Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 siteyi sonra degil once arastiracaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 site gerçekten çok güzel. resimler ambiyans hem sade hem çok klas hem de canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben sitenin dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 aldığın kahve kaç gram ona bakmadan adamlara gelip bok atmaya çalışmışsın bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 xetraynex said: Domain adresinden kayitli telefon numarasini buldum, adamin annesi cikti telefona evde yok oglum aksam ara dedi. Hosting firmasini aradim, telefonunu vermediler adama adama ulasmislar, Adam 10 liralik kahve icin ortaligi birbirine katmis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fistan said: adam kahveyi almış 1 gün sonra kahve kaç gram diye sormus ahahahahaha asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 epic topik dfds adam kahve kaç gram onun derdinde sadece bence. yani kahve gelmiş gelmemiş daha önemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 la olm su adama bi fincan kahve goturun de rahatlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 salak siteye girdim canım lokum çekti abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fistan said: siteyi sonra degil once arastiracaksin arastirdim almadan eksisozluk ve sikayetvar'da birsey yazmiyodu ISTE ONDAN gelip yazin diyom basmiyo mu kistan? Fin said: aldığın kahve kaç gram ona bakmadan adamlara gelip bok atmaya çalışmışsın bide konusmasi kolay dimi ne yapcaktim soyle diyom mesaja bak hadibea said: xetraynex said: Domain adresinden kayitli telefon numarasini buldum, adamin annesi cikti telefona evde yok oglum aksam ara dedi. Hosting firmasini aradim, telefonunu vermediler adama adama ulasmislar, Adam 10 liralik kahve icin ortaligi birbirine katmis ahah olay 10 liralik kahve degil kahve tiryakilik bise ellerim titricek yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 lan ben de sipariş vercem nerdeyse. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 xetraynex said: basmiyo mu kistan? de ayri olacak yanliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 soğumustur o kahve zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kaç gram olduğunu bilmediğin kahveyi ne zaman göndereceklerini bilmediğin hatta göndermeyecekleri belli olmuş bi siteden sipariş ettin. TİRYAKİYİMMM de istediğin kadar o tiryakilik beynini çalışmaya zorlayıp düzgün bir şekilde kahve temin ettiremediği sürece elinin titremesiyle karşılaşman hakkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Cuce said: soğumustur o kahve zaten lütfen yumruk at kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Kafeinsizlik insana neler yaptirir.topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 xetraynex said: Fin said: abi rahatsız mısın insanalr neden su boktan şeyi aratsın eksisözlükte falan ahah taninmayan bir websitesinden siparis vermeden once insanlar eksisozlukten bakar. or. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=deveyuku.com bunu yeni duydum. niye ekşi referans alınıyor. ya da tek referans alınıyor? şikayetvar a bakmak tamam hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Türkiye'de en çok yorum yapılan sosyal platform olduğu için olabilir sanırsam. Evet, evet ondan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dworgian said: xetraynex said: Fin said: abi rahatsız mısın insanalr neden su boktan şeyi aratsın eksisözlükte falan ahah taninmayan bir websitesinden siparis vermeden once insanlar eksisozlukten bakar. or. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=deveyuku.com bunu yeni duydum. niye ekşi referans alınıyor. ya da tek referans alınıyor? şikayetvar a bakmak tamam hani cunku sikayetvar'da sadece sikayetler olyor, ekside hem sikayetler hem de iyi yorumlar oluyor. bkz: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=mormani%2Ecom&nr=y&pt=mormani http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=incehesap%2Ecom&nr=y&pt=incehesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 xetraynex said: Aradim adami dedim telefon niye yok, bilerek koymadik diyo. Dedim emaillere yanit yok, kaybolmustur diyo, dedim kac gram bu kahve, yazmamislar demekki diyo. Biz kimiz, noluyor,nereye gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 200gr dır o kahve bakmadan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Adamların ilk müşterisisin, onlar senden daha şaşkın sipariş aldıklarına. Sitenin sahipleri, sitenin varlığını bile unutmuştu. Senin kahveyi yurtdışından sipariş edip, gönderecekler az bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Fistan said: adam kahveyi almış 1 gün sonra kahve kaç gram diye sormus ahahahahaha Şu yorum bariz iyi ama ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 canım kahve çekti şu başlıktan sonra. gidip demleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Deathblade said: Fistan said: adam kahveyi almış 1 gün sonra kahve kaç gram diye sormus ahahahahaha Şu yorum bariz iyi ama ahahahaha. Ya basmiyo mu kahvesi icin degil french press icin aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar