Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 escape said: Myshkin said: ilgi çekmek için mi böyle yapıyorsun ilgi çekmeye hele ki bu forumda ilgi çekmeye hiç amaa hiiiç ihtiyacım yok. sadece şu mantıksızlığa bir mantık üretmeye çalışıyorum. yoksa çekip gitmesini de bilirdim hem biseksüel hem de homoseksüel davranış sergilerken görülmüş bir çok hayvan var bu konuda yiginla arastirma var. tam olarak neyini anlayamıyorsun bunun merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 İnan hariç hiç bir hayvan üremek için seks yapmıyor, içgüdüsel bişey seks yapmak, sonucu üremek. Takdir edersin ki panda çıkıp ahmet abi ikimizde de yumurta yok biz çiftleşirsek üreyemeyiz demiyor. İçgüdüsel olarak çiftleşiyorlar sadece çocuk olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yok artık ya... cinsiyet değiştiren hayvan dedi ya ben bişi demiyorum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 escape said: abi.. tavuk tavuk.. tavuğu biliyorsun di mi? zaten yumurtlayarak ÜREYEN bir hayvandan eşcinsel bir ilişki mi? ben size diyorum ki İNSANLARDAN SONRA ZEVK İÇİN CİNSEL İLİŞKİ YAŞAYAN TEK CANLI YUNUS BALIĞIDIR DİĞERLERİ ÜREME AMAÇLIDIR diyorum siz bana hayvanların eşcinsel fantazilerini söylüyorsunuz. ... abi hayvanlar, cocuğum olsun soyadımı devam etsin diye ciftleşmiyo... aksine bizim gibi hormonal sebeplerle ciftleşiyolar, baya zevk aldıkları için, sonucta cocuk doğuyo. sürüm büyüsün diye ciftleştiği öngörülen primatlar var mesela, ama nadir yani. tabiki bu söylediğim mesela bir teori, bunun gibi bi sürü teori var kabul gören. mesela baska biri, coktan yumurlamıs kuslar hala erkek kuslarla ciftlesiyorsa cünkü ciflestikten sonra erkek kus dışiyi koruyo ve yuva yapmasına yardım ediyor, bunu acıklaması olarak diyoruzki mesela bu bilincli bir karar değil, bunu yapan kuslar daha iyi hayatta kaldığı için doğal seleksiyonla kazanılmıs bi nitelik. E aynı sekilde, insanlarda cocuk yapmak için sevişmediği zamanlarda, eşşik için güven için, sosyal statue için, fiziksel tatminin hayatın genelinde yarattığı performans artısı için sevişiler deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 escape said: yok artık ya... cinsiyet değiştiren hayvan dedi ya ben bişi demiyorum daha http://en.wikipedia.org/wiki/Sequential_hermaphroditism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Dworgian said: List of animals displaying homosexual behavior hayvanlarin olayi tecavuz , sex diil ve havyanlar tekrarla ogrenir hergun tecavuze ugrarsa gayet de homosexuel gibi davranir insanlarda da ayni sekilde gelistigine inaniyorum ben ufakken tacize tecavuze ugramamis hormonel bozuklugu olmayan normal bir insanin sex hayati da normal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 escape said: yok artık ya... cinsiyet değiştiren hayvan dedi ya ben bişi demiyorum daha Sex change in animals Wikinews has related news: Mushroom corals change from male to female and back again Some species exhibit sequential hermaphroditism. In these species, such as many species of coral reef fishes, sex change is a normal anatomical process.[1] Clownfish, wrasses, moray eels and other fish species are known to change sex including reproductive functions. A school of clownfish is always built into a hierarchy with a female fish at the top. When she dies, the most dominant male changes sex and takes her place.[2] In the wrasses (Family Labridae), sex change is from female to male, with the largest female of the harem changing into a male and taking over the harem upon his disappearance. töbe töbe http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_change#Sex_change_in_animals azıcık animal planet discovery vs seyret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 troll diğer sayfada kalmış anmayalım adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Karea said: Dworgian said: List of animals displaying homosexual behavior hayvanlarin olayi tecavuz , sex diil ve havyanlar tekrarla ogrenir hergun tecavuze ugrarsa gayet de homosexuel gibi davranir Tamamen yanlış. Hayvanat bahçesinde büyüyüp daha önce hiç görmediği halde homoseksüel olan hayvanlar var, üstelik karşı cinsten biri yanlarına kondugunda ilişkiye girmeyi reddediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nesi varmış bu forumun ? niye burda ilgi çekmek istemiyosun ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Karea said: ufakken tacize tecavuze ugramamis hormonel bozuklugu olmayan normal bir insanin sex hayati da normal olur wtf? yok artık hahahahahahah tüm eşcinseller tecavüze uğramıştır diye yorumluyorsun yanlış mı anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Escape mi troll sdf. Onun modeli fabrikasyon çıkışta böyle, default halinde. Overclock atıyoruz bazen, onda da ısınma yapıyor. Su soğutmayla tier atlatabiliriz bence, hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Myshkin said: Karea said: Dworgian said: List of animals displaying homosexual behavior hayvanlarin olayi tecavuz , sex diil ve havyanlar tekrarla ogrenir hergun tecavuze ugrarsa gayet de homosexuel gibi davranir Tamamen yanlış. Hayvanat bahçesinde büyüyüp daha önce hiç görmediği halde homoseksüel olan hayvanlar var, üstelik karşı cinsten biri yanlarına kondugunda ilişkiye girmeyi reddediyorlar. piskolojik bozukluk o , gene hastalik iste hayvanat bahesinde demir parmaklik arkasinda saglikli piskolojisi olan hayvan mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Myshkin said: Karea said: Dworgian said: List of animals displaying homosexual behavior hayvanlarin olayi tecavuz , sex diil ve havyanlar tekrarla ogrenir hergun tecavuze ugrarsa gayet de homosexuel gibi davranir Tamamen yanlış. Hayvanat bahçesinde büyüyüp daha önce hiç görmediği halde homoseksüel olan hayvanlar var, üstelik karşı cinsten biri yanlarına kondugunda ilişkiye girmeyi reddediyorlar. hayvanat bahcesi asla doğal yasamdaki hayvanın orneği olamazda, doğal hayatında doğumundan itibaren takip edilen örnekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Karea said: hayvanat bahesinde demir parmaklik arkasinda saglikli piskolojisi olan hayvan mi olur ya bu söylediklerin çok fail ama gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Dworgian said: escape said: yok artık ya... cinsiyet değiştiren hayvan dedi ya ben bişi demiyorum daha Sex change in animals Wikinews has related news: Mushroom corals change from male to female and back again Some species exhibit sequential hermaphroditism. In these species, such as many species of coral reef fishes, sex change is a normal anatomical process.[1] Clownfish, wrasses, moray eels and other fish species are known to change sex including reproductive functions. A school of clownfish is always built into a hierarchy with a female fish at the top. When she dies, the most dominant male changes sex and takes her place.[2] In the wrasses (Family Labridae), sex change is from female to male, with the largest female of the harem changing into a male and taking over the harem upon his disappearance. töbe töbe http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_change#Sex_change_in_animals azıcık animal planet discovery vs seyret olum herifin inglizcesi yok paso inglizce kaynak gösteriyorsunuz herife haha koskoca liste koydunuz herifin sadece "AAA TAVUK" diyebilmesinden anlamanız gerekirdi sdfs boşuna kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ciddi mi ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Oooo sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Karea said: Dworgian said: List of animals displaying homosexual behavior hayvanlarin olayi tecavuz , sex diil ve havyanlar tekrarla ogrenir hergun tecavuze ugrarsa gayet de homosexuel gibi davranir insanlarda da ayni sekilde gelistigine inaniyorum ben ufakken tacize tecavuze ugramamis hormonel bozuklugu olmayan normal bir insanin sex hayati da normal olur normal zaten. problem insanlarin sex hayatinda degil. anlayamadiginiz su, problem sizin kafanizin icinde. sen onun normal olmadigini iddia edince normal olmaktan cikmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Dworgian said: Karea said: ufakken tacize tecavuze ugramamis hormonel bozuklugu olmayan normal bir insanin sex hayati da normal olur wtf? yok artık hahahahahahah tüm eşcinseller tecavüze uğramıştır diye yorumluyorsun yanlış mı anladım? hayir hastalar diyorum piskolojik yada hormonal yada ne boksa iste sebebi de taciz yada tecavuz olur o piskolojik rahatsizligin genelde eger sex le ilgili bir sonucu varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Marty said: Karea said: Dworgian said: List of animals displaying homosexual behavior hayvanlarin olayi tecavuz , sex diil ve havyanlar tekrarla ogrenir hergun tecavuze ugrarsa gayet de homosexuel gibi davranir insanlarda da ayni sekilde gelistigine inaniyorum ben ufakken tacize tecavuze ugramamis hormonel bozuklugu olmayan normal bir insanin sex hayati da normal olur normal zaten. problem insanlarin sex hayatinda degil. anlayamadiginiz su, problem sizin kafanizin icinde. sen onun normal olmadigini iddia edince normal olmaktan cikmiyo. sen normal deyince de normal olmuyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hayvanlı sexe mi dönüşmüş konu,helal babps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ibnelik yapmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Zep said: olum herifin inglizcesi yok paso inglizce kaynak gösteriyorsunuz herife haha koskoca liste koydunuz herifin sadece "AAA TAVUK" diyebilmesinden anlamanız gerekirdi sdfs boşuna kasmayın anaaamm. e vikipedi de onun türkçesi diil mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar