paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bence iş daha ii tabi sevdiğin işi yapıyorsan.Bazıları okulu daha çok seviyorum işe başladım çalışmak zor geliyor demiş acaba mutlu olacağınız bir işi yapsanız okulun soğuk tahta sıralarını müdürün cimrilik yapıp bazı soğuk havalarda güneş var die petekleri yakmamasını.Değişik tiplerde hocaların değişik anlatış şekillerini anlamak zorunda olmanızı veya sınıfta öyle sap gibi oturup hocaları okul bitimine kadar dinlemeyi arkadaşlarınızın laubali hareketlerini daha mı çok özlüyorsunuz bilemiyorum.Birde kazandıgınız bir para oldugunu bu para için çalıştığınızı ve çalıştığınız işi sevdiğinizi düşünün mesela Programcısınız ve mesleğinizden hoşlanıyorsunuz bir program yaptıgınızda hem para kazanıyorsunuz hemde aha bu programı ben yaptım heyt be onca emeğimin karşılığı diyip böbürlenmek dahamı hoşunuza gider.Okul mu? Sevdiğiniz bir işmi diyorum başka bir şey demiyorum:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 kesinlikle bak bende hersabah işe gidiyorum bişi diyormuyum diyen insanlara böyle cevap veriyorum ulan işi kendin seçtin ki en sevdiin şeymiş daha ne bide para veriyorlar üstüne:) susuolar tabi hem sevmiyoruz okulu hemde para veriyoruz bide saçma sapan kuralları var[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 "nasıl itina ile okuldan nefret ettirilir" derslerinin marmara diş hekimlinden daha ii hiç bi yerde verilmeyecei konusunda her iddasına varım.. 21 yaşındayım ve ömrümün 16 yılı muhtelif okullarda geçti, aksilik olmazsa(?) bu seneden sonra 2 yılım daha var... 2 sene hazırlık okudum,olsa bi 3-4 yıl daha okurdum aslında okul&tatil ancak bu kadar güzel kaynaşabilirdi birbirine :)
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Okul bazi bas belasi hocalar olmadikca her zaman guzeldir.. Okul arkadas ortami, sohbetler, muhabbetler, beraber icmeler, sir paylasmalar derken hic bir yerde yok..[signature][hline][b]Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..[b]
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Birader bende hoşlanmıyorum okuldan ama mecburuz.Hayatımızı kazanıp ekonomik olarak iyi bir seviyeye gelene kadar okumalıyız[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 arada srada bana da gelio 2-3 gün bi dinlenlen arklarla gez eğlen sonra yeniden zorunluluğa alışıcaksın bi itü bilg.e giriim diom hoş ordada dertler wardır ama olmadığına inanarak umut besliom :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Venator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Oluyo arada oyle ben de baydım ona bakarsan ama bu sabahki derse gitmeyeyim aman oturup calısırım nası olsa diyip sıcak odamda kaldıktan sora fikrim deisti tabii. Okul rox tadını bilmek lazım :) Ben esas liseyi ozledim ya uff :([signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
pan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bayar ya, okul diil snav + not bayar[signature][hline]wtf?
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: pan, 19 Kasım 2004 22:36 tarihinde demiş ki: bayar ya, okul diil snav + not bayar bizim okul 2 kat bayar hocam di mi
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Lisede bitti ünide bitti okulu çok özlersin dediler. Özlüosam namerdim. Okul yok huzur var. Notuydu çan eğrisiydi alttan dersiydi no okul no stres...[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ilerıde okuluda ozlıyeceksınız hayat boyle naaparsın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
pan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 mesela okuln benim içn şu an bayan tarafı: 1 haftadır tatil vardı paskalya+bayram fln bu pazartesi okul açılıyor ve sınav haftası, 3 sınav var almanca fln, ilk notum 25 çalışmam lazım ama çalışcaıma burda oturup bu yazıyı yazıorm niye mi? bilsem yazmam ztn, hiç yani içimde hiçbi istek yok 0, okula gidip gırgır geçmek istiorm ama sınav istemiyorm[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 20 Kasım 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 okul baymaz tabii ki neden baysın ama bizim şu sınav sistemi olmasa aaaah ah :([signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: pan, 20 Kasım 2004 14:38 tarihinde demiş ki: mesela okuln benim içn şu an bayan tarafı: 1 haftadır tatil vardı paskalya+bayram fln bu pazartesi okul açılıyor ve sınav haftası, 3 sınav var almanca fln, ilk notum 25 çalışmam lazım ama çalışcaıma burda oturup bu yazıyı yazıorm niye mi? bilsem yazmam ztn, hiç yani içimde hiçbi istek yok 0, okula gidip gırgır geçmek istiorm ama sınav istemiyorm Boyle bır seyınde olmayacagını da bılıosundur heralde[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
zamo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Japonya'da sınav yokmuş diye duydum.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 okulda bazı kişiler olmasa en nefret ettiğim birşey olcak ama o bir kaç kişi okulu biraz da olsa sevilecek bir yer yapıyor..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 japonya'da tatilde yokki 360 günün 320 günü okul bildiğim kadarıyla:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: hyde, 18 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: ya bu okul denılen sey daha ne kadar surecek oku oku nereye kadar 20 senedır okuyorum hala bıtmedı artık bıkmaya basladım ne olun bır akıl verın yada bıraz para yardımında bulununda yurt dısına cıkıp her hangı bır adaya atayıom kendımı bende bıktım hadi gel bıkanları toplayıp bir parti kuralım :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Okumaktan bıkan ve okumayı sevmeyenlerde kapıcı olsun.
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 niye kapıcılık kötü birşeymi ki böle dedin şimdi[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kapıcılar olmasaydı her aksam kendı copunu kendın bırakırdın kapıcılar olmasa sabahın korunde gazetenı sen alır ekmegını sen alırdın kapıcılar olmasa rahatını bozup kendı ewının onunu temızlerdın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 işte tam burası devenin höt dediği ipin koptuğu nokta çok güzel bir yanlış anlaşılmayla kavgaya gidebilir bu noktadan sonra(kapıcı geyiği) heyecanla devamını bekliorus:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tabi ben bunu magecy den sonra yazmayı planlıyordum ama pati database kısa bir çökme yaşayınca olmadı ne yazık ki[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ortamı germe lutfen ayrıca hıc bır meslek kotu degıldır ayakkabıcısı fırıncısı demırcısı hedesı hodosu olmadan meslek butunlugu olmadan hep bır bosluk ıcınde oluruz kucuk ogrduun o mesleklere muhtaç olursun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 20 Kasım 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar