Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server 5 raid

zebani200

Öne çıkan mesajlar

Olmamıs... =P

Biz bu isi zeplinle yapmıstık... Yukarda zeplin bekliyen 3 düşman wardı bizi görünce 300 metreden asa atlayıp intahar etmislerdi.. =D[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

Apache, eğer bir orksan ve koyunu basmıslarsa sende balatanı sallarsin bunun powerplayerla alakası yokturya ne diyorsun sen?

Ne yanı simdi senın yasadıgın koyu bassalar sen eline kılıc almazmısın? Normalı budur yaşanılanı budur. Insanlar koylerını daha ıyı kılıc kullanmak ıcın savunmazlar =)

bunun balta sallamakla ılgısı yok, sen ısın ıcıne combat gırınce RP bozuldu dıyorsun basbayağı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce cok haklı...Rp budur ztn..
Ordan 20 kişi üstüne doğru koşarken sen konuşmayamı çalışıcan?

Ayrıca orclar insanlarla konusamazki..Dil olayı war.. Dili kasmak lazım önce =)

Ayrıca yanındaki adamlada rp yapamassın kardeşim adamlar Köyünü basmış ne muhabbeti Allah aşkına =D[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

ya o ss lerdekı ratchet cok gay bir yer ben netural oldugunu bılmıyordum bir gün tauren warrior ile burdaykene baktım artiz bir human rogue kız stealth oluyor sankı gormuyorum ben onu neyse buna dalim ezim dedım sonuc=
gay ratchet npc>me yanı kıza vurmamla olmem bir oldu sonra ben basladım wtf olayına general 1 de tabı bana acıkladılar olayı bende ogrenmıs oldum[signature][hline]25 Şubata az kaldı
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

rp ile uzaktan yakindan alakasi yok. eger mantik cercevesine oturtmak istiyosaniz zaten alliance ve horde var, o zaman bu oyunda her an her dakika "RP" yapiyosun... rp kavramlarinizi yeniden gozden gecirin bence. yapilan powerplay, rp diil. rp savasmak icin neden cikarmak degildir.

resimler hos, cok kisi olunca eglencenin katlandigi bariz ortada... mmo ruhu...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılan rp değildir. Ama powerplay lede alakası yoktur :) . Ayrıca wow da rp yapılmaz denen arkadaşım. Bal gibide yapılabilir. Rp herzaman insanlarla yapılan bişey değildir. Her insan kendi rp sini kendi yapar ha daha fazla rp yapan insan daha fazla eylence demektir. Örnek olarak dilenci rp si vardır, Aşçı rp si vardır. İlle gidipte onurlu savaşçı, gerçek paladin, korkusuz büyücü olmanıza gerek yoktur. Yani rp yi karşı tarafa bağlamanıza gerek yoktur. Rp yapan birkaç arkadaş ile basbayağıda rp yapılabilir. Örnek olarak toplarsın grubunu baştan belirlersin hep rp yapacaksınız diye. Bi hikaye yazarsınız arkadaşlarınızla buna uygun yerlere gidip bal gibide oyununu oynayıp rp yapabilirsin. Masa başında 5 kişi etrafta televizyon, radyo benzeri araçlar varken kendini büyük bir savaş alanında hayal edebiliyorsa. WOW da neden olmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...