Gladric Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ilginc bi olay en azindan benim icin paylasiyim dedim minibuse bindidimde arabesk calmasina alismis bi kisiyim bugun ise gidiyodum capitol - kadikoy hatti sabah giderken bi bindim george michael - faith caliyo alla alla dedim baktim minibuscude gay tipide yok gayet kurt kilikli bi amcam bunun ardindan bomba elton john - believe caldi hass oldum aksam neysem koca gun bitti eve donuyorum aksam ustu baska bi adamin minibuse bindim buda yabanci gene ama pop tarzda bisiler caliyodu ben cooook sasirdim bu olaya benmi sanliyim insanlarmi degisiyo boyle bi olaya rastlayan baska biri varmi?[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kaptan herkesten 2 metre yukarda yaşayan bir canlı formu tespit edildi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Kasım 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Minibus arabesksiz yürümez :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bir gün minibüslerin içi siyağa boyanıp sadece metalciler alıncak :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Bellow, 20 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki: bir gün minibüslerin içi siyağa boyanıp sadece metalciler alıncak :D lol bu benim cocukluk hayalimdi metal calan minibusler hehe[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ileride ''Rap, Metall, R&B, Club, Techno vs. duyarsınız.. Gaza getirmeyi biliceksin :)[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben linkin park dinleyen taksici gördüm herif 40 yasını devirmişti belkide[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eminem dinleyen dolmuş(sarı olan) gördüm[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Biz bundan 7 sene falan önce, metalci taksiciyle karşılaşmıştık. Hatta amcadan pentagram cdleri çıkmıştı, orijinal trail blazer cdsi bile vardı, Metallica iyi grup bak ama ben eski metalcileri diye muhabbetler çevirmiştik. Teey teeey Minübüsçülerde de umut var, bu aralar bir değişikler. 2 ay önce de klasik müzikle kadıköyden eve döndüm mesela, adam Beethoven takılıyormuş, abi dedim ne iş, valla kazara başladım dinlemeye sevdim lan, üstelik cdleri de çok ucuz dedi. Üç gün sonra da sabah kadıköye giderken bir minibüste Led zeppelin duyunca kıyametin o hafta kopacağını düşünmüştüm, daha bir şey olmadı. Sanırım bir değişme var yani, hadi hayırlısı...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kaptan tespit edilen herkesten 2 metre yukarda yaşayan canlı varlıkların sayısı artmaya başladı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Syn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kaptan üst geçitte bi zahmet[signature][hline]Synthetic
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ardeth bin minibüsüme hulen, kavga çıkartalım...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bizim servis şöförüde orhan gencebay hastası habire çalıo değiştir şunu diyoruz deiştiriyo 2 dakkka sonra tekrar açıo.sayesinde orhan gencebayı sevmeye başladım töbe :D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben bağırttıra bağırttıra kartel dinleyen münibüse binmiştim(hala soğanlı-topkapı hattında şişmanca bir adam)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kavga onun göbek adıdır *!onu gösterir*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: XaeroFarb, 20 Kasım 2004 22:40 tarihinde demiş ki: Ben linkin park dinleyen taksici gördüm herif 40 yasını devirmişti belkide bende gördüm..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66)
kavel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 pink floyd, led zeppelin gibi gruplar zamanında oldukça sevilen gruplardı. hatta rock, metal müziğe geçiş sürecinde dinlenen gruplar arasında ilklerdendir bu ve benzeri gruplar. o yüzden 40 yaş civarı bu tip insanların olması hiçte anormal değil. taksici ya da minibüs şoförüde olsa ... not : zamanında derken ilk çıktıkları zamanlardan bahsetmek istedim. yoksa hala dinlemekteyiz tabiki :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
geffen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Şöfersin dediler kız vermediler lafı tarihe karışıcak.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yahu ben mınıbuste emınem dınlıyen şofor gordum be daha otesı war mı acaba[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki: Yahu ben mınıbuste emınem dınlıyen şofor gordum be daha otesı war mı acaba var ben ne zaman cannibal corpse dinleyen bi sofor gorursem iste o zaman otesi yok[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Öne çıkan mesajlar