Lyntron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 databaseden verileri random çekerken birbirinden farklı olmalarını sağlayabilirmiyiz mesela 100 veriden 10 tanesini random çektiğimizde 10 verininde birbirinden farklı olmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 verileri çekerken mevcut çekilmiş verilerle aynı olup olmadığına bakarsın aynıysa başka bir tane çektirrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 veya once select distinct diyip sonra alirsin verileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 distinct databasede aynı veri birden fazla varsa bunu engellemek için değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Senkonun dedigi sey query icine query az. Select random from (select distinct from table); gibi bir sey dedigi. SQL syntax'ini hic hatirlamiyorum da araman gereken keyword: subquery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 O query sonuclari bir subset icerisinden random sekilde alacagi icin subquery olayi istenen sey degil. Haliyle query SELECT DISTINCT [column] FROM ORDER BY RAND LIMIT 0,10; seklinde olmali. Diger turlu subquery distinct record'lari dondurecek ama random'un dondureceklerinin unique olmasi ile ilgili bir ibare yok query'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sql icin; select top 10 * from myTable order by newid() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ULAN INSAN BIR TESSEKKUR EDER, BEN YADA BI BASKASI FARKETMEZ, CEVAP VEREN HER KIM ISE aslinda sinirlenmedimde genel anlamda boyle olmali dimi guzel kardeslerim? otomatik portakala devam ediyim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 seninki de kurtarmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ne biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 test ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://stackoverflow.com/a/19414/929902 ne biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Programlama random verilerin birbirinden farklı olması × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sql icin; select top 10 * from myTable order by newid() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ULAN INSAN BIR TESSEKKUR EDER, BEN YADA BI BASKASI FARKETMEZ, CEVAP VEREN HER KIM ISE aslinda sinirlenmedimde genel anlamda boyle olmali dimi guzel kardeslerim? otomatik portakala devam ediyim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 seninki de kurtarmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ne biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 test ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://stackoverflow.com/a/19414/929902 ne biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar