Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 escape said: Raistllin said: lan adam ciddi bişey sormuş,millet t.. almış..Bu devirde canı sıkılan ateyiz oluyo arkadaş veya dinle falan dalga geçiyo,galiba bu forumunda sonu ekşiciler gibi full dinle dalga geçilen bi forum olucak adamın canına tak etmiş forumdaki dinsizlik abi inanmayabilirsin saygı duyarım falan da bu adamlar daha 2 güne kadar islamiyete inananların bize saygısı yok diyen adamlar değilmiydi ? hayır madem saygı bekliyosunuz ilk olarak dalga geçmiyceksin ki millet de seni ciddiye alsın
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Raistllin said: escape said: Raistllin said: lan adam ciddi bişey sormuş,millet t.. almış..Bu devirde canı sıkılan ateyiz oluyo arkadaş veya dinle falan dalga geçiyo,galiba bu forumunda sonu ekşiciler gibi full dinle dalga geçilen bi forum olucak adamın canına tak etmiş forumdaki dinsizlik abi inanmayabilirsin saygı duyarım falan da bu adamlar daha 2 güne kadar islamiyete inananların bize saygısı yok diyen adamlar değilmiydi ? hayır madem saygı bekliyosunuz ilk olarak dalga geçmiyceksin ki millet de seni ciddiye alsın bana ne bağırıyon ya en büyük allahsız şükrü ve dasaaa bi de spark onlara bağır dsf
yumy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Raistllin said: lan adam ciddi bişey sormuş,millet t.. almış..Bu devirde canı sıkılan ateyiz oluyo arkadaş veya dinle falan dalga geçiyo,galiba bu forumunda sonu ekşiciler gibi full dinle dalga geçilen bi forum olucak BU FORUMUN SONU DA EŞCİNSEL KAVİMLER GİBİ TANRININ GAZABIYLA YOKOLMAK !!
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 @escape yok lan sen laftan anlıyosun diye anlatıyorum :) diğerleri yoldan çıkmış baksana asdasfds
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 İlk oku değil miydi dalga geçmeyeceksin mi oldu nedir şimdi son günceleme? Armorlar değişiyo mu?
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 pontipati919 said: http://1.bp.blogspot.com/-vXIYtC-r5yQ/UHgsjlMLEJI/AAAAAAABWR4/nOewcNx2_qA/s400/111.jpgbunun icin gelmistim.tsk.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 divanilugatiturk un ebook u var mi arkadaslar ?
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben allahsız değilim ki.. aslında öyleyim sanırım. ama ateist değilim varlığına tüm hücrelerime kadar inanıyorum. ama yanımda olmadığına da inanıyorum. allahsız derken "bitti, kalmadı" manasında kullanıyorsan olabilir. varlığına inanıyorum ama sevme ve adil olduğu konusunda falan pek iyi şeyler düşünmüyorum. dasaaaizm.. şimdi bulduk cüzdanlara gireceğiz!
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yekeyeke said: İlk oku değil miydi dalga geçmeyeceksin mi oldu nedir şimdi son günceleme? Armorlar değişiyo mu? sen fazla okumuşsun kardeşim bence daha fazla okuma sana yeter bu kadar ;)
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Flassh said: dasaa allahsızlığın allahı mutsuzların şahı olurum anca
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sen de en son FR okudun heralde çok etkisinde kalmışsın =
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dasaaa said: Flassh said: dasaa allahsızlığın allahı mutsuzların şahı olurum anca aşıkların aşkısın, aşıksın..
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yekeyeke said: dasaaa said: Flassh said: dasaa allahsızlığın allahı mutsuzların şahı olurum anca aşıkların aşkısın, aşıksın.. tanrı aşkı ile yanıyorum... ama negatif yönde
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 mutlak değerde tevaffuk cap bi insansın dasaaa
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fin said: mutlak değerde tevaffuk cap bi insansın dasaaa BENİ DAĞA KALDIRIN DAĞA!!!
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Batının allahsızlığını almışsınız be..
Öne çıkan mesajlar