Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Owww gay alert sdfdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 zaten amaç düşünce değiştirmek değil, adam gibi tartışmak olmalı. amaç değiştirmeye çalışmak olursa tatsız olur. sonucu olmaz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 navyamphs said: Yok abi, katibim yazılarından anlaşıldığı kadar arıza biri değil zaten. Aksine bayaa "kızım olsa verilecek damat" gibi biri. Forumun atarlandığı katibim değil düşünceleri. Neyse, forumda yazarak 20+ bir insanın fikirlerini değiştiremeyiz zaten. eyw teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 acaba grup seks döner mi. yada birbirine asik olup olay kopabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 navyamphs said: Forumdakilerden niye özür diliyorsunki? tiksiniyorum dediklerin gayler ? ve onlar hakkındaki düşüncelerin muhtemel hala aynı ? bu durumda özür dilemiş olmuyosun ? o kadar içten bir özür ki aklıma şu geldi: http://www.youtube.com/watch?v=rDqatJPvOfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 son sayfa çok epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Viktor said: ejderhaların çiftleşmelerini tartışmıştık bi kez bu forumda, katır baya baya weak bi subject bak bende merak ettim simdi link var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Elalemi rahat bırakın. Bisürü konuda "duyarsızlaşıyoruz" madem biraz da bu konuda "duyarsızlaşın" abi bırakın milletin kukusunu pipisini poposunu ne yaparlarsa yapsınlar. Sakin sakin açıklama yapan Cüce ye de başarılarının devamını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 goldbären said: aluriel gay tandanslı ya. oyunlarda kadife gibi konuşuyor görseniz. sevişelim mi gold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Marty said: neye mideniz bulandi? çünkü adam bakıyor mesela travestiye, "bu doğruysa ben yanlışım, ben doğrusam bu yanlış." diyor, memleketimizde eğitimin dili, niteliği cinsiyetçi, milliyetçi, hatta artık iyiden iyiye siyasal islamcı olduğu, eğitim meslek kazandırma amacıyla, bir "yatırım" olarak gerçekleştirildiği için insanlarımızın ufku genişlemiyor, empati yeteneği gelişmiyor. sonra protestoda bir öğretmen ölüyor, "astımın varsa orda işin ne" tecavüz olayı yaşanıyor "isveçli kızın türk erkekle imtihanı mehehe" "o etekle dolaşırsan alırsın kobrayı mehehe" gibi tepkiler geliyor, dil hakkı isteyen adam işkence görüyor "kürtçülük yaparsan olacağı bu mehehe iyi olmuş xD" çekiyor. özellikle güçsüzlük duygusu, faşizmin içselleştirilmesinde, sahiplenilmesinde ve kişide faşizmin kendi yararınaymış algısı oluşmasında etkili oluyor. kendisinin, ailesinin tüm bu şiddet ortamında bir dokunulmazlığı var mı, kendisi ve çevresi bu ortamdan birincil derecede zarar görenler arasında mı bunları atlıyor beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 onun uzerinden 39 sayfa gecmis be kardes. herkes mide ilacini aldi cekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kişisel bir şey yazmadım, 40 sayfada memleketteki "mide bulantısı" durumu yok olmuş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar