Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 haziran erkek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 of nisan çok kötü ya. gerçi hepsi çok kötü ama. nisan en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 şubattaki güreşçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 tamamı ıle dalga amaclı acılan bı topık ın yenı gelmıssıne donusmesıde komedı olmus neyse.. bugun ku Hurrıyet ın haberı bu yaw .Koskoca haber kaynagı sunduk foruma kotumu ettık . ehuheuıhıe Ha sayfayı yapan sakat yuruyemeyen bı cocuk onun hıkayesı acıklı .Cocugun butun hayalı bır beyaz sahın burda bısı yok dedıgım gıbı acıklı bı hıkaye. Olay resımlerde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bu facebook grubu bir engelli cocuk tarafindan acilan ve isletilen bir grupmus. daha once rasgelmemistim, burada gorunce baktim bende. cocugun imkansizliklar icindeki dunyasinda tek hayali beyaz bir tofas araba almakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 1-2 tane gideri olan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Selam, Silsem mi, ibretlik mi olsa... Ama şu bir gerçek; forum üyelerinin mental gelişimlerine darbe vuracak görsellerin kullanılmasını an itibariyle yasaklıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 böyle bir ele sahip olan kız var mıdır https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/321324_409606759122376_1424014875_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Namessar said: bu facebook grubu bir engelli cocuk tarafindan acilan ve isletilen bir grupmus. daha once rasgelmemistim, burada gorunce baktim bende. cocugun imkansizliklar icindeki dunyasinda tek hayali beyaz bir tofas araba almakmis. içim acıdı abi şunu görünce. bir insanın fiziksel engelli olması, hayallerinin de engelli olacağı anlamına gelmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Rasmon said: Sparkcaster said: http://www.hurriyet.com.tr/_np/1066/19211066.jpg motoru bagajda olan araba gördüm de, bunu ilk defa görüyorum. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/274/467/1f6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Esh said: Namessar said: bu facebook grubu bir engelli cocuk tarafindan acilan ve isletilen bir grupmus. daha once rasgelmemistim, burada gorunce baktim bende. cocugun imkansizliklar icindeki dunyasinda tek hayali beyaz bir tofas araba almakmis. içim acıdı abi şunu görünce. bir insanın fiziksel engelli olması, hayallerinin de engelli olacağı anlamına gelmiyormuş. bence burada acı olan durum cocugun engelli olması, varoş kültürü vs degil de, topu topu en fazla 8bin tl lik bir arabanın birinin hayali olabilmesi. hayal yahu, ulasılamaz bir sey cocuk icin. su memleket 50 senedir merkez sag politikacılar tarafından populizmin doruklarında inek gibi sağılıyor, su acı tablo hiç değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Selam, Acı tablodan kasıt şu yukarıdaki fotolar değil değil mi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 TofAŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 tofas tofas olalı böyle işkence görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar