Pleksifiyatlik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 2012 yılında hizmete geçmiş olan www.pleksifiyatlık.com gerek reklam ürünleri üretimi bazında hizmet verdiği toptan ve perakende sektörlerinin ihtiyaçlarını gidermeyi, gerekse ev ve ofis dekorasyonları için kaliteli ve güvenilir ürünler üretmeyi hedef almıştır. Firmamızda kullanılan her türlü pleksiglas ürün ISO belgeli olup gıda ve sağlık sektöründe kullanılabilir niteliktedir. Firmamız tam kapsamlı bir üretici olduğundan sayfamızda yer almayan fakat ihtiyacınız olan ürün ve hizmetleri de üretebilmekteyiz. Pleksi , alüminyum ve ahşap stand ve mamüllerin üretimimizde sizlere verebileceğimiz hizmetler için bilgilendirmenizi beklemekteyiz.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bana ordan 3 kilo plastik kes. yarım kiloda plexiglass alıyım. yalnız tazesinden olsun bak geçen sefer yarısını çöpe attım.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Reklam yapacaksanız da böyle yapın. 2 kamyon alıyorum, helal olsun.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1,5mm kalınlıkta 5m*10m Mavi pleski tabaka var mı mavi renk ? Metrekaresi kaç kuruş ?
Öne çıkan mesajlar