Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam Emin degilim biri aydınlatsın!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fox Kids te gecen gun aksamleyın bır sey seyretmıstım kılıc gecelerı aglıyodu fln ufak bı shaman cocuk wardı bunun adını ıcerıgını nedır nedegıldır bı bılen warsa cok makbule geçer cok hosuma gıttı cunku[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...

[Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 10 Kasım 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ifadenden bişi anlasam yardım edicem de ? hiç bişey anlamadım malesef :hmm:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:
Evet shaman la ılgılı bı sey :D super bı sey herkese onerırım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Turkıye
İst.
Erenkoy
Bu kadar yeterlı mı..?[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Evet bende fragmanını gördüm.Bildiğimiz Shaman King.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
Cok guzel hele onu dowmeye gelen adamın ılıcını ıkı elı arasına alıp ta ıttırmesı cok guzeldı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 09 Kasım 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
Fox Kids te gecen gun aksamleyın bır sey seyretmıstım kılıc gecelerı aglıyodu fln ufak bı shaman cocuk wardı bunun adını ıcerıgını nedır nedegıldır bı bılen warsa cok makbule geçer cok hosuma gıttı cunku
kardeşimden dolayı igreniyorum fox kids'den :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net
Exile UO Player
  • Yeni Oluştur...