eski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 N5110-B43B43 kodlu bir laptop geldi firmaya 1.500 TL de para vericez ama ben pek beğenmedim görünüşünü özellikle. ne bilim tuş takımı falan biraz dandik gibi. aşağı yukarı aynı fiyat ve özelliklerde tavsiye edilebilecek başka modeller varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 said: Bu ürün için şu anda akakce.com'da listelenen satıcılarda fiyat bilgisi bulunamadı. Genel olarak bu durum ürünün satıştan kalktığını ya da henüz satışa sunulmadığını gösterir. bir kakalama durumu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Bariz kaktırıyolar, daha ucuz o alet :D Nasıl kullanmak istediğine bağlı olarak, kötü de değildir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 asırı yogun bir şekilde kullanmayacagız yanı agır programlar falan yok.oyun yok işte şirkette duracak ara sıra yanımıza alıp cıkacaz dısarı o zaman lazım olur bi zaten. hani hesaplar falan kaydedilecek.yani aslında bize fazla bile ama o tip o fiyatı beğenemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Dell Vostro 3360'a bi bak istersen. Tam olarak verdiğin tanıma uyan bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 eski said: N5110-B43B43 kodlu bir laptop geldi firmaya 1.500 TL de para vericez ama ben pek beğenmedim görünüşünü özellikle. ne bilim tuş takımı falan biraz dandik gibi. aşağı yukarı aynı fiyat ve özelliklerde tavsiye edilebilecek başka modeller varmıdır? alma. alma. aynısından bende var bir alt modelinden. performansı çok kötü ve en basit bir hdd bile mainboardun altına monte edilmiş tüm kasanın sökülmesi gerekiyor. n5110 var şuan 1200'e aldık biz. pişmanız :) tek memnun olduğum şey dellin yerinde destek muhabbeti. direk gelip parça değiştirip gidiyorlar bir gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hacı kasayı sökmicen klavyeyi çıkarıcan. tam tersten gitmişsin :D sadfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 O yerinde tamir olayı cezbetti zaten bizide.anormal bi fiyat ucurumu yoksa dell iyi marka diyip kabullenecem walla.arastıracak pek vaktim yokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mr_Hand said: hacı kasayı sökmicen klavyeyi çıkarıcan. tam tersten gitmişsin :D sadfsdfg hayır o bazı modellerinde öyle n5110da mainboardun altında olduğu için olmuyor öyle. servis yaptı ben yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 enee o model hakkaten öyleymiş. vay mallar :D Dell inspiron serisinde bazılarında alttaki servis kapağı yok, ram falan değiştirmek için klavyeyi söküyosun. Çok malca diyodum, daha da malcası varmış sdf Vostro'dan şaşmam ben yea eheh. İş için çok güzel aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar