Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dört ebeveynli aile

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

e elinden gelse onu da yapacak?

türkiyede izin veriliyor mu böyle birşeye? hayır
demek ki karışılıyor
ingiltere serbest bıraktı eşcinsel evlilikleri, ve başta muhafazakar parti var, türkiyede bunun bahsini açsan linç ederler ertesi gün.

abi ama burada konu sadece yorumlanıyor. sen adama "midem bulanıyor diyemezsin" diyorsun. komik yani.

elinden gelse ye bakarsak ohoooo
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi karışmak ve yorum yapmak farklı.

karışabilmesi için o adam ve kadınlara gidip yaptırımda bulunması lazım?

fanatizmin düşüncesiyle eylemi arasında çok ufak bir çizgi var. öncelikle mahalle baskısı başlar sonrasında açık açık müdahaleye kadar gider. Küpe takana ev sahibinin ev vermek istemediği, yabancı millet ve dinlerin saldırıya uğradığı bir ülkede yaşayan biri olarak bunu anlayabilmen lazım.

Buraya şunlara bakın midem bulanıyor diye başlık açan adam gerek hayatta karşılaşsa elinden gelse yanında yaşamasını istemez, çalışmasını istemez.

Değişik hayat tarzlarına bakınıp medeniyet bu mu dedikçe milletin anlayamayacak hiçbir şey. Çünkü medeniyetin bir prensip olduğunu kendileri daha anlayamamışlar, medeni olmadıklarından.
Sosyal ağlarda paylaş

hele hiç anlamadığım konu da bir erkek ile bir kadın nikahsız yaşamaya görsün. çıldırıyor toplum. bıraksan iki mahalle teyzesini, gidip kesecekler.

abi bu kadar mı şekilcisiniz. her şeyi meşrulaştıran yuvarlak bir halka mı? sadakat diye bir şeyin hiç mi önemi kalmadı?

10 kuşaktır anneleri babaları evlenmiş. şimdi birisi evlenmese dünya başlarına yıkılacak zannediyorlar.

bu aynı insanlar kocası karısını aldattığında, fiziksel ya da ruhsal şiddet olduğunda, taraflardan birisi(ki allah belasını versin hep kadın olur bu) mağdur olduğunda KARI KOCA ARASINA GİRİLMEZ diyorlar.

he canım. hem toplum eliyle onaylayıp bir eve sok. ondan sonra o onaylayıp eve sokan toplum mağdura müdahale edemesin. bu nasıl bir toplum mantığıdır nasıl bir ahlaki değerdir diye soran yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Katibim said:

Suark said:

hocam işte sorun şu,
sanane?
senin ailense bunu yapan karış tabiki, midem bulanıo de bişi de.

ama başkalarına karışma hakkını sana veren ne?
düzelteyim,
başkalarına karışacak kadar doğru olduğun küstahlığını sana veren ne?
hım?

arkadaşım ben karışıyor olsaydım gider o adamlarla bu mevzuyu konuşur gerekirse canlı yayında alırdım karşıma tartışırdım...

Farkındaysan ben olayın sadece midemi bulandırdığını bu tip olayların toplumda olmaması gerektiğini belirttim ayrıca devamında toplumu felakete sürükleyeceğini ekledim

Ha sen dersin sanane ben derim banane ... Bu şekilde davranmaya devam ettikçe biz atalarımızın bize kadar bıraktığı bu toplumu yozlaşmadan ve bozulmadan koruyabilirmiyiz ? ?

Ya arkadaşlar biraz durup düşünün nolur sizler Türksünüz atalarınız bütün dünyaya zamanında gider yaptı ... Bizlerin dünya nüfusundaki varlığını düşünün bir Amerika gibi 100 yıllık tarihimiz yok bizlerin geçmişine bakın

Sizce bizim toplumumuz nasıl böyle bir şeyi kaldırır ?

Neden toplumda olmamalı bu tip olaylar? sana ne zararı var?

İleriye dönük değerlerimizi unutup tamamen soyumuzdan farklı birer birey olacağız

Yozlaşmanın tanımını yapar mısın bana? Değişmiyorsan, geriliyorsundur. Bu kadar basit. Sen yozlaşma dersin, ahmet bronzlaşma der.

Yozlaşmanın tanımını yapsam bile sen onada karşı çıkacaksın o yüzden yamama gerek yok nasılsa dinlemicek anlamayacaksın

Atalarımız, kışın oğlanlara yazın kadınlara meylederdi :).
Geçmişin, tarihin vs bununla ne alakası var?

sadece gülüyorum komik...

Bizim toplumumuza giren çıkan ne?

Yarın üst katında iki Türk özgürüz biz deyip birbirini ..... yapar ve sen bundan rahatsız olursan gireni de çıkanı da anlarsın

Bak şimdi, kavrayamadığın nokta bu.
İnsanlara "şu şekilde yaşayacaksın" diyemezsin.
Dersen, orda huzur kalmaz. Orda nefret olur,kin olur. Bir şekilde ortaya çıkar, karşına çıkar.
Sen adama istediği gibi yaşama fırsatı vermezsen, o da senin haklarına müdahale eder.

Ben insanlara asla şu şekilde yaşayacaksın demem senin de kavrayamadığın nokta bu ... Ben bu tip olaylara izin verilmemesi taraftarıyım... Toplumun belli kuralları ve dinamikleri vardır sen bunları hiçe sayıp ben özgürüm diye gezemezsin ortada bunu şöle açıkliim sen evinde baban ayakkabı ile girmene izin vermediğinde karşısına geçip ben özgürüm ayakkabıylada girer ayakkabıyla da yatarım diyebiliyormusun ?

Bi düşün, bi kendini onların yerine koy.

asla

Gaysin,

değilim çok şükür

Allah seni öyle yaratmış.

Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ?

Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... Bir insan erkekse erkektir bayansa bayan....

Bir adamı sevdin,ama bir yandan da çocuğun olsun istiyorsun.

WTF ?

TR de olduğun için, evlenemiyorsun. Herşeyi gizli kapaklı yaşamak zorundasın ki asla evlat edinemiyorsun.
Çocuğunda olmuyor bu yüzden.
Bastırıyorsun bu duyguları, bastırıyorsun herşeyini, standartlara toplumun geri kalanının uymaya çalıştığı şeye dönmeye devrişiliyorsun.
İçine atıyorsun;

son olarak bir erkek çocuk sahibi olmak istiyorsa bunu normal yoldan elde etmesi

sonra insanlar neden canlı bomba oluyor, neden şiddet var, neden suç oranı yükseliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"Allah seni öyle yaratmış.

Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ?

Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... Bir insan erkekse erkektir bayansa bayan....

"

şuraya takıldım, madem kusursuz yaratılıyor insan neden hormon tedavisine ihtiyaç duyuyor?

veya bu ahlaksızlığa düşen kavimler hep yokolmuş
hollandada felan seks tiyatrosu var hep niye helak olmuyor oralar
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

Türkiyede eğitimsizliğin ulaştığı boyut
Sosyal ağlarda paylaş

tek bir şey soracam

Çocuğunuz gay olsa

Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese

Tepkiniz ne olurdu ?

O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ?

Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

vay babam vay

efsanevi paragraflar arşivine yakışır bir post
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

tek bir şey soracam

Çocuğunuz gay olsa

Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese

Tepkiniz ne olurdu ?

Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün

Sen ne yapardın?
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın doğasına aykırı bir durum!
Dr. Cem Keçe/ CİSED Başkanı:
Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değildir. İnsanın doğasına aykırı bir durumdur. Anne vebabanın hatası yüzünden oluşur. Çocuğun ruhsal gelişim evrelerinde yani 0-6 yaş arasındaki dönemde anne ve babası ile yaşadığı çarpık ve hatalı ilişkiler sonucunda temeli atılan ve daha sonra yaşanan tesadüfî yakınlaşmalarla pekişen gelişimsel bir kusurdur. Eşcinsellerde, geriye dönüp baktığımızda babanın yokluğu ya da babanın aşırı otoriter oluşu ön plandayken, kadınlarda da anneyle sevgi dolu yakın bir ilişkinin kurulamayışı temel sıkıntılar olarak karşımıza çıkar.

Eşcinsel doğulmaz eşcinsel olunur!
Dr. Meliha Karayay/ Psikolog
Bu konuda pek çok yeni çalışma var. Biz, psikoloğuz, bize gelen hastalarımızı dinleyip edindiğimiz bilgilere göre eşcinsellik sonradan edinilen bir davranış. Aile içi ilişkilerin çocuk tarafından nasıl algılandığı, bu konuda son derece önemli. Ailenin, çocuğun kimlik gelişimi dönemindeki tutumları çocuğa yansıyabilir. Model alma yaklaşımı ortaya çıkarsa, eşcinsellik ortaya çıkabilir. Cinsel kimlik modeli dört yaşında oluşmaya başlar. Ancak çocuk, cinsel kimliğini üç yaşında keşfeder ve ailesine sorular sormaya başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nako said:

Katibim said:

tek bir şey soracam

Çocuğunuz gay olsa

Tepkiniz ne olurdu ?

Sen ne yapardın?

bir uzmana gösterirdim
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

tek bir şey soracam

Çocuğunuz gay olsa

Tepkiniz ne olurdu ?

sen ne yapardım çok merak ediyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...