aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ise geliyorum, eve gidiyorum, cok param olsa nolcak asdf.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Chemical said: aynı gerçekten nası farklı sonuçlar çıkıyor eheh hayata bidefa geldim, hmm bütün paramı diğer parası olan insanların harcadığı şeye harciyim, manitamı gezdiriyim sora öliyim, paramın tamamı arkamdaki 2 çocuğa kalsın. hayata bidefa geldim, hmm paramla otuz tane girişimciyi destekledim, yirmi tanesi kendi fikirlerini geliştirdi ve büyüdü, paramın devamı ile ölmeden önce nasanın budget'ini kestiği projeyi destekliyim. ikisini de gördük eheh ikisindede sonuç aynı yalnız hehe
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yumy said: @ekmek sistemin yalayıp yuttuğu bir genç dostumuz daha :( Hayata hoş geldin. 3.5 milyar yıldır böyle buralar.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 En alt tabaka basic hizmetleri (sağlık, ulaşım eğitim vs) alabildikten sonra gelir adaletsizliği gayet doğal ve doğru birşey. Ben gözlerim akana kadar ders çalışıcam adam visual arts da bitirme projesi diye fotoğraf çekip benle aynı kazanıcak. Oldu.
Livered Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 devrim lazım fransız devrimi gibi yapıcan devrimi göndericen bunların hepsini giyotine sonra herkese eşitligi getiricen.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hee eşitliğe evet lol.kimin eşitliğineyse artık hay devrim kadar taş düşsün başınıza
Livered Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 eninde sonunda bu kaçınılmaz bu tip ülkelerde artık bir noktada fakir halk ayaklanır. Yani türkiyede 3 milyon insan açlık sınırının altında yaşıyorsa ve böylede bir kesim varsa bu rezilliktir kepazeliktir.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Livered said: devrim lazım fransız devrimi gibi yapıcan devrimi göndericen bunların hepsini giyotine sonra herkese eşitligi getiricen. merak ediyorum. ailen zengin olsa şöyle dermiydin; Livered said: devrim lazım fransız devrimi gibi yapıcan devrimi göndericen bizim gibilerin hepsini giyotine sonra herkese eşitligi getiricen.
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hep düşünürüm zengin olsam alır mıyım bunlardan diye cevabını zengin olursam anlycam galiba :(
Livered Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dworgian said: Livered said: devrim lazım fransız devrimi gibi yapıcan devrimi göndericen bunların hepsini giyotine sonra herkese eşitligi getiricen. merak ediyorum. ailen zengin olsa şöyle dermiydin; Livered said: devrim lazım fransız devrimi gibi yapıcan devrimi göndericen bizim gibilerin hepsini giyotine sonra herkese eşitligi getiricen. Zengin degiliz ama durumumuz pek çok insana göre gayet iyi. Sadece bana ait 2 evim var. 1 de arabam. Ailemdede var mal amaben kalkıpta gösteriş yapmıyorum. Elimden geldigince ihtiyaç sahiplerine yardım ederim. Ama gene de devrim olmalı türkiyede pek çok şey yanlış.
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yeterince paran yok abi o zmn, tek acilmasi bu
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 aboo konu politikaya dönmus, kahrolsun burjuvai ideolojiler kacin
Livered Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 şöyle söyliyeyim evdeki film arşivime toplamda 30.000 tl gömmüşüm zamanında :) zenginden çok vergi alsan böyle olmaz iş. Birde en sevmedigim zengin olup gösterişi sevenler böyle suda bogasım geliyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Livered said: Zengin degiliz ama durumumuz pek çok insana göre gayet iyi. Sadece bana ait 2 evim var. 1 de arabam. Ailemdede var mal amaben kalkıpta gösteriş yapmıyorum. Elimden geldigince ihtiyaç sahiplerine yardım ederim. Ama gene de devrim olmalı türkiyede pek çok şey yanlış. devrim olduğunda gösteriş yapan/yapmayan farketmez. ve sen o evlerin araban fln bunlardan vazgeçmeye hazırsın? tmm oldu
Livered Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 şimdi bile razıyım. Çocu zaman eşimide annemleride alıp böyle bir ege kasabasına yerleşmek geliyor içimden. Küçük bir bahçem olacak ekicem biçicem temiz hava su. oh mis. böyle bir devrim olsa önce ben gidicem zaten daha önce ki bir kız arkadaşımla sırf bu yüzden ayrılmıştım. Gidip bir ele çantasına 300 kagıt veriyordu marka ve gösteriş takıntısıydı uyuz olurum bunlara.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tmm gösterişe uyuz olmayı anlarım da, "evimden arabamdan vazgeçebilirim" diyorsan kim tutuyor abi? sat bağışla için rahat etsin madem. devrim olsa vazgeçerim boş laf bence
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Allahtan dünyanın geri kalanı böyle değil de hala kaliteli şeyler üretiliyor.
Akito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Livered said: şöyle söyliyeyim evdeki film arşivime toplamda 30.000 tl gömmüşüm zamanında :) zenginden çok vergi alsan böyle olmaz iş. Birde en sevmedigim zengin olup gösterişi sevenler böyle suda bogasım geliyor. o parayla kendi filmimizi yapardık ya. şevki var, ucuza oynar bizim için.
Livered Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dworgian said: tmm gösterişe uyuz olmayı anlarım da, "evimden arabamdan vazgeçebilirim" diyorsan kim tutuyor abi? sat bağışla için rahat etsin madem. devrim olsa vazgeçerim boş laf bence 5-6 yıl sonraki gerçekleşeçek planım o. 1 yıl bile olmadı daha evleneli bazı şeylerin yerine oturması lazım o da zaman alacak. Devrimi yapın en önde ben olurum.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 düzelmesi = ? abi evim yok arabam da yok evliyim herşey düzgün. yani onları satsan da düzgün gider. ha senin düzgün standardın yüksekse hiç devrim mevrim deme ama edit; ayrıca imkan/para varken güzel şeyler "gideyim bahçem olsun mis" fln. kendine eşinle birlikte sadece 2bin tl ayır, kiraya çık o 2binle bir geçin. sonra da de ki "böyle de süper abi" misal?
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Devrim ne lan evrim lazim size lan ahaha Kapitalizm iyidir ya yarin tekne fuarina gidiyorum allah nasip ederse yazin kendi yatimla tatile cikacam... Nihahahahaha
Akito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 cidden çok itici lan şu herif. edit: hatta tam ne devrimi, giyotini 2013deyiz temalı bi şey yazcaktım giyotin şart buna diye vazgeçtim.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 İşte kendisi başarılı olmaya çalışacağına başarılı adamı kendi seviyesine çekmeye çalışırsa evrim de olmaz malesef.
Öne çıkan mesajlar