teenboi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 W.32Jeefo vürüsünü neyle temizleyebilirm dosyaları silmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 o vürüs değil dataminer.spyware siliyordu sanırım inndir.comdan çekebilirsin spywarei.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 worm yada trojan olabilir ![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ewet olaiblr de sistem dosyalarna da bulaşmış pc yi katledio yane ama çalısıo pc yawas da olsa.söle adam gibi beni kurtarck bi program war mı sistem dosyalarnı silmeden arındırabilcek vürüsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ismi guzelmiş ama:)[signature][hline]¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ooooo karizma taby ne sandn "Jeefo" ben biraz temizleedm isteyene özelden link werebilrm ama özele msj atın o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 O virüs yeni girmişti bana ehu yani bilgisayara girmişti en kısa çözüm format attım. Çünkü norton la tarama yaptım hepsini buldu 500 kadar dosyaya bulaşmıştı onları karantinaya alınca nerdeyse bilg. de hiçbir şey çalışmamaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 en temizi format silindikten sonra ufak bir yerde kalsa bile 1 saatte gene bütün makinaya bulaşıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ewet ztn nortondan antivürüs fln olmas hiç bi işe yaradığını hatırlamıorm walla 6 senelik pc kullanıcısıyım ki başım dertten kurtulmas yane :D bilgisayarcılar da mc afee fln kullanıloalr en kötü ihtimalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar