Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Nereden nerelere gelmiş konu,ben sevmiyorum arkadaş,inandığım inanç sistemi sebebiyle olumlu yaklaşamam.tamamen bu.. Yoksa kim kimi ellemiş,gizli ne bok yerse yesin ,olayların ortalık yerde olması ve aynı cinsden 2 insanın birbirni sevmesi ,sevişmesine itiraz edenlere de hakaret edilmesi tam bir ajdar kafası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 inancımdan dolayı aptallık default geliyor demek chewbacca defence direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Cipetpet said: Nereden nerelere gelmiş konu,ben sevmiyorum arkadaş,inandığım inanç sistemi sebebiyle olumlu yaklaşamam.tamamen bu.. Yoksa kim kimi ellemiş,gizli ne bok yerse yesin ,olayların ortalık yerde olması ve aynı cinsden 2 insanın birbirni sevmesi ,sevişmesine itiraz edenlere de hakaret edilmesi tam bir ajdar kafası lan http://i.imgur.com/cGWk9s5.png Sana ne lan sana giren çıkan mı var, adamlar anlaşmış, birbirlerine sokuyorlar. Sana mı soracaklar, senin inancın nerede devreye giriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Cipetpet said: ben sevmiyorum arkadaş,inandığım inanç sistemi sebebiyle olumlu yaklaşamam.tamamen bu.. bu tamam Cipetpet said: aynı cinsden 2 insanın birbirni sevmesi ,sevişmesine itiraz edenlere de hakaret edilmesi tam bir ajdar kafası lan bu değil sever sever yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Jim_E_Rustler said: Cipetpet said: Nereden nerelere gelmiş konu,ben sevmiyorum arkadaş,inandığım inanç sistemi sebebiyle olumlu yaklaşamam.tamamen bu.. Yoksa kim kimi ellemiş,gizli ne bok yerse yesin ,olayların ortalık yerde olması ve aynı cinsden 2 insanın birbirni sevmesi ,sevişmesine itiraz edenlere de hakaret edilmesi tam bir ajdar kafası lan http://i.imgur.com/cGWk9s5.png Sana ne lan sana giren çıkan mı var, adamlar anlaşmış, birbirlerine sokuyorlar. Sana mı soracaklar, senin inancın nerede devreye giriyo? Hala anlamadıysan bi yürü git xunn bo. Böceği gibi her hassas konu da leşçilik yapıyorsun terbiyesiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Katibim said: nordlydian said: sabah.com.tr + gay / lezbiyen haberi + hollanda + mide bulantısı + medeniyet bu mu mottosu = günlük yobazlık görevi başarıyla tamamlandı. size ne elalemin ne b.k yediğinden. bir bitmediniz... Sen kafanda nasıl bir medeniyet anlayışı besliyorsun bilemiyorum Bugün bunu dedin Yarın annesini hamile bırakan evlat haberi duyarsan da böle tepkisiz kal emi zaten ne yaptıysak şu bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yüzünden kaybettik... ya şu postu alıntılamak için login yaptırdın ya alın bunu alalalal asdgas lafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 di said: Cocugu etkilemeyecekse su olay kimsenin bisey demeye hakki yok. Cocugu etkilemesinden kastim da cocuk oyle olmadigi halde, anne baba rolune burunen kisiye ozenmesinden mutevellit gay y da lezbiyen oldugunu sanabilir gayet. Bu durumun yas ilerledikce rayina oturmasi, gercek arzusunu bulmasi olasi ama aksi de pek tabi mumkun. Haliyle konusunda uzman biri ne derdi ya da ne demis diye merak etmeden gecemedim. di reyizim vermiş özeti edit:pati ağır yobaz power barındırıyomuş ya pıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 çocuğu etkileyecek tek nokta okul hayatı olur 2 tane babası var diye dalga geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 aynı sekilde, eşcinsel bir cocukta eşcinselliğin varlığından bi ahebr hetero toplumda yetişğirse kendini hetero sanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 işte ben de bunu dedim. ama dalga geçenler sadece Türkler olur, başka kimse dalga geçmez fln diye rage geldi. tuhaf. ama çocuklar etkilenecek şu veya bu şekilde. edit; fin in mesajına istinaden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 etkilenseler nolur ki, zaten her anne baba çocuğunu iyi veya kötü etkilemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 türkler niye dalga geçsin sanki gayler evlenip çocuk adopt ediyor lol ? new girl,no strings attached falan ufaktan laf değdiriliyor zaten onada tutupta abartı bi durum olmaz zaten ama verbal bullying çok göreceli ülkeden ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Dalga geçseler, okulda itip kaksalar ne olur ki? Super kahramanların tarifinde var o cocukluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yok bişey olmaz tabikide hani çocuğun hayatında olumsuzluk yaratacak başka bi unsur yok bu durum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Jim_E_Rustler said: Dalga geçseler, okulda itip kaksalar ne olur ki? Super kahramanların tarifinde var o cocukluk. valla senin psikolojiden bu kadar bi haber olacağını düşünmezdim. ha belki seninle de çocukken dalga mı geçtiler de oradan biliyorsun bir şey olmayacağını ama herkesin yapısı o kadar güçlü değil. çocukların birbirine yapabileceği eziyet de 2 büyüğün birbirine yapabileceği ile eş hasar verebilir psikolojik olarak tabii bu sadece olasılık ama var yani bu olasılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 çocuğu kaslı yetiştirsinler o zaman kimse dalga geçemez. faglerle ve zayıflarla dalga geçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 geldi b.builder :D ağzını kırsın diosun mantıklı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Dworgian said: Jim_E_Rustler said: Dalga geçseler, okulda itip kaksalar ne olur ki? Super kahramanların tarifinde var o cocukluk. valla senin psikolojiden bu kadar bi haber olacağını düşünmezdim. ha belki seninle de çocukken dalga mı geçtiler de oradan biliyorsun bir şey olmayacağını ama herkesin yapısı o kadar güçlü değil. çocukların birbirine yapabileceği eziyet de 2 büyüğün birbirine yapabileceği ile eş hasar verebilir psikolojik olarak tabii bu sadece olasılık ama var yani bu olasılık Geçtiler de, psikolojime öyle majör bi etkisi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sen güçlüymüşsün işte. benim intihar eden tanıdığım da oldu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Annesi babası gay miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 demagoji yapma. edit; annesi babası gay olan çocuklar dalga geçilirse intihar eder demedim. 1) bu durum çocukla dalga geçilmesine sebep olabilir 2) dalga geçilen çocuklarda intihar a kadar varan travmalar olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 evet, ya okulda çocuklar dalga geçerse diye 2 insanın anayasal hakları üzerinde oynama yapalım. çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 biz birşey yapamayız. ailelerin bunu düşünmesi gerekir. bir bireyin haklarını kısıtlamak gerekir de demiyorum. sadece çocuklara etkisi olabilir diyorum. yine kafanda çevire çevire anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Abi karşı cinsden sevip,nesli temizce çoğaltmak varken lcd cekipmi sevisiyor bu gayler çözemedim.kadın varken erkeğe ilgi duymak düpedüz paikolojik rahatsızlık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar