nienna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ne acayip, havadan örümcek yağmış resmen. videosu da var. http://haber.stargazete.com/dunya/gokten-orumcek-yagdi/haber-726133/?ref=facebookmedia http://www.youtube.com/watch?v=HrQkWmrMGpk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 eüzübilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 %95 kıyamet alametleriyle alakalı,islama saldırı %5 ihtimal bilimsel açıklamaya yapmaya çalışarak kafa ütüleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 sen bunu demeseydin böle bişi olmayacaktı ama şimdi normal bir hale geldi. bariz olmayacak şeyi normalize ettin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 subanallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 brezilyadaki samba ahlaksızlığı yüzünden allah böyle cezalandırıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Flamethrowerla çıkardım dışarı ben çıkacaksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 kuranda yazıyodu bu daha önce brezilyayla alakası yok dezenformasyon yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 dasaaa said: sen bunu demeseydin böle bişi olmayacaktı ama şimdi normal bir hale geldi. bariz olmayacak şeyi normalize ettin dostum doğaüstü bir konu var burada,ve Allaha kitaba bağlanacağına %99 emindim ve yazdım dostum pişman değilim :p yalnız videosu da dehşet harbiden subhanallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 peygamber incek demekki o elektrik direklerinin arasına, yerini yapıyolar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 evde de oluyor bazen. tavandan iniyor böyle. elimi aradan geçiriyorum ip ya da ağ var mı diye, yok. bir şekilde duruyorlar havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 doğa üstü konu ne lan? cahilliğinize başlatmayın. saçma sapan kafalardasınız, hayır allahın verdiği beyine yazık ediyorsunuz ben ona üzülüyorum en çok. %2 kapasite ile kullansanız, "doğaüstü konu" yazmadan önce bi tartar, düşünürsünüz "hmm acaba doğaüstü mü?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 nienna said: evde de oluyor bazen. tavandan iniyor böyle. elimi aradan geçiriyorum ip ya da ağ var mı diye, yok. bir şekilde duruyorlar havada. asfaghafaghsdafdd levitasyonu icad etmiş örümcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 dasaaa said: doğa üstü konu ne lan? cahilliğinize başlatmayın. saçma sapan kafalardasınız, hayır allahın verdiği beyine yazık ediyorsunuz ben ona üzülüyorum en çok. %2 kapasite ile kullansanız, "doğaüstü konu" yazmadan önce bi tartar, düşünürsünüz "hmm acaba doğaüstü mü?" diye. açıklaması yapılmışmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hah ben de onu diyorum ya. %98 ziyan lan. bu adamlar öyle bir teslimiyet içindeler ki "hacım birisi gelsin de bize bişi desin. biz buna tamaaaaamen inanalım. düşünmeyelim de, zaten %2 yemek yemeye ve onaylamaya yetiyor anca" diyorlar. ömür böyle gelip geçiyor. %98 ziyan bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 zaten açıklaması olsa inanacağız da,şu anda ne ile alakalı olabilir,düşünmeye çalışıyorum mesela,uçaktan atılmış olsa 8-10 bin metreden canlı olarak düşerlermi,veya aynı yere o yoğunluk da düşebilirlermi bunları düşündüm hemen Allahın verdiği akılla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Sıkılmışlar elektrik direklerine çıkmışlar party hard yaparken yakalanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 az biraz daha kullansan "HEY HABERDE GÖKTEN ÖRÜMCEK YAĞDIĞINI SÖYLÜYOR AMA TEK GÖRDÜĞÜM İKİ DİREK ARASINA AĞ KURMUŞ BİR ÖRÜMCEK KOLONİSİ!!!! LANET OLSUN! BİR "YAĞMAK" OLAYI ASLINDA GERÇEKLEŞMİYORMUŞ" diyebilirdin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 mantık insanı dasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 çok agresifim olm. mantık falan değil. giderek insanlıktan uzaklaşıyorum. banladım kendimi bi süreliğine take care. bye bu arada o örümcekler koloni halinde örümcekler. normalde öle yaşıyorlar yani. sadece direklerin arasına çıkmaları garip olmuş. başka bi cacık yok al social spider http://en.wikipedia.org/wiki/Social_spider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 #Asla Gidilmeyecek Yerler Listesi# Avustralya /Yeni girdi #Asla Gidilmeyecek Yerler Listesi# Avustralya Brezilya |Liste başarıyla güncellendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Cipetpet said: dasaaa said: sen bunu demeseydin böle bişi olmayacaktı ama şimdi normal bir hale geldi. bariz olmayacak şeyi normalize ettin dostum doğaüstü bir konu var burada,ve Allaha kitaba bağlanacağına %99 emindim ve yazdım dostum pişman değilim :p yalnız videosu da dehşet harbiden subhanallah Cipetpet said: %95 kıyamet alametleriyle alakalı,islama saldırı %5 ihtimal bilimsel açıklamaya yapmaya çalışarak kafa ütüleme Arkadaşların görmesin bunları, bariz dalga geçiyorsun Allah'ın gücünün sınırlarıyla ve Kuran-ı Kerimle, imanını yaraladığının farkında değilsin komiklik yapacam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 komiklik yapmıyorum tatarcık,ayrıca sanane yazdığım mesajlardan? niye yazmak zorunda hissediyorsun benimle alakalı? varsa bir sorunun gel irc ye orada halledelim klavye delikanlıları olarak ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ircyi kullanmayalı 10 seneden fazla oldu be birader unutmuşumdur. neyse sen Allah'ı komiklik malzemesi yapmaktan memnunsan bişiy demiyorum, imanını hiç yere tehlikeye sokan bir müslüman kardeşimizi uyarmak benimkisi sadece, hemen atarlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 sürekli olan bişi bu sıradan, en yakın örümceklisi 2007de başka bi ülkede mesela, ortalama birkaç senede bir oluyor işte, şiddetli rüzgarla (hortum) yukarı çekilen minik hayvan toplulukları vb, balığından kurbağasına yarasaya yengece kadar herbişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar