya yok topu topu 2-3 sahne ve oda zaten direk onun değil.Ben sevdim ve sizinde gitmenizi isterim ama Kill Bill mi bu mu? Tabiiki Kill Bill :)[hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 09 January 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
O iki kafadarın kıvırcık saçlı olanının imzasını istermisiniz upload edeyim isterseniz şu an yanımda arkadaş[hline]||Pause
BoO Jack

hocaya falan soru sorup sürekli ezilen mi ;) yoksa diğer deniz akkaya manyaa mı eheh
selam bu arada[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...