Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanada Parlementosunu protesto

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
LoMBaK, 20 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
Benim kınadığım olay hoşgörü müzesine böyle bir pano asmak istemeleri.Hoşgörü müzesi adı üstünde gelipte ne hakla ırkçılıkla ilgili propaganda yapmak isterler.Rezil herifler...

O bir şey değil A.B.D. de sözde soykırıma ait binlerce heykel var[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 20 Kasım 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
said:
LoMBaK, 20 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
Benim kınadığım olay hoşgörü müzesine böyle bir pano asmak istemeleri.Hoşgörü müzesi adı üstünde gelipte ne hakla ırkçılıkla ilgili propaganda yapmak isterler.Rezil herifler...

O bir şey değil A.B.D. de sözde soykırıma ait binlerce heykel var

o bi şey degil imralıda da sözde 1 heykel var[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
İmralı yı geç şerefsizin önde gideni bile orda[signature][hline]Your feelings
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 20 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
tamam diyelim protesto ettik noldu adamlar tüm eylemlerinden vazmı geççekler? bana çok saçma gelio bu protesto olayı.

saçma geliyorsa koyun vaziyetinde durabilirsiniz kenarda.saçmalıklar gelip bir gün binince tepene bakalım neler olacak.bugün ermeni yasası yarın türklerin kurtulus savasında anzakla yaptıkları yasası ondan sonra ulkede nukleer bomba var bırakın onları yasası.. patlayacak birgün yasalar inşallah önceden akıllanırız biraz.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
kardesim turk kitaplarinda yazilan seyleri kesin bilgiymis gibi buraya yazmayin
50000 adam hastaliktan olmus

hic kafandaki tum gorusleri atarak ermeni soykirimi yapilmistir diyen bir adamin ne demek istedigini dinledinmi? adam neyi kanit gosteriyor, soykirim diyerek neyi kastediyor, adam neye dayanarak bu sonuca varmis.

turkiyedeki en buyuk tarih bilimci adam ermeni soykirimi olmustur diyor.. dinle bi adamdan adam neye dayanarak soyluyor?

daha protesto etmeyi birak
belki yapildi nerden biliyosun?
yapilmadigina dair bir kanit goren varmi burda?
herkezin agzinda dolaniyo
osmanlilari arkadan vuracaklarmis
goce suruklenmisler
soguk imis
hastalanmislar
olmusler

bu herhangi birinize inandirici geliyormu?

ben soykirim oldumu olmadimi bilmiyorum. suanki protestoyu yapmadan once sadece birazcik bilgi edinin koru koru korune biseylere inanip pesinden kosturmayin

ben bisey bildigimide soylemiyorum[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
Son 4 yılda Türk ler de araştırmaya başladı ve yeni toplu mezarlar bulundu ayrıca yeni belgeler Ruslar a dayalı belgeler bulundu bu 50000 lafı sıkış değil belgeli rapor daha çok bilgi almak istiyorsan

Yusuf Halaçoğlu - Ermeni Tehciri ve GErçekler (1914 -1918) kitabını oku ikna olmazsan belgeleri Milli Kütüphane de bulursun[signature][hline]Your feelings
  • Yeni Oluştur...