Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam Emin degilim biri aydınlatsın!!

SmoLaFein

Öne çıkan mesajlar

Fox Kids te gecen gun aksamleyın bır sey seyretmıstım kılıc gecelerı aglıyodu fln ufak bı shaman cocuk wardı bunun adını ıcerıgını nedır nedegıldır bı bılen warsa cok makbule geçer cok hosuma gıttı cunku[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...

[Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 10 Kasım 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok guzel hele onu dowmeye gelen adamın ılıcını ıkı elı arasına alıp ta ıttırmesı cok guzeldı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 09 Kasım 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
Fox Kids te gecen gun aksamleyın bır sey seyretmıstım kılıc gecelerı aglıyodu fln ufak bı shaman cocuk wardı bunun adını ıcerıgını nedır nedegıldır bı bılen warsa cok makbule geçer cok hosuma gıttı cunku
kardeşimden dolayı igreniyorum fox kids'den :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...