Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beğen'in Beğendirin :)

dieevil

Öne çıkan mesajlar

tamamı ıle dalga amaclı acılan bı topık ın yenı gelmıssıne donusmesıde komedı olmus neyse..

bugun ku Hurrıyet ın haberı bu yaw .Koskoca haber kaynagı sunduk foruma kotumu ettık . ehuheuıhıe

Ha sayfayı yapan sakat yuruyemeyen bı cocuk onun hıkayesı acıklı .Cocugun butun hayalı bır beyaz sahın burda bısı yok dedıgım gıbı acıklı bı hıkaye. Olay resımlerde .
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

bu facebook grubu bir engelli cocuk tarafindan acilan ve isletilen bir grupmus. daha once rasgelmemistim, burada gorunce baktim bende.

cocugun imkansizliklar icindeki dunyasinda tek hayali beyaz bir tofas araba almakmis.

içim acıdı abi şunu görünce. bir insanın fiziksel engelli olması, hayallerinin de engelli olacağı anlamına gelmiyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Namessar said:

bu facebook grubu bir engelli cocuk tarafindan acilan ve isletilen bir grupmus. daha once rasgelmemistim, burada gorunce baktim bende.

cocugun imkansizliklar icindeki dunyasinda tek hayali beyaz bir tofas araba almakmis.

içim acıdı abi şunu görünce. bir insanın fiziksel engelli olması, hayallerinin de engelli olacağı anlamına gelmiyormuş.

bence burada acı olan durum cocugun engelli olması, varoş kültürü vs degil de, topu topu en fazla 8bin tl lik bir arabanın birinin hayali olabilmesi. hayal yahu, ulasılamaz bir sey cocuk icin.

su memleket 50 senedir merkez sag politikacılar tarafından populizmin doruklarında inek gibi sağılıyor, su acı tablo hiç değişmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...