magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 evet o hata yı bende gördüm Aha! Database çatladı! Yoğunluktan dolayı veritabanı bağlantınız kabul edilmedi. Eninde sonunda birileri çıkacağından birazdan denemeniz tavsiye olunur. Ya da biz mysql için yeni bi sunucu bulana dek bekleyebilirsiniz. Bu arada elinizde kullanmadığınız webserver ve/veya bandwidth varsa bizimle paylaşmak için [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Çok da sevinçle karşılanırsınız. Uzun lafın kısası bu yazıyı gördüğünüz sürece sitenin veritabanı kullanan alanlarına giremeyeceksiniz. PS: Kısa aralıklarla refresh tuşuna basmanın ileri yaşlarda alzheimer, kemik erimesi, eklemlerin taş kesmesi vb gibi hastalıklara sebebiyet verdiğini hatırlatırız. -sempatik pati hata mesajları kurulu :) bu arada kavga etmek gibi bir niyetim yok ama kapıcılarında kötü gibi sunulmasına birşey demek lazım[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tamam o zmn sorun yok ben oyle sanmısım heralde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 mesaj da güzelmiş yok ondan değil ben de geyik yapıodum zaten biri geri adım atardı eninde sonunda:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Her zmn o gerı adımı atacak kısı olarak beklerım tartısmak kesınlıkle ıstemem[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 teknik resim aldın mı sen bana ondan bahset :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Aman abı o teknık resım demeyın bana ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eheh teknik resim degilde bizim dif. denklemler öğretmeni ben universitede okurken bu dersi 100 le geçtim sizde öle geçmelisiniz yoksa bırakırım diyor biz napalım şimdi[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben o ogretmenı warya eueh nasıl ya :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 valla öyle abi , programlama hocasıda sınavda bilmedigim şeyi sorarım ona göre çalışıp gelin diyor , adam fortran ögretti c# sorcak gibi geliyor bana :P çekilcek çilemi bunlar.[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Off hakkaten elımı kana bulamayın benım gozum karadır bak bende bıraksam mı naapsam :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 toplu okulu bırakma kapanyası ve gençleri okulu bırakmaya özendirme kampanyası başlatın ozaman :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Evet hadı baslattık bıle coktan :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eskiden okulmu varmış ya diye başlıyıp kuşanın kılıç kalkan eskiden bölemiş diye bitireceğim cümlemi... :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 okulun en guzel yanın sayoluyorum bos dersleri vekliyosun matematikciyi gwelmiyo diyo mudr mavigni yok diyor alllaah dunylar senin oluyo ama adam tam serrefsiz ya bayram tailinden sora rapor almıs gelmek icim adam evde yatarken biz ders caslıyoz sozde ogretmen :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Zaten sor ufak cocuklara en cok sewdıın ders ne garantı beden egıtımı yada akıllı olanlar warsa boş ders der ama sor bakalım buyuyunce ne olucan dıyınce yarısından fazlası Robot Olucam der[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben de bktm[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kım bıkmadı kı artık bırakın da bılgısız kultursuz olalım nedır bu cektıgımız ben hadı bıze degılde ufacıkken yaşasın okulumuz dıye koşan veletlere yanıyorum yazık daha onlerınde 20 senelık okul hayatı war[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eheh benim yiğenlerimde bende okula gitcem diye ağlıyor küçükken insan daha bir hevesli oluyor keşke o zamanlar öğretseler türev , integral felam :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bende bıktım ama naparsın hayat işte...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kabatas erkek lise 2 iflahım kesildi daha lise 2 yane..bitek binayı özliycm o kdr..keske bitse hemen..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ohh daha onunde oss ıdı bılmemneydı coook uzun yol war coook[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Eraq, 18 Kasım 2004 14:28 tarihinde demiş ki: 20 senede daha yeni mi başladın bıkmaya? :D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Öne çıkan mesajlar