Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu kupon ile HL2 mizi nerden alcağımıza dair fikri olan varmı?[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 o kuponun arkasında kazınacak yerde aktivasyon kodu var. http://www.atihl2offer.com/ dan download ettikten sonra o kodla oynayabileceksin sanırım.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 eğer HL2 cd olarak evime getirmelerini istiyosam şimdi benim faturanın fotokopisini, kartın fotokopisini falan filan göndermem gerekiyo. eğer oyunu çıktığında download edersem yine bunları yapmam gerekicek mi?[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sitede bir tane form var sanırım direk o formu doldurursan gerek kalmıyacak fotokopilere ama emin değilim.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatneren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 https://www.atihl2offer.com/halflife2Notify.asp?type=single sanırım sen de bu form ua ulaştın. ilk 3 maddede kupon un fotokopisi falan diyor sonra uluslararası için en alttaki canada adresi kullanılacak sanırım posta için. bir de kargo olayı falan tabi masrafları nasıl olacak belki formu doldurduktan sonra daha ayrıntılı bilgi alınır biraz daha araştırmak lazım cd yollama olayını.[signature][hline]herkes dünyayı değiştirmek ister ama kimse kendisini değiştirmek istemez. Victor Hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ne yapıp yapıp öğrenmek lazım bu olayı masrafları.olmassa download ederiz.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben kesin download edicem, shipment parası feci girer. ama işte download etmek için bile fokotopilerle uğraşmak gerekebilir.[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 abi önemli olan şu numara değil mi?sinirlendirmesinler beni. :D[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: mayfer, 16 Temmuz 2004 03:50 tarihinde demiş ki: ben kesin download edicem, shipment parası feci girer. ama işte download etmek için bile fokotopilerle uğraşmak gerekebilir. Fotokopi almaz dl ye kodu niye koydularki o zaman?[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ne bilim, heralde kodu bi arkadaşından alma falan diye... illa satın aldığından emin olcaklar.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eh arkadaşın da koduna sahip çıksın bir zahmet, öle olsa orjinal oyunun cdkeyiyle register olurken de fotokopi falan istesin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 2 ağustosta bu oyun piyasaya çıktığında türkiyede raflarda görebilecekmiyiz orjinalini ? ben kopya oyun istemiyorum orjinalini almak istiyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu kadar çok beğenilen ve beklenen bi oyun bence gelir. olmazsa kopyasını alıp önce oynarsın, soora orjinalini alırsın. ama aynı tat olmaz tabi.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 resmi sitesinde bikaç versiyondan söz ediliyo(du en son baktıımda) signle player versiyon mesela multi yok vs. bu kuponla gelen half life full mü (yani multi de var mı?) yoksa sadece single mı bi fikriniz var mı?[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 single galiba[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hmm single olsa gerek ATI lerle gelen evet mayfer crack mrack uğraşmadan orjinal oyununun cd keyni girip patchlerini çekip oyuna girmek bambaşka bir duygu, hatta cd nin kokusunu koklamak off off =P sapıkmıyım neyim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 othinn, (öbür topiğin kapanmış burdan yazıyorum.) ben de ati voucher'la aldım. ben de 50 kere girmiştim olmamıştı. sonra fark ettim ki cd-keyi bi abuk basmışlar, çok yana gitmiş. tek bi harf (o da en görünmicek olan I) kenara kaçmış, en kenarına kadar kazımak aklına gelene kadar anam ağlamıştı. bi onu dene. olmazsa [email protected] :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bütün bölümü kasıdım yok başka kod,olmuyo kodu yanlış girdinizi völö völö diyo sitede,shipping 10dolar(olmadı 15)ne kadar tutabilir ki?araba getirttirmiyorum alt tarafı bi oyun kutusu,uçağın bi köşesine sıkıştırıversinler. bu mail adresi yardım içinmi valve e? bronze pack geliyo bu kuponla ama üstüne para verip gold veya silver pack alabiliyosun,ki ben öyle yapacağım. [Bu mesaj othinn tarafından 14 Kasım 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yaw 150 dolarlik kartla 60 dolarlik oyunu bedava vernek nasil bir akil karidir annamadim en azindan hangi versiyonu alacaksiniz old premium falan die ayirmislar ya hangisi ?? en kolpasini vermesinler[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 dediğim gibi sadece bronze pack,sadece hl2 ve cs source dan oluşuyo,ayrıca 190küsür dolar +kdv verdim ben o karta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kupon olayı baya eski, arada oyunlara bol bol zam geldi :).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 söylenene göre ATi valve'a 6 milyon dolar ödemiş bu kampanya için X_x ama herifler harbi iyi sattılar 9600/9800 serisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Doğrudur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya o kupon olayi radeon 9800 xt lerden cikiyor dimi ben satmistim bir tane 9800xt yaninda 10 tanedemi ne iste oyun vardi ne kadara aldiniz :¿?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Evet madem konum kapandı burada konuşayım evet bu kuponla multiplayer oluyormu bilen varsa sölesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar