cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ohooo fistan o detaya mi takildin ? orda onemli olan ses tonu
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 cempostaci said: birde starbuckstan o kahve alan tipler. o karton bardagin kapagi varken icerler ve gozleri yaslara burunur bunada cok rastlanir. bu insanlar icin sirada bekleyip soguk ses tonuyla kasadaki elemana "sade filtre kahve orta boy" demek dunyanin en cool olayidir. ozellikle arkanda kiz varsa. kahve sekersiz icilur tezini savunur ama evinde gizli gizli kimse yokken nescafeye seker atar adam umut sarıkaya çıktı lol xD
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bu arada termos alacaksanız Sigg alıcaksınız. Türkiye distribitörü kol gibi fiyat çekiyor gerçi, ama aletler çok sağlam, ve iyi yalıtılmış.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yurtdışından almıştım sigg var bende öyle bi artısı yok normal bi teneke
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 uzerinde isvicre ve ingiltereye ait bir belirtec olmasi yeterli benim icin
Zep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 lan siggler termostat değil ki sıcak bişey koysan elinde tutamassın onu sdfsdf said: Take care when using with hot drinks (risk of burning) iyi yalıtılmış diyor bide ahah
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Tchibo kahvesiyle french press yapmak konusundaki görüşünüz nedir arkadaşlar? Ofisin zift gibi kahvesini içmekten gına geldi, Starbucks'tan da her gidişimde white mocha alıyorum, zaten kilo var boku çıkmasın olayın.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Abi termostata sıvı koyamazsın zaten =p
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Zep said: lan siggler termostat değil ki sıcak bişey koysan elinde tutamassın onu sdfsdf psticikte olayi anlamadin sen galiba termos topici acildi diyelim hemen google acilir ve "kahve termosu" yazilir. cikan sonuclarda eksi sozluk yada itu sozlukten bir yorumu kendince uyarlayarak buraya aktarirm sorsan bilgilidir bu konuda
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kojiroh said: Tchibo kahvesiyle french press yapmak konusundaki görüşünüz nedir arkadaşlar? Ofisin zift gibi kahvesini içmekten gına geldi, Starbucks'tan da her gidişimde white mocha alıyorum, zaten kilo var boku çıkmasın olayın. aci seviyorsan al guzel taze cekilmis kahve iyidir bi kac kere aldim
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 cempostaci said: Zep said: lan siggler termostat değil ki sıcak bişey koysan elinde tutamassın onu sdfsdf psticikte olayi anlamadin sen galiba termos topici acildi diyelim hemen google acilir ve "kahve termosu" yazilir. cikan sonuclarda eksi sozluk yada itu sozlukten bir yorumu kendince uyarlayarak buraya aktarirm sorsan bilgilidir bu konuda şşş sakin şampiyonlar, sigg denilen naneyi seneler önce araştırıyorduk biz. Orda bottle dedikleri var, onlara bakmayacaksınız. http://www.sigg.com/ch-shop/en/steelworks.html Thermo ürünler var orda. said: Content poured into the cup at 95°C is still over 50°C after two hours.
Somon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 cempostaci said: birde boyle tipler cikti. kahve icmeden gune baslayamiyorum! kahvem olmazsa yasayamam. termosla dolasmaliyim! kahve dedigin sey onemlidir! sorsan hayatinda bildigi tek luks kahve, nescafe gold bide arada aldigi starbucksin 5 liralik boktan filtre kahvesidir. filtre kahve ictin mi hayatinda ?
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 çok, çok fazla tespit var. bir topik için fazla
Zep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 SeaGle said: cempostaci said: Zep said: lan siggler termostat değil ki sıcak bişey koysan elinde tutamassın onu sdfsdf psticikte olayi anlamadin sen galiba termos topici acildi diyelim hemen google acilir ve "kahve termosu" yazilir. cikan sonuclarda eksi sozluk yada itu sozlukten bir yorumu kendince uyarlayarak buraya aktarirm sorsan bilgilidir bu konuda şşş sakin şampiyonlar, sigg denilen naneyi seneler önce araştırıyorduk biz. Orda bottle dedikleri var, onlara bakmayacaksınız. http://www.sigg.com/ch-shop/en/steelworks.html Thermo ürünler var orda. said: Content poured into the cup at 95°C is still over 50°C after two hours. sdfsd aramaya inanıp bulmuş helal
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Somon said: cempostaci said: birde boyle tipler cikti. kahve icmeden gune baslayamiyorum! kahvem olmazsa yasayamam. termosla dolasmaliyim! kahve dedigin sey onemlidir! sorsan hayatinda bildigi tek luks kahve, nescafe gold bide arada aldigi starbucksin 5 liralik boktan filtre kahvesidir. filtre kahve ictin mi hayatinda ? yok icmedim ben kahveyi genelde cigniyorum
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 SeaGle said: cempostaci said: Zep said: lan siggler termostat değil ki sıcak bişey koysan elinde tutamassın onu sdfsdf psticikte olayi anlamadin sen galiba termos topici acildi diyelim hemen google acilir ve "kahve termosu" yazilir. cikan sonuclarda eksi sozluk yada itu sozlukten bir yorumu kendince uyarlayarak buraya aktarirm sorsan bilgilidir bu konuda şşş sakin şampiyonlar, sigg denilen naneyi seneler önce araştırıyorduk biz. Orda bottle dedikleri var, onlara bakmayacaksınız. http://www.sigg.com/ch-shop/en/steelworks.html Thermo ürünler var orda. said: Content poured into the cup at 95°C is still over 50°C after two hours. vayyy yakışırrr
Somon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 cempostaci said: Somon said: cempostaci said: birde boyle tipler cikti. kahve icmeden gune baslayamiyorum! kahvem olmazsa yasayamam. termosla dolasmaliyim! kahve dedigin sey onemlidir! sorsan hayatinda bildigi tek luks kahve, nescafe gold bide arada aldigi starbucksin 5 liralik boktan filtre kahvesidir. filtre kahve ictin mi hayatinda ? yok icmedim ben kahveyi genelde cigniyorum dogrudur filtre kahve kafein bakimindan zengin pldugunda gece 5te ytatip 8 de kalkanlar icin olmazsa olmazlardan evet
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 su gecirmeyen pamuk satiyorum bende hadi bakalim sigfg dedigin sey kahvemi yarim saat bile normal sicakliginda tutamadigi icin soyluyorum bunlari dandik ve gereksiz pahali
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Somon said: dogrudur filtre kahve kafein bakimindan zengin pldugunda gece 5te ytatip 8 de kalkanlar icin olmazsa olmazlardan evet sirf yukarda bir mesajinizi vari gorup, cevap yazmasam olmaz catlarim diye dusunenler olmasa, dunya daha tatli bir hal alacak aslinda
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kullananlar çok memnun. 12 saat sıcak, 24 saat soğuk tutabiliyormuş. Kullananlar da bunu onaylıyor.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 cempostaci said: birde boyle tipler cikti. kahve icmeden gune baslayamiyorum! kahvem olmazsa yasayamam. termosla dolasmaliyim! kahve dedigin sey onemlidir! sorsan hayatinda bildigi tek luks kahve, nescafe gold bide arada aldigi starbucksin 5 liralik boktan filtre kahvesidir. insanlar sabahları kahveyi tadı güzel diye içmiyor panpa
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 dedesi de espresso ile güne başlıyordu o insanların
Öne çıkan mesajlar