streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 che katilmi halk kahramanimi ...beyler unutmayin tarih sadece zenginlerin ve soylularin elinden akip giden 1 kac cumleden ibarettir * emre erol :D ...yani israilliler katil demistir amerikada onaylamistir bolecede adam nobel odulu sahipliginden katile donusmustur olay bu[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: karakedi, 12 Kasım 2004 16:19 tarihinde demiş ki: said: TooRan, 12 Kasım 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Bence bir milletin vatanını kurtarmak için yapılan her türlü çalışma,eylem vs...mübahtır.Sonuçta,Arafat o kadar eylemi durduk yere yaptırmadı...İsrailliler taş atan çocukları silah öldürüyorlar,yıkılacak olan evdeki sakatların,engellilerin çıkmasına izin vermiyorlar...Bunlar hiç tartışılmazken,Arafat terörist mi diye tartışılıyor.Bence "İsrail terör devleti mi değil mi?" diye sorulmalı.Zira bu sorunun cevabı olan sıfatın tam zıddı Arafat için geçerli olabilecek niteliktedir. TERÖR asla mübah degildir! gözü dönmüş pkk lıda terör yapıyor oda sözde bilmemne devletini kurmaya calısıyor, onun yaptıklarıda mı mübah? terör konusunu herşeyden farklı tutun, dava ne olursa olsun işin içine TERÖR girmiş ise, o dava da yanlıştır, davaya inananda. Şimdi nasıl bu işe PKK yı soktun ben de anlayamadım???Saptır Allah saptır!Sanki "Kürdistan" diye bir devlet var da,Türkiye'de orayı işgal etmiş durumda!Tövbe yarabbim tövbe!Ramazan'ın şu son gününde aklıma sahip ol!Bir vakit sonra,ABD ve İsrail ortadoğuyu perçinlediğinde sıra Türkiye'ye gelecek olsa,o zaman biz de Filistinlilerin yaptıklarını yapmayı düşünecek hale geleceğiz.Unutmayın ki;askerlerin de savaşla alakası yoktur.Onlar emirleri uygular.Halk da kendi vicdanının emirlerini uygular.Savaş sadece orduyla değil,halkla yapılır.Eğer bugün benim kentime bir yabancı kuvvet hakim olmaya çalışsa,bende ne Allah,ne günah korkusu kalır.Öldürürüm de,yakarım da...
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: mexinth, 13 Kasım 2004 03:01 tarihinde demiş ki: rexar aç biraz ansiklopedi oku. Şöyle millattan önce 1000 senesine bak, sonra ibrani kavimlerinin haritada hangi bölgede olduğuna bak... Yani şu saptırılmış Mel Gibson'ın İsa filminde bile bir gerçek var o da İsa'nın olduğu yıllarda tüm kudüs ve o çevre bölge israiloğullarının yaşadığı bölgeydi. İsa da bir yahudiydi, daha değişik esaslarda bir mezhep kurmak istedi ve hristiyanlık ortaya çıktı. 12 havarinin tamamıda yahudiydi... Kuran-ı Kerim i belgeleyenlerde yahudi hahamlardı. Zaten 2 din arasında benzerlikler bundan kaynaklanır. Filistinmiş pehhh, Arafat adam gibi bir lider olsaydı bankada tüm dünya da olacak silahlı saldırıları parasal bazda desteklemek için para tutmazdı. Parasının 1/4 ü bile west bank'ta çok şeyi değiştirirdi... Hala arafat hala filistin diyorsun bana. Yok kardeşim işgal filan. 1948 de saldırdılar, tüm araplar hemde. Yediler babafingoyu, sustular oturamadılar, yaralıydı bir tarafları. 1956 sinai campaign de aldılar ellerine, 1967 de aldılar... Almaya da devam edecekler... Barış isteyen barışı bulur. Bir elimde kaleş öbür elimde zeytin dalı istediğimi vermezseniz asarım keserim gibi bir çocuk mantığı ile olmaz liderlik. Liderliği fiyaskoydu cenazesi daha beter fiyaskoydu. Yassir kıçımın arafatı Ne Mutlu Türküm Diyene! yahudinin faşosu böölemi oluyo ?
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sen iyice zıvandan çıktın navymps. Başka bir söze gerek yok...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bu tartismalari yuz yuze yapmak daha dogru. bisey yaziyosun bi daha baktiginda 40 art yazi gelmis, konu sapmis vs vs.[signature][hline]templars of steel
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 o zaman neden kara murat izlemiş veled gibi konuşuyorsun ya? söylediklerin "bu budur bu da budur.bitti." dan öteye gitmiyo. said: mexinth, 13 Kasım 2004 10:40 tarihinde demiş ki: Evet zaten o kadar psikopattılar ki, gidip sporcu öldürdüler, bebek pusetine bomba yerleştirdiler. Okul otobüslerinde kıçlarına 2 lokum sokup kendilerini öldürdüler. Ama ne var ki ne huri gelecek ne başka birşey. O kadar masumlar ki, çocuklarını canlı bomba olmak için yetiştiriyorlar. eh be kardeşim be eh be threadin başından beri aynı soruyu soruyorum. aynı şeyi tekrarlayıp duruyorum. hala hiç biriniz tek bir cevap vermedi. Israil aynısını yapmadı mı? Israil sivillerin canına kast etmedi mi? İsrail sivillere zarar vermedi mi ? bunun cevabını verin bana.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 tavukmu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan anadolu yunanlıların mı türklerinmi ortadoğu müslümanların mı yahudilerin mi Sana Söylüyorum! Kendini temize çek ve OKU !!!
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 israil ordusu militanların peşindeyken sivil zararı verdi mi? Ne yazık ki verdi. Nedeni de bu militanların halkını kalkan olarak kullanmasıdır kanaatimce. Ama sorun şu ki bir tarafta istenmeyen bir kayıp var. Öbür tarafta gayet ağzının sularını akıtarak yapan var. Bak Gandi ye herkes sever Mandela da öyle, kendilerini giderek büyütmüş insanlardır. Severim ve takdir ederim. Sence filistin lideri gandi gibi biri olsa böyle olur muydu? Ayrıca aşırı yanlış anlaşılmalar oluyor. En son yazımda kaynağım Burak Eldem vs. araştırmalarından aklıma yatan kısımlardır.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 mexinth allaha binlerce dua etki filistinli degilsin baban amcan kardesin serseri bir kursun yuzunden katledilmedi ve bole rahatca dusunclerini dile getirebiliyosun ama dusunmek sadece bir onsezi yada icgudu degildir biraz suzmek ve dikkatli konusmak lazim ....kimse zaten terosristlerin masum insanlari oldurmesini savunmuyo ama unutmaki o insanlar caresiz 3-5 yasindaki cocogun babasinin olumu uzerine eline tas alip zerre zarar vermeyecegini bilmesine ragmen zirhli tanklardan hincini almasi ne demek bilirmisin??? yada 45 yildan beri fakirlik zulum eziyet hor gorulme dislanma nedir bilirmisin.. ben olaya islam dini olarak bakmiyorum ben bir milletin ezilimisligine isyanediyorum yoksa herkes inanir inanmaz o kendisinin bilecegi bi olay.. ama bu tip insanlar caresizlikten taslara sopalara yada cahillikten cok kolay kandirilacaklari terorsitlerin ellerine dusuyolar ...bu da bir tepki !! herkesin arkasinda unutmaki 12 trilyon dolarlik be dunyanin 180 ulkesinden 169 unun herhangi bir durumda direk destegini alabilecek emparyalist bir guc yok ![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 streamin sen belki olaya dini bir kareden bakmıyorsun ama orda yaşananlar, yaşatanların kılavuzunun veya dünya görüşlerinin kaynağını gösteriyo.. kundakdaki cocuğu öldürmek ne demek veya 14 ünde bi kızın babasının önünde tecavüs edip babasını belinden kopararak öldürmek ve kızı ateş döküp yakmak.. kötü cümleler biliyorum, ama o tankların içindeki istailli kendisine taş atan çocuklara namlusunun ucunu çevirecek kadar tetiğe basacak kadar şerefsiz ise elbette o çocuğun yanında duracağım inanmayanlar var, inkar edenler var, yanlış yolda insanlar var allah akıl fikir versin onlara ne diyeyim. buyrun burdan bakın belki inanmanıza faydalı olabilirim, http://users.pandora.be/simasher/abd/ayetler.htm">http://users.pandora.be/simasher/abd/ayetler.htm kabuğunuzdan çıkın OKUYUN !!
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yanlış link i düzeltiyorum http://users.pandora.be/simasher/abd/ayetler.htm
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: rarebee, 13 Kasım 2004 00:48 tarihinde demiş ki: bak o zaman uzaya ilk çıkan türkler bunu ben diyorum sen de git başka forumalrda uzaya ilk çıkan türkler de.sana nerden duydun diyince de bunu insanlar soluo ben değilim de.bana bir kaç cumhuriyet ve vatan düşmanının hiç bir kanıtı olmadan attığı iftiraları anlatma.evinde kuran var diye insanalr asılsaydı anadoluda insan kalmazdı. Sacma sapan konusma lafimi carpitip duruosun kendi kendinede yorum yapmaya kalkma yok cumhuriyet dusmani yok vatan haini senden ve senin gibilerden daha vatanseverdir o insanlar Guvenilir bi kaynaktan duydumki tutup burda acikliyorum +bunun kaniti olmazki adamlar aha biz boyle masumlari astik diye belge birakmazlar herhalde bi duzeltme yapmak istiyorum bu isin arkasinda mustafa kemal var demek istemedim yani o donemde bu tip olaylar olmus demek istedim
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: mexinth, 13 Kasım 2004 15:14 tarihinde demiş ki: israil ordusu militanların peşindeyken sivil zararı verdi mi? Ne yazık ki verdi. Nedeni de bu militanların halkını kalkan olarak kullanmasıdır kanaatimce. Ama sorun şu ki bir tarafta istenmeyen bir kayıp var. biz de gazete okumadık, haberleri izlemedik. olan bitenden de hiç haberdar değiliz. hah çocuk mu kandırıyorsun ya. militan kovalıyormuş da yanlışlık olmuşmuş da. said: Öbür tarafta gayet ağzının sularını akıtarak yapan var. 2 dakika mantıklı düşün 2 dakika karşındakini kuduz köpek gibi görmekten vazgeç. o adamda bildiğin insan be! (o adamı sev veya yaptığını onayla demiyorum sadece düşün) ha ama kolay geliyo tabi "pis antisemitist! pis müslümanlar! pis yahudi düşmanları" diyip işin içinden çıkmak. said: Bak Gandi ye herkes sever Mandela da öyle, kendilerini giderek büyütmüş insanlardır. Severim ve takdir ederim. Sence filistin lideri gandi gibi biri olsa böyle olur muydu? Ayrıca aşırı yanlış anlaşılmalar oluyor. herkes gandhi değil ortadoğu da hindistan değil. tüm dinlerin kökeni olan yer orası (hatta burası), yazının ilk kullanıldığı yer, onlarca kültürün ırkın dinin bir arada beraber yaşamaya çalıştığı yer. tüm dünya tarihini kökünden değiştirmiş bir yer orta doğu. petrolü yüzünden sürekli birilerinin parmaklarını soktukları yer. hindistan değil.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Kasım 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Kasım 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Eaglewingg, 13 Kasım 2004 00:51 tarihinde demiş ki: nasıl bir insansın sen ya? zamanında istiklal mahkemelerinde az bile adam asmışlarki bugun o zamanlardan kalan serefsizlerin torunları ve cocukları devletin her noktasında kadrolaşıp tarikatlara vatanı satıyorlar,Ülkemizi emperyalistlere peşkeş cekiyolar yobazlar!! Mustafa Kemal ne yapmışsa sonuna kadar doğrudur. Bu ülke ya kemalistlerin olacak yada hiç kimsenin!! Manyakmisin kardesim sen az adam asmislarmismis sadistmisin sen ? Ayrica ben senin Mustafa kemal sevginden supheliyim Tmm super adam, kahraman vs vs ama yanlislarida olmus Sen adami resmen tanri yerine koyuyosun tapiyosun adama Bence sen git nufus kagidina islam yerine baska bisey yazdir
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 rahan ne guzel konusuyon be. aynen katiliyorum.[signature][hline]templars of steel
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: rarebee, 13 Kasım 2004 00:53 tarihinde demiş ki: bırak azını yorma adam hiç bi açıklama yapamıyor.inandıgı seye bakarsan zaten zeka seviyesi de ortada.bir kac yobaz dangalakın lafına inanmış.acıyorum aslında bu cocuga. Bak a-sosyal,kendini entel sanan,tum gun bilgisayar basinda oturan,kompleksli yaratik ben sizin gibi 24 saat pc basinda oturamiyorum ne yazikki Inan bana hepinizden daha zekiyim Ayrica haddini bil tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda yorum yapma Aslinda tam tersi ben size aciyorum bazi gercekleri yok gormeye calisiyorsunuz
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 kişisel tartışacaksınz özel mesajı kullanın kesinlikle daha eğlenceli olduğunu garanti ederim.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Dogru ya Pardon arkadaslar kusura bakmayin Ozel mesajdan devam edelim biz
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 neden hep bilmeyenler çok konuşuyo ya!!! bilin öğrenin sonra gelin tartışalım. cehalet!!! cahiliye dönemindeyiz resmen! biraz google kullanın araştırın öğrenin okuyun!
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: SimasheR, 13 Kasım 2004 18:05 tarihinde demiş ki: neden hep bilmeyenler çok konuşuyo ya!!! bilin öğrenin sonra gelin tartışalım. cehalet!!! cahiliye dönemindeyiz resmen! biraz google kullanın araştırın öğrenin okuyun! Diyene bak, Burası dandik bir universite kafeteryası değil. Git saçma sapan propogandalarını ait olduğun yerde yap!!! Verdiğin kaynağın bırak güvenilebilirliği, saçmalığın daniskası olmaktan öteye giden yanı yok. Alan adı bile dandik. Yahudilerin ayet diye bir kelimesi yoktur. Dk.1 Tevrat öyle her fındık beyinlinin yorumlayacağı bir kolaylıkta olsaydı herkes yorumlardı. Kabalistler var bunun için. Hiçbir din kitabı vahşeti körüklemez, bu sayfada görülen ve önerilen hiçbir psikopatlığıda inananlarına diretmez. Bu ne saçmalıktır be, birde uyanın diye konuşuyorsun. Kim bilir kimin sahte hesabısındır. Ben bu kişiden ciddi ciddi şikayetçiyim forum yöneticileri... Rahan, seninle daha sakin bir ortamda tartışabiliriz, burada a yı z okuyup kuduran adamlarla uğraşmaktan sıkıldım artık.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: mexinth, 13 Kasım 2004 18:38 tarihinde demiş ki: Hiçbir din kitabı vahşeti körüklemez, bu sayfada görülen ve önerilen hiçbir psikopatlığıda inananlarına diretmez. abi bu dogru degil yalniz. birak tevrati bizim kuranda bile var ne zaman siddet kullanilacagini anlatan ayetler.[signature][hline]templars of steel
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 konu zıvanadan cıkmıs toparlanamaz ![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Daaaaaaaaannnnnnn KEeeeeeeeeekk[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ooo sapıttınız arafattan yahudilik müslümanlığa çevirdiniz işi[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: mexinth, 13 Kasım 2004 18:38 tarihinde demiş ki: said: SimasheR, 13 Kasım 2004 18:05 tarihinde demiş ki: neden hep bilmeyenler çok konuşuyo ya!!! bilin öğrenin sonra gelin tartışalım. cehalet!!! cahiliye dönemindeyiz resmen! biraz google kullanın araştırın öğrenin okuyun! Diyene bak, Burası dandik bir universite kafeteryası değil. Git saçma sapan propogandalarını ait olduğun yerde yap!!! Verdiğin kaynağın bırak güvenilebilirliği, saçmalığın daniskası olmaktan öteye giden yanı yok. Alan adı bile dandik. Yahudilerin ayet diye bir kelimesi yoktur. Dk.1 Tevrat öyle her fındık beyinlinin yorumlayacağı bir kolaylıkta olsaydı herkes yorumlardı. Kabalistler var bunun için. Hiçbir din kitabı vahşeti körüklemez, bu sayfada görülen ve önerilen hiçbir psikopatlığıda inananlarına diretmez. Bu ne saçmalıktır be, birde uyanın diye konuşuyorsun. Kim bilir kimin sahte hesabısındır. Ben bu kişiden ciddi ciddi şikayetçiyim forum yöneticileri... Rahan, seninle daha sakin bir ortamda tartışabiliriz, burada a yı z okuyup kuduran adamlarla uğraşmaktan sıkıldım artık. değerlendirme kriterine bak "DOMAIN NAME" bana inanmayan açıp OKUSUN. ben ne diye bağırıyorum OKUYUN OKUYUN OKUYUN ne okursanız okuyun yeterki okuyun!
Öne çıkan mesajlar