Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sparkcaster said: e elinden gelse onu da yapacak? türkiyede izin veriliyor mu böyle birşeye? hayır demek ki karışılıyor ingiltere serbest bıraktı eşcinsel evlilikleri, ve başta muhafazakar parti var, türkiyede bunun bahsini açsan linç ederler ertesi gün. abi ama burada konu sadece yorumlanıyor. sen adama "midem bulanıyor diyemezsin" diyorsun. komik yani. elinden gelse ye bakarsak ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dworgian said: abi karışmak ve yorum yapmak farklı. karışabilmesi için o adam ve kadınlara gidip yaptırımda bulunması lazım? fanatizmin düşüncesiyle eylemi arasında çok ufak bir çizgi var. öncelikle mahalle baskısı başlar sonrasında açık açık müdahaleye kadar gider. Küpe takana ev sahibinin ev vermek istemediği, yabancı millet ve dinlerin saldırıya uğradığı bir ülkede yaşayan biri olarak bunu anlayabilmen lazım. Buraya şunlara bakın midem bulanıyor diye başlık açan adam gerek hayatta karşılaşsa elinden gelse yanında yaşamasını istemez, çalışmasını istemez. Değişik hayat tarzlarına bakınıp medeniyet bu mu dedikçe milletin anlayamayacak hiçbir şey. Çünkü medeniyetin bir prensip olduğunu kendileri daha anlayamamışlar, medeni olmadıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 onu eyleme geçtiği zaman konuşursunuz. sizin bu yaptığınız adam sol bir kitap yazdı diye terorist demeye benziyor. ya teroristlik yaparsa? alın bunu içeri. aynı kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yanlış yapmışlar. öncelikle iki gayin her biri de 2 lesbo ile imam nikahı kıyacaktı. ondan sonra çocuk yapacaklardı. ama onların gay-lesbo olması baştan hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hele hiç anlamadığım konu da bir erkek ile bir kadın nikahsız yaşamaya görsün. çıldırıyor toplum. bıraksan iki mahalle teyzesini, gidip kesecekler. abi bu kadar mı şekilcisiniz. her şeyi meşrulaştıran yuvarlak bir halka mı? sadakat diye bir şeyin hiç mi önemi kalmadı? 10 kuşaktır anneleri babaları evlenmiş. şimdi birisi evlenmese dünya başlarına yıkılacak zannediyorlar. bu aynı insanlar kocası karısını aldattığında, fiziksel ya da ruhsal şiddet olduğunda, taraflardan birisi(ki allah belasını versin hep kadın olur bu) mağdur olduğunda KARI KOCA ARASINA GİRİLMEZ diyorlar. he canım. hem toplum eliyle onaylayıp bir eve sok. ondan sonra o onaylayıp eve sokan toplum mağdura müdahale edemesin. bu nasıl bir toplum mantığıdır nasıl bir ahlaki değerdir diye soran yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Suark said: Katibim said: Suark said: hocam işte sorun şu, sanane? senin ailense bunu yapan karış tabiki, midem bulanıo de bişi de. ama başkalarına karışma hakkını sana veren ne? düzelteyim, başkalarına karışacak kadar doğru olduğun küstahlığını sana veren ne? hım? arkadaşım ben karışıyor olsaydım gider o adamlarla bu mevzuyu konuşur gerekirse canlı yayında alırdım karşıma tartışırdım... Farkındaysan ben olayın sadece midemi bulandırdığını bu tip olayların toplumda olmaması gerektiğini belirttim ayrıca devamında toplumu felakete sürükleyeceğini ekledim Ha sen dersin sanane ben derim banane ... Bu şekilde davranmaya devam ettikçe biz atalarımızın bize kadar bıraktığı bu toplumu yozlaşmadan ve bozulmadan koruyabilirmiyiz ? ? Ya arkadaşlar biraz durup düşünün nolur sizler Türksünüz atalarınız bütün dünyaya zamanında gider yaptı ... Bizlerin dünya nüfusundaki varlığını düşünün bir Amerika gibi 100 yıllık tarihimiz yok bizlerin geçmişine bakın Sizce bizim toplumumuz nasıl böyle bir şeyi kaldırır ? Neden toplumda olmamalı bu tip olaylar? sana ne zararı var? İleriye dönük değerlerimizi unutup tamamen soyumuzdan farklı birer birey olacağız Yozlaşmanın tanımını yapar mısın bana? Değişmiyorsan, geriliyorsundur. Bu kadar basit. Sen yozlaşma dersin, ahmet bronzlaşma der. Yozlaşmanın tanımını yapsam bile sen onada karşı çıkacaksın o yüzden yamama gerek yok nasılsa dinlemicek anlamayacaksın Atalarımız, kışın oğlanlara yazın kadınlara meylederdi :). Geçmişin, tarihin vs bununla ne alakası var? sadece gülüyorum komik... Bizim toplumumuza giren çıkan ne? Yarın üst katında iki Türk özgürüz biz deyip birbirini ..... yapar ve sen bundan rahatsız olursan gireni de çıkanı da anlarsın Bak şimdi, kavrayamadığın nokta bu. İnsanlara "şu şekilde yaşayacaksın" diyemezsin. Dersen, orda huzur kalmaz. Orda nefret olur,kin olur. Bir şekilde ortaya çıkar, karşına çıkar. Sen adama istediği gibi yaşama fırsatı vermezsen, o da senin haklarına müdahale eder. Ben insanlara asla şu şekilde yaşayacaksın demem senin de kavrayamadığın nokta bu ... Ben bu tip olaylara izin verilmemesi taraftarıyım... Toplumun belli kuralları ve dinamikleri vardır sen bunları hiçe sayıp ben özgürüm diye gezemezsin ortada bunu şöle açıkliim sen evinde baban ayakkabı ile girmene izin vermediğinde karşısına geçip ben özgürüm ayakkabıylada girer ayakkabıyla da yatarım diyebiliyormusun ? Bi düşün, bi kendini onların yerine koy. asla Gaysin, değilim çok şükür Allah seni öyle yaratmış. Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ? Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... Bir insan erkekse erkektir bayansa bayan.... Bir adamı sevdin,ama bir yandan da çocuğun olsun istiyorsun. WTF ? TR de olduğun için, evlenemiyorsun. Herşeyi gizli kapaklı yaşamak zorundasın ki asla evlat edinemiyorsun. Çocuğunda olmuyor bu yüzden. Bastırıyorsun bu duyguları, bastırıyorsun herşeyini, standartlara toplumun geri kalanının uymaya çalıştığı şeye dönmeye devrişiliyorsun. İçine atıyorsun; son olarak bir erkek çocuk sahibi olmak istiyorsa bunu normal yoldan elde etmesi sonra insanlar neden canlı bomba oluyor, neden şiddet var, neden suç oranı yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cehaletin boyutu o kadar derin ki şu an dehşete düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 said: Ben insanlara asla şu şekilde yaşayacaksın demem senin de kavrayamadığın nokta bu ... Ben bu tip olaylara izin verilmemesi taraftarıyım... beynim patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sparkcaster said: cehaletin boyutu o kadar derin ki şu an dehşete düştüm İnanırmısın bende.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 "Allah seni öyle yaratmış. Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ? Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... Bir insan erkekse erkektir bayansa bayan.... " şuraya takıldım, madem kusursuz yaratılıyor insan neden hormon tedavisine ihtiyaç duyuyor? veya bu ahlaksızlığa düşen kavimler hep yokolmuş hollandada felan seks tiyatrosu var hep niye helak olmuyor oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: Sparkcaster said: cehaletin boyutu o kadar derin ki şu an dehşete düştüm İnanırmısın bende.... inanırmısın kim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ? Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... Bir insan erkekse erkektir bayansa bayan.... Türkiyede eğitimsizliğin ulaştığı boyut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 said: Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... Bu ney lan. Su yazı adamın seviyesini ortaya koymus zaten tartışmak gereksiz. edit: sevişe ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu olay kuranda yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 said: Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... http://i.imgur.com/nX1zW8j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: Bu kadar dünyayı evreni mükemmel bir ahenkle yaratan allah insanı bozuk olarak yaratabilirmi bunun ihtimali varmı sence ? Gaysen veya lezbiyensen hormonal bir tedaviye ihtiyacın vardır olursun ve durumu düzeltirsin... Bir insan erkekse erkektir bayansa bayan.... vay babam vay efsanevi paragraflar arşivine yakışır bir post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ağzına vurduktan sonra nazcanı eve çağırmasını söylerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün Sen ne yapardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 İnsanın doğasına aykırı bir durum! Dr. Cem Keçe/ CİSED Başkanı: Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değildir. İnsanın doğasına aykırı bir durumdur. Anne vebabanın hatası yüzünden oluşur. Çocuğun ruhsal gelişim evrelerinde yani 0-6 yaş arasındaki dönemde anne ve babası ile yaşadığı çarpık ve hatalı ilişkiler sonucunda temeli atılan ve daha sonra yaşanan tesadüfî yakınlaşmalarla pekişen gelişimsel bir kusurdur. Eşcinsellerde, geriye dönüp baktığımızda babanın yokluğu ya da babanın aşırı otoriter oluşu ön plandayken, kadınlarda da anneyle sevgi dolu yakın bir ilişkinin kurulamayışı temel sıkıntılar olarak karşımıza çıkar. Eşcinsel doğulmaz eşcinsel olunur! Dr. Meliha Karayay/ Psikolog Bu konuda pek çok yeni çalışma var. Biz, psikoloğuz, bize gelen hastalarımızı dinleyip edindiğimiz bilgilere göre eşcinsellik sonradan edinilen bir davranış. Aile içi ilişkilerin çocuk tarafından nasıl algılandığı, bu konuda son derece önemli. Ailenin, çocuğun kimlik gelişimi dönemindeki tutumları çocuğa yansıyabilir. Model alma yaklaşımı ortaya çıkarsa, eşcinsellik ortaya çıkabilir. Cinsel kimlik modeli dört yaşında oluşmaya başlar. Ancak çocuk, cinsel kimliğini üç yaşında keşfeder ve ailesine sorular sormaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Nako said: Katibim said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün Sen ne yapardın? bir uzmana gösterirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: tek bir şey soracam Çocuğunuz gay olsa Böle ciddi bir toplantıda odaya dalsa ayyy babişkooo bugün nazcan la çok şahane ojeler aldık baaakkkk dese Tepkiniz ne olurdu ? O zmanda gaylari böyle savunabilirmiydiniz ? Evet ben homofobik bir insanolduğum için belki böylesine sert tepki veriyorum ama sizde durup 1 dakika düşünün sen ne yapardım çok merak ediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hayır gösterdin ettin çocuk gay yapacak bir şey yok, böyle durumlar var yani, ne yapardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bence senin uzmana gitme vaktin gelmiş. o yukarıda koyduğu 2 paragrafta hiç sözü geçiyo mu getirin düzeltelim çocuğunuzu diye bişi? eşcinsellik doğuştanda olabilir sonradanda olan bişi olabilir. ama hastalık olmadığı kesin. asıl hastalık senin beyninde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ya vazgeçmezse, ne yapardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar