yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dasaaa çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dasaa siz Pati Cikilotasiz Nutellaya benzer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 biz sarelle cocuguyuz zaten. problem degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şu gemi denen yavaş araçlar nasıl çarpışır hala anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kütle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yavaş yavaş çarpışıyorlar abi. zevkini çıkarta çıkarta. titreyerek boşalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 SeaGle said: Hepsinin belirli bi rotası olması gerek abi bunların. Ne mal bi durum bu? Hayır kaptanlar da mı uyuyor? geçen hafta istanbuldayken dönüşüm (ahl den di) zaten sorun oldu hepinizin yaşadığı üzere, neymiş; hava trafiği.. neyse, limana giderken taksi de, pazar günü öğlen ve sahilden yol alıyoruz, deniz de ki kalabalıklığı ve tarfiği gördüğümde tabir yerindeyse dilimi ısırdım.. 100lerce tanker taka ve tekne, 10larca vapur, ve ulaşım araçları aralarında.. ve aklıma düşen ürküntü bu habere benzer bir senaryoydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yav said: dasaaa çok bozdu eskiden de terörist şakşakçısı, iktidar yalakası, katil yandaşı falan değildim ki abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 adamın postlar lağım kokuyor artık bi kafa izni lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 terör koksa daha mı iyiydi canım gerillam benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 İste bunlar hep seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hayatim boyunca gordugum en basarisiz savunma bu oldu sanirim. birde neden hirsizlik yapiyorsun sorusuna verileb "devlet bize bakmiyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dasaaa said: terör koksa daha mı iyiydi canım gerillam benim? bu acıtmış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 cempostaci said: hayatim boyunca gordugum en basarisiz savunma bu oldu sanirim. birde neden hirsizlik yapiyorsun sorusuna verileb "devlet bize bakmiyor" Bir ülke düşünki,Cumhurbaşkanı bmw nin 500bin euroluk otomobiline binsin,başbakanı 200 milyon dolarlık uçak siparişi versin,diyanet işleri başkanlığı,köylere hizmet götüren yol,su,elektrikle alakalı kurumların 8*10 katı bütçeyle donatılsın. sence devlet bize bakmıyor diyenmi suçlu? yoksa devleti temsil eden şahısların har vurup harman savurmasımı? cumhurbaşkanının kullandığı aracın,ağırlığından dolayı,100 km de 20*30 litre benzin yaktığını ve cumhurbaşkanlığından çıkma 3 yaşında bir araç alan arkadaşımın,kilometresini 450bin kabul ederek alması sizce akla ne kadar yatkın? o lafı diyen adamın zerre suçu yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tankerde hasar cok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Cipetpet said: cempostaci said: hayatim boyunca gordugum en basarisiz savunma bu oldu sanirim. birde neden hirsizlik yapiyorsun sorusuna verileb "devlet bize bakmiyor" Bir ülke düşünki diyanet işleri başkanlığı,köylere hizmet götüren yol,su,elektrikle alakalı kurumların 8*10 katı bütçeyle donatılsın. müslümanı %99 bu ülkenin, inanmıyorsan bile saygı duyacaksın. diyanet işlerinin parasını kıssınlar da hollanda gibi ahlaksız mı olalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 knoxville said: ciddiyetinize sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 küfür ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Aluriel said: müslümanı %99 bu ülkenin, inanmıyorsan bile saygı duyacaksın. diyanet işlerinin parasını kıssınlar da hollanda gibi ahlaksız mı olalım? şu post u nutella attı zannettim ilkbaşta... edit:nasıl alıntılamışsam saçma sapan çıktı sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 konuyu nereye getirmissiniz ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Kufur serbest mi?? Kufur edenlere ceza verilmiyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dümdüz git kardeş yörüngede bayrak dikersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
cempostaci
Sosyal ağlarda paylaş
nordlydian
Sosyal ağlarda paylaş
Berkovich
Sosyal ağlarda paylaş