Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bu olay bazı oyunlarda bazen oluyor gerçekten normal akıp giden oyunda birden fps 20ye düşüyor, ve 20de sabitleniyor belli bir süre 20nin üstüne çıkamıyor sanki bilgisayar limitlemiş gibi, bu neden olur mesela borderlands 2 yi ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu, geçen ay yeniden oynadığımda ara ara kasmaya başladı bu şekilde, 20 civarına sabitleniyor, daha sonra tekrar düzeliyor var mı böyle bir sorunla karşılaşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sanki var gibi, öncelik ile laptop mu ? Isınma sorunu olabilir ve virüs olabilir.Ne virüsü dersen bilmiyorum ama GW2 missler gibi oynarken aynı senin karşılaştığın soruna denk geldim.Skyrimda da oldu sonra formatladım aleti,stabil olan ekran kartı direvını kurdum ve bu sefer virüs programıda kurmadım...inanırmısın kaymak gibi ilk günlerime döndüm. p.s : 4 yıldır format yüzü görmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 normal pc, evet gw2 oynarken böyle arada kasma sekansına girmiyordu, yani çoğu oyunda yapmıyor bunu zaten bazı oyunlarda yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Evet ısınma veya virüs olabilir, ısınmaya sebep toz da olabilir, kasayı açıp temizlesen fanları slotları kartları sağlam oturtsan düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bana kalırsa resource u emen bi işlem başlatılıyor backgroundda. sıcaklık olsa bi süre sonra ekran kartı işlemi durdururdu. onun da kolayı var, msi afterburnmer falan yükle, sıcaklık uyarı opsiyonunu aç 80 e geldiğinde ötsün. böylece anlarsın sıcaklık mı asıl sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar