di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Soyle guzelinden bir project management system ariyorum ama kisisel kullanimim icin olacagindan oyle cok bi para yatiramam acikcasi. Tercihen ucretsiz, degilse aylik 10 dolari gecmeyecek saglam bir cozum arayisindayim sevgili patiler. Deneyimlerinizi paylasin size zahmet. Bu arada dun gece zilyon tane open source ve free cozum buldum, aralarinda gezindim, bazilari cok guzel olmasina ragmen ya desktop uygulamasindan ya da ruby/python uygulamasindan ibaretler. Haliyle alip sunucuya kurup kullanabilecegim bir secenek olmadilar, haliyle SaaS bir servise bile raziyim. Yeterki iyi olsun, guvenilir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben acıkcası trello + github ikilisini kullanıyorum managment icin, genelde işimide görüyorlar. trello'ya henüz bakmadı isen bir göz atmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Cik, duymadiydim bile. Bakayim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Baya guzel, islevsel gorunuyor Trello. Henuz goremedim ama bir de github ile falan entegre olabilen birsey ise tadindan yenmez cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 trello baya iyi, programcı olmasan bıle cok ıse yarıyor, özellikle farklı partiler varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 enterprise arcitecht daha profesyonel bisiler ariyorsan tabii ki rational rose EA 100dolar civarlarinda olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Trello iyi guzel, kanban style direkt yalniz bulamadigim bisey var; Simdi bi To-Do yarattim, due date koydum, bitince done kismina tasidim ama isi tamamlandi olarak isaretleyemedigimden kirmiziya dondu haci vakti gecti bunun diye. Haliyle nasil yapiyoruz bunu diye sormak isterim ? Yapamiyorsak ne anladim ben o sevisten demek istiyorum. Bir de time management olayi yok/eksik resmen. Ya da ben mi bulamadim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ya bazı şeyler eksik onda, silmek istediğini yapılanı arşive falan kaldırabilirsin. bide bu arada, açtığın bi tabi silemiosun ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 pms döneminde çikolata ye bebeğim benim de geldi geliyor. ay çok dengesiz hallerdeyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Atlassian Jira tabikide.. jira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 jira iyidir hostur ama ucretli, tek kisi icin ne kadar tercih edilmeli bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 10 Kisilik lisansi aylik 10 dolarmis. Yaptigi isle kiyaslayinca tek kisi bile verebilir sanki. Once bi try diyeyim tabi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar