Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite hayatında istediğin kızı bulabilmek için FAKİR taklidi yapmak

ExtraJudical

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

üniversite hayatı falan değilde genel olarak hatun bulmak için zaten yeterli yalanı söyleyebiliyor olmak gerekiyor.

dürüst erkek yok diyip dürüst davrandığın ilk anda ben böle birşey istemiyorum diyip siktirip gittiklerinden kelli.

bütün kadınlar gerizekalı olduğundan zaten her türlü hepsine yalan söylenilmeli. hayasızca sonuna kadar kullanılmalı

ANNEN HARIC DE LAN!
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

üniversite hayatı falan değilde genel olarak hatun bulmak için zaten yeterli yalanı söyleyebiliyor olmak gerekiyor.

dürüst erkek yok diyip dürüst davrandığın ilk anda ben böle birşey istemiyorum diyip siktirip gittiklerinden kelli.

bütün kadınlar gerizekalı olduğundan zaten her türlü hepsine yalan söylenilmeli. hayasızca sonuna kadar kullanılmalı

bu postun altinda uyurum
Sosyal ağlarda paylaş

fakir ya da zengin RP'si yapmayın boşuna, üniversite kızların en açık göz olduğu ortam. Ha kendinizi sevdirirseniz orta yere sıçsanız aa ne güzel sıçmış diye peşinizden gelir, değilse MERİÇ olmaktan öteye gidemezsiniz. MERİÇ'te olmayın lütfen, hiç yakışmıyor, dışarıdan tam bir gay portresi çiziyorsunuz demeye geldim.

çizgi çekemiyor muyuz ama:(

Konuyu mesajdan sonra okudum: Devlet üniversitelerindeki etkinliklere, kluplere vb. takıl diye de eklemek için geri döndüm.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle; illa arabayla gitmen gerekiyorsa reno clio ile okula git en azından "görece" daha ortalama görünürsün

arabayla gitmen zaruri değilse kentkart al otobisle git

cebinde 500 tl den daha fazla limiti olan kredi kartı, cüzdanında 50 tl den fazla para olmasın (acil durumlar için sen yine bir yere 200 tl sakla)

zaten kendi imkanlarını kısıtladığın zaman benzer finansal imkanları olan insanlarla aynı sosyal çevreye girersin atıyorum her gün öğle yemeğine 50 tl harcanacak yere giden grupla beraber olmazsın

ama bu durumun senin şartlarında bir birey için uzun vadede şöyle de olumsuz etkisi olabilir, ileride iş hayatına girdiğin zaman kurmak üzere olduğun "network"ünü de etkiler. en nihayetinde bu da bir yatırımdır, gelir durumu belli düzeyde olan ailelerle ilişki kurman açısından olduğundan farklı görünmen senin zararına olabilir.

iki farklı grup arasındaki dengeyi kurmak sana kalmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...