Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 10 yıl boyunca işlem görmeyen hesaplar TMSF hesabına devrolur. Devrolacak hesaplarla ilgili site kurmuş TBB. http://www.zamanasimi.org/ Hani girip bakın paranız kalmış unutulmuştur TMSF'ye gitmeden alın harcayın =) (başlık habertürk başlığı gibi oldu kusura bakmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 - bakiye herzaman. O yüzden takmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 o zaman seni devrediyola tmsfye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ad soyaddan nasıl bulacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 samaella said: - bakiye herzaman. O yüzden takmıyorum ozaman borclu çıkıyorsun haberin olsun haciz geliyor dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fin said: ad soyaddan nasıl bulacak ? bana da o saçma geldi biraz. "aynı isim soyisim de olan herkes bankaya gidip kimlik mi göstermeli?" diye niye tckn ile yapmamışlar anlamadım. (eski hesaplarda bilgi eksiği ve dolayısıyla tckn eksiği olduğu içindir herhalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Tüh ulan unuttuğum bi 100 luk olaydı rakı içerdim simdi şansımı mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 unuturum ya da unutmam kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bune yahu Doğum tarihi yok doğum yeri bilinmio ... ee ? 40-50 tane böyle hesap buldum aramalarda haha bunlara gidip paraları çeksek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Heyt bee, bilgi guvenligi yine tavan memleketimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 cantug said: Bune yahu Doğum tarihi yok doğum yeri bilinmio ... ee ? 40-50 tane böyle hesap buldum aramalarda haha bunlara gidip paraları çeksek ? gittiğinde oradaki kimlik bilgisi tutarsa çek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar