Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 neutrino said: Abi kafam karıştı ya, kuyumcu pati yok mu şunu bi açıklasın; http://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/3698 bu 3379 tl http://www.siriuspirlanta.com/yuzuk/tektas-yuzuk/pirlanta-tektas-yuzuk-04r0034 bu da 3407 tl karat hariç diğer özellikler aynı? Nasıl oluyor? Altın gramı az/fazla. Yüzüklerin işçiliği farklı. Halkası kalın/ince(bu da gramajı etkiliyor direk zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 0.1 karat 28 lira işte math101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Seele said: Patice said: Kalitesi gramla mı anlaşılıyor yani? 12 14 gram falan mı standartı? yenge gelmis burda konu acmis. sana ucuz dandik alyans alacak karsi cik. isi ne en pahalisini alsin. senin gibi birini nerden bulacak. PS: birde burda gif ve pic dedigimiz basliklarda üstü acik hanimefendilerin resimlerine bakiyor. pontipati'ye öm pls demis. birde motor alcakmis senden gizli. AHAHA alyansları alalı 1 yıl olacak :) Klasik bişey almıştık bu arada benim istediğim oldu, evet. Elfçe adımızı yazdırdık falan yüzüğe, baya alengirli işler yaptık. Bu arada motoru birlikte almak istiyoruz Np. Ama hangi gif, hangi öm pls dostum bana linkle bakim biiii.. Bu Eve çoohooş diye.. beni mi yiyo acaba akşamları??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 AHAHAHAAHAHAHH LAN hanımada motor alıcaz alyansı halletik zate gerisi KURU IFTIRA Seele said: Patice said: Kalitesi gramla mı anlaşılıyor yani? 12 14 gram falan mı standartı? yenge gelmis burda konu acmis. sana ucuz dandik alyans alacak karsi cik. isi ne en pahalisini alsin. senin gibi birini nerden bulacak. PS: birde burda gif ve pic dedigimiz basliklarda üstü acik hanimefendilerin resimlerine bakiyor. pontipati'ye öm pls demis. birde motor alcakmis senden gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar