ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 pontipati919 said: bilkentin hangi bölüm Siyaset Bilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 şu topik geldi aklıma ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 atom muhendisligine lanet olsun diyebilen insanlar bana da yardim ederse baya sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Lan allah cezanı vermesin FAKİR! Fakir Granada süpürge almıştım, olum nerede satılıyor bunların yedek torbaları? evi bok götürüyo temizlik yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Archangel_ said: Lan allah cezanı vermesin FAKİR! Fakir Granada süpürge almıştım, olum nerede satılıyor bunların yedek torbaları? evi bok götürüyo temizlik yapamıyorum En seçkin nalburiyeciler de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben taklit yapmadan fakirim, kizlar hic ilgilenmedi simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 moncici said: bu başlıkta ekran kartı, cpu falan dağıtılacaksa lütfen arayın: 05063458301 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Vingthor said: üniversite hayatı falan değilde genel olarak hatun bulmak için zaten yeterli yalanı söyleyebiliyor olmak gerekiyor. dürüst erkek yok diyip dürüst davrandığın ilk anda ben böle birşey istemiyorum diyip siktirip gittiklerinden kelli. bütün kadınlar gerizekalı olduğundan zaten her türlü hepsine yalan söylenilmeli. hayasızca sonuna kadar kullanılmalı ANNEN HARIC DE LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 fucker taklidi yaparsan belki bulursun kizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 essek taklidi yap, belki onu da begenen vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 muhendis taklidi yapma ama sakin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 burslu musun? fakir taklidi yapmak istiyosan bursuluyum demen lazım önce yoksa zaten değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Vingthor said: üniversite hayatı falan değilde genel olarak hatun bulmak için zaten yeterli yalanı söyleyebiliyor olmak gerekiyor. dürüst erkek yok diyip dürüst davrandığın ilk anda ben böle birşey istemiyorum diyip siktirip gittiklerinden kelli. bütün kadınlar gerizekalı olduğundan zaten her türlü hepsine yalan söylenilmeli. hayasızca sonuna kadar kullanılmalı bu postun altinda uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 gel benim altimda uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ghgfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 fakir olmaktan daha beter bi olguyla karsi karsiyayiz: kendini zengin sanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bosa universite okuma kardes, senden bir cacik olmaz. Babana soyle sana isi ogretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 fakir ya da zengin RP'si yapmayın boşuna, üniversite kızların en açık göz olduğu ortam. Ha kendinizi sevdirirseniz orta yere sıçsanız aa ne güzel sıçmış diye peşinizden gelir, değilse MERİÇ olmaktan öteye gidemezsiniz. MERİÇ'te olmayın lütfen, hiç yakışmıyor, dışarıdan tam bir gay portresi çiziyorsunuz demeye geldim. çizgi çekemiyor muyuz ama:( Konuyu mesajdan sonra okudum: Devlet üniversitelerindeki etkinliklere, kluplere vb. takıl diye de eklemek için geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yanlış oldu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 fakir rp si yapıp okula arabayla geldiğini gördüklerinde demeyeceklermi bu çocukdan ne köy olur ne kasaba daha rol yapamıyor diye insan rolüne biraz hazırlar kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kendinden daha zengin bi kız bul. otomatikman fakir olursun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 koç burssuz olsaydın fakir taklidi yapmana gerek kalmazdı. orda kızlar teklif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 öncelikle; illa arabayla gitmen gerekiyorsa reno clio ile okula git en azından "görece" daha ortalama görünürsün arabayla gitmen zaruri değilse kentkart al otobisle git cebinde 500 tl den daha fazla limiti olan kredi kartı, cüzdanında 50 tl den fazla para olmasın (acil durumlar için sen yine bir yere 200 tl sakla) zaten kendi imkanlarını kısıtladığın zaman benzer finansal imkanları olan insanlarla aynı sosyal çevreye girersin atıyorum her gün öğle yemeğine 50 tl harcanacak yere giden grupla beraber olmazsın ama bu durumun senin şartlarında bir birey için uzun vadede şöyle de olumsuz etkisi olabilir, ileride iş hayatına girdiğin zaman kurmak üzere olduğun "network"ünü de etkiler. en nihayetinde bu da bir yatırımdır, gelir durumu belli düzeyde olan ailelerle ilişki kurman açısından olduğundan farklı görünmen senin zararına olabilir. iki farklı grup arasındaki dengeyi kurmak sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 clio ile giderse, bırak kız arkadaşı, kızlar cocuğun yanına bile yaklaşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 adam XL bedene medium gömlek giymek istiyor ben napayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar