Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

minibusculerde gelisme var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilginc bi olay en azindan benim icin paylasiyim dedim minibuse bindidimde arabesk calmasina alismis bi kisiyim bugun ise gidiyodum capitol - kadikoy hatti sabah giderken bi bindim george michael - faith caliyo alla alla dedim baktim minibuscude gay tipide yok gayet kurt kilikli bi amcam bunun ardindan bomba elton john - believe caldi hass oldum aksam neysem koca gun bitti eve donuyorum aksam ustu baska bi adamin minibuse bindim buda yabanci gene ama pop tarzda bisiler caliyodu ben cooook sasirdim bu olaya benmi sanliyim insanlarmi degisiyo boyle bi olaya rastlayan baska biri varmi?[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
Dark Thorne
Mesaj tarihi:
kaptan herkesten 2 metre yukarda yaşayan bir canlı formu tespit edildi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Kasım 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eminem dinleyen dolmuş(sarı olan) gördüm[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???
havuç kısırlık içinmiş

Mesaj tarihi:
Biz bundan 7 sene falan önce, metalci taksiciyle karşılaşmıştık. Hatta amcadan pentagram cdleri çıkmıştı, orijinal trail blazer cdsi bile vardı, Metallica iyi grup bak ama ben eski metalcileri diye muhabbetler çevirmiştik. Teey teeey
Minübüsçülerde de umut var, bu aralar bir değişikler. 2 ay önce de klasik müzikle kadıköyden eve döndüm mesela, adam Beethoven takılıyormuş, abi dedim ne iş, valla kazara başladım dinlemeye sevdim lan, üstelik cdleri de çok ucuz dedi. Üç gün sonra da sabah kadıköye giderken bir minibüste Led zeppelin duyunca kıyametin o hafta kopacağını düşünmüştüm, daha bir şey olmadı. Sanırım bir değişme var yani, hadi hayırlısı...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
kaptan tespit edilen herkesten 2 metre yukarda yaşayan canlı varlıkların sayısı artmaya başladı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ben bağırttıra bağırttıra kartel dinleyen münibüse binmiştim(hala soğanlı-topkapı hattında şişmanca bir adam)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
kavga onun göbek adıdır

*!onu gösterir*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
pink floyd, led zeppelin gibi gruplar zamanında oldukça sevilen gruplardı. hatta rock, metal müziğe geçiş sürecinde dinlenen gruplar arasında ilklerdendir bu ve benzeri gruplar. o yüzden 40 yaş civarı bu tip insanların olması hiçte anormal değil. taksici ya da minibüs şoförüde olsa ...

not : zamanında derken ilk çıktıkları zamanlardan bahsetmek istedim. yoksa hala dinlemekteyiz tabiki :)[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
Yahu ben mınıbuste emınem dınlıyen şofor gordum be daha otesı war mı acaba

var ben ne zaman cannibal corpse dinleyen bi sofor gorursem iste o zaman otesi yok[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
  • Yeni Oluştur...