Befounder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bir ihtimal lisansli XPlerde yoktur ama cracklenmis XPlerde vardir.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu arada bunu yaparak ne kadar işsiz bir insan olduğumu ve sıkıldığımıda ispatlamış oldum :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benimki lisanslı ve var[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hmm geçen sefer görmemişim ikinci kez bakınca bende buldum (c/p ve ctrl+f ile aramayın :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Benimkide lisanslı bendede var service packlerne olmıyanlarda?[signature][hline]
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yanlız bakıyorum bakıyorum guluyorum durmadan super ya bulana yapıyorum buradan, Ama ben hala benım komploda karar kırmış durumdayın =) kesin yapım aşamasında yapıstırmıstır deepzone Onu =)[signature][hline]
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 400 dolar az para mi ? insanlar nasil zengin oluyor zannediyorsunuz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
odchu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aHaha.. sharky nerde?! :))[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 uzaktan sırıtarak bizi izliyor :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya olay tamamen isguzar windows muhendisnin ses dosyasini bu programla olusturmasidir. Emin olun 10 tane lisansi vardir bunun microsofta ha o muhendisi napmislardir o tartisilir:)
Venator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Deepzone onu yapımn asamasında koyduysa cidden helal olsun yani adamlara bana da en mantıklı o geliyo 400 dolara alınabilecek bi program icin o riske girmez herhalde microsoft. Yapılacak olası bi basın acıklamasını cidden dort gozle bekliyorum nası kıvıracak adamlar acaba :) Patlamıs mısır ve kola esliginde bill gates'in ekran basında terlemesi ve kıvırmasını izlemek cok iyi gidebilir.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hmm son zamanlarda feci olaylar patlıyor nette ya, once buch'un Asshole ısımlı fotorafı sonra bu komik şeyler vakuu buluyor ne kusel.[signature][hline]
armra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 şşş olay bu şekilde ise baya bir ekşın olacak demektir![signature][hline]
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tahmin dişi saçma sapan bişede cikabilir o kod :D yada yukardaki formulu kullanarak kıvırabilirler tabi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Apache Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benimkide lisanslı bendede var :P[signature][hline]shinsetsu desu..
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aman aman bunu ucu windows kullanicilarina patlamasinda :/[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Jester Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 eheh "aldığınız windows orjinal olmasına rağmen içinde sony nin teknolojisi cracklendiği için sony tüm winxp kullanıcılarına dava açtı. çekilin kapıdan haciz koyucaz."[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Lisanslı XPsi olan arkadaşlardan herhangi lisansız bir program kullanmayan var mı? Yani tamamen bakir orjinal ve bütün patchleri yapılmış bir XPde de aynı şey var mı? Başka hiçbirşey yüklenmemiş olması lazım ki hakkaten MS hıyar diyelim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ahah çok hoşuma gitti ya.. ama %100 bi durum değil tabi bu, birinin uydurması da olabilir. deepzone belki warezci marezci diildir, kesin olarak bilebilir miyiz ki? ama eğer doğruysa, microsoft bundan bayağı bi para kaybeder..
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hehehe harbidende var.Microsofta dava açılırsa ve gerçektende böyle birşey yapmışlarsa ki bence yapmamışlardır büyük paralar kaybederler.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Anason Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ah su windowsun source kodlari bi ele gecse kimbilir nelerden ne calinti programlar cikicak. bi notepad yikicak windowsu
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Banane lan gidip bunu almakla mı uğraşcam,cracklerim olur biter dedi heralde birisi :) Hehe[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Absolut, 20 Kasım 2004 01:31 tarihinde demiş ki: Lisanslı XPsi olan arkadaşlardan herhangi lisansız bir program kullanmayan var mı? Yani tamamen bakir orjinal ve bütün patchleri yapılmış bir XPde de aynı şey var mı? Başka hiçbirşey yüklenmemiş olması lazım ki hakkaten MS hıyar diyelim :) Tertemız makine yenı format uzerine windows cektım ve vardı sadece kendı makıneme degıl onada baktım =) elet dah anete bile bağlanmadı, winamp'i bile yok[signature][hline]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Oooh ne guzel ıste benım alet nerdeyse sabah açsam aksama acılcak[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
metboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 aeeh varmış gerçekten, komik bir durum :) ne olcak bu çok merak ediyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Öne çıkan mesajlar