Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dört ebeveynli aile

Katibim

Öne çıkan mesajlar

navyamphs said:

Yok abi, katibim yazılarından anlaşıldığı kadar arıza biri değil zaten. Aksine bayaa "kızım olsa verilecek damat" gibi biri.
Forumun atarlandığı katibim değil düşünceleri.
Neyse, forumda yazarak 20+ bir insanın fikirlerini değiştiremeyiz zaten.

eyw teşekkür ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

neye mideniz bulandi?

çünkü adam bakıyor mesela travestiye, "bu doğruysa ben yanlışım, ben doğrusam bu yanlış." diyor, memleketimizde eğitimin dili, niteliği cinsiyetçi, milliyetçi, hatta artık iyiden iyiye siyasal islamcı olduğu, eğitim meslek kazandırma amacıyla, bir "yatırım" olarak gerçekleştirildiği için insanlarımızın ufku genişlemiyor, empati yeteneği gelişmiyor.

sonra protestoda bir öğretmen ölüyor, "astımın varsa orda işin ne" tecavüz olayı yaşanıyor "isveçli kızın türk erkekle imtihanı mehehe" "o etekle dolaşırsan alırsın kobrayı mehehe" gibi tepkiler geliyor, dil hakkı isteyen adam işkence görüyor "kürtçülük yaparsan olacağı bu mehehe iyi olmuş xD" çekiyor. özellikle güçsüzlük duygusu, faşizmin içselleştirilmesinde, sahiplenilmesinde ve kişide faşizmin kendi yararınaymış algısı oluşmasında etkili oluyor. kendisinin, ailesinin tüm bu şiddet ortamında bir dokunulmazlığı var mı, kendisi ve çevresi bu ortamdan birincil derecede zarar görenler arasında mı bunları atlıyor beyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...