ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 nebçim başlık la bu. neyse efendim, şöyle ki: sarı renkli (genetik renk kodu bbee), pembe burunlu, working line labrador, kahverengi renk aleli olan (kahverengi yavru çıkabilir yani), 18 Ağustos 2010 doğumlu dünya tatlısı erkek labradorum Rom'a dişi arıyorum. lab18082010.blogspot.com adresinde bebeklik fotoğrafını görebilirsiniz (sağ üstten ikinci). sol üstteki annesi Lili, sağ üstteki de babası Zando. etrafınızda beni yönlendirebileceğiniz kişiler veya bildiğiniz doğru düzgün web siteleri varsa lütfen iletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 görücü usulüne karsiyim sen niye arıyorsun bırak kendi bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 iş başa düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sdfsa stoça köpek mi verdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ahaha blogdaki fotograflar harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 said: sarı erkek 1 (genetik renk kodu: Bbee) / yeni sahibi: Miroslav Stoch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ya orası çiftlik gibi bir yer biz köpeğimizi ordan sahiplenmiştik. stocha köpek verdiler ama evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bi tane yavru isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar