-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Arkadaslar 3.periot biraz gec kaldım ama super mac son periot daha da super olacak bari sonunun kacırmayın.. atvde[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 fener alıcak gibi gözüküo.[signature][hline]CmTurk Site Editör. Bu alemde Kral YALI.Göztepe Tam 35 TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ve aldı.[signature][hline]CmTurk Site Editör. Bu alemde Kral YALI.Göztepe Tam 35 TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 83-79 Fener kazandı.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 cok zevklı mactı bide bjk de el amin boylemı yazılıyor emın degılım cok ıyı oynadı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Fener namaglup sanırım we cokta guzel oynuolar Aydın Ors yakıştı takıma[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sanırım dogru taraftarin el aminin her serbest atısından sonra amiiin diye bagırmasi superdi..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 okulda turnuva maçım olduğu için izleyemedim. çok zevkli geçtiğini söylüyor herkes. çekişmeyi fener kazanmış helal olsun. iki takım da bu maça kadar 4 te 4 yapmıştı. tabi bunun rovanşı da var :P amiiinnn olayı geçen seneden beri yapılıyor :) ayuso sakatlığı yüzünden ayrılmasaydı keşke ama yeni transferler de iyi diyorlar. ben basketten pek anlamadığım için yorum yapamicam ama geçen sene beşiktaşı izlemek çok zevkliydi :) bu sene de iyi gibi takım. fener de baya sağlam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Aydın Ors yaramıs Fener'e birde Mırsıc(bole mi yazılıo) die bir adam var evlere zarar valla hic 3luk kacırdıgını gormedim super bir oyuncu kesinlikle. Sanırım bu sene baskette zevkli olcak gibi yani sadece Efes,Ulker deilde Fener Bjk de katılacak cekismeye.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 fener daha az hata yaptı kazandı.bjk de iyidi.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 geçen sene de 1 fener maçını almış 1 fener maçını vermiştik :) ülkere 2 maçta da tek sayıyla yenilip efesi 2 maçta da yenmiştik hehe. hadi bakalım efes - ülker saltanatını bitirmek gerek ne kadar takım okadar iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar