Genor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar ben Underground 2 yi şu anda oynamaktayım ancak bilgisayarıma elimde olmayan nedenlerle format atmak zorundayım.Bu yüzden Underground 2 savelerini yedeklemek istiyorum nerde olduğunu bilen bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.Aynı zamanda bir şey daha ben çoğu yarışı bitirdim ancak şu anda haritamın üzerinde yarış yerleri çıkmıyor,gizli yarışları deniyorum ama onlarda bitti gibi ne yapabilirim?Bu iki konuda yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler.. Kolay gelsin..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Eğer Save sistemi Underground 1 gibi ise Windows un içindedir sen iyisi oyun içinde kullandığın nick i ni search den arat[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 c:/document and settings in icinde biyerde bu dosyanin altinda kullanici adinin oldugu dosyalardan birinin icerisine bak emin degilim ama cogu yeni oyun savelerini oraya atiyor otomatik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hayır 1 gibi değil söylediğiniz yerlerde bulamıyorum malesef..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 c:documents and settings(win login kullanici adi)Local SettingsApplication DataNFS Underground 2 klasörünü olduğu gibi yedekle, daha sonra yerine koy, hiç bir sorun yaşamazsın[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kardeş sen nesin öle ya ? :) Teşekkür ederim çok makbule geçti..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ne demek... ev sınırları dahilinde olduğum müddetçe görevim[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Son olarak birde ben 3 sponsor buldum.3 sponsorun yarışlarını ve yanındaki tüm yarışları bitirdim ancak oyun bitmedi.Yani hala yapmam gereken yarışlar var.Dolayısıyla bunlar gizli yarışlar sanırım.Ama ben bunların ancak 3 4 tanesini bulabildim diğerleri nerededir?Yada başka bir yöntemimi var?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Son yazdıgım yardımcı olucak nfs ciler yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 allah allah bende o behsettiğiniz yerde nfs ile ilgili hiçbir şey yok? nedendir?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Butun stage'leri bitirdin de completion %70 civarinda kaldiysa, World Map'den Not Completed olan tum yarislari da bitirmen gerekiyor %100 icin, yok ara stage'lerden birinde takildiysan da arabanin starlarini arttirman gerekiyor ki DVD Cover teklifi gelsin. Coverlari bitirene kadar Carbon Fiber takilirsan sorun olmaz, baya arttiriyor, ayni seyler diger NFSU2 topicinde de yazilmisti hatta.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bir de jip yarışları var, onları da aradan çıkartın.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar