Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya tmm evinde kuran var die asılmamıstır ama israildekiler ne kdr masumlarsa filistindekilerde masumd sonuçta...[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Isterse 70 yil olsun isterse 786187248127481654 yil farketmez !!! 70 yil diil ayrica, filistin olayinin gecmisi 70 yil olabilir ama muslumanlar en az 400-500 yildir orda. Sizin mantiginiza gore yunanlar megola-idea konusunda hakli 1000 yil once burda yasiodu adamlar biz asyadan geldik biz gidelim onlar gelsin dimi ??!? Aynı mantıkla, Filistinliler de işgal altındaki topraklarına laf edemez o zaman? Kendi kendini döt ediyosun[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: rarebee, 12 Kasım 2004 23:12 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Ya belki onlar hakketti diyeceksiniz belki ataturk oyle sey yapmadi diyeceksiniz belki kabul etmiceksiniz ama Kurulan istiklal mahkemelerinde asilan onca insan ?sadece evinde kuran oldugu icin asilan insanlar olmus o insanlarda bence en az israildeki hamile kadin kadar masumdu. bu kadar sallama bilgilere nasıl inanıyosunuz aklım ermiyor.evde kuran olduğu için adam mı asılmış atıonuz destekli atın daha o zaman yaşayan insanlar hayatta sor onlara kimin evinde kuran var diye asılmış.istiklal mahkemsinde dinin arkasına sığınıp vatanı satan köpekler asıldı dini bütün temiz insanlar değil.yani kaç yaşındasın bilmiom ama bu lafı benim 12 yaşındaki yegenime sölesen sana güler.evinde kuran var diye asılmışmış sallamaya bak. Ya geç bu adamı, şu lafı söyleyip de, bu topraklarda nasıl yürüyebiliyor hala anlayamıyorum. Ne terbiyesizlik, ne utanmazlıktır bu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Horrible, 12 Kasım 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ya tmm evinde kuran var die asılmamıstır ama israildekiler ne kdr masumlarsa filistindekilerde masumd sonuçta... [/quot bir yanlış bir başka yanlışla düzeltilmez.[signature][hline]RareBee Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Penthesilea, 12 Kasım 2004 23:28 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 12 Kasım 2004 23:12 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Ya belki onlar hakketti diyeceksiniz belki ataturk oyle sey yapmadi diyeceksiniz belki kabul etmiceksiniz ama Kurulan istiklal mahkemelerinde asilan onca insan ?sadece evinde kuran oldugu icin asilan insanlar olmus o insanlarda bence en az israildeki hamile kadin kadar masumdu. bu kadar sallama bilgilere nasıl inanıyosunuz aklım ermiyor.evde kuran olduğu için adam mı asılmış atıonuz destekli atın daha o zaman yaşayan insanlar hayatta sor onlara kimin evinde kuran var diye asılmış.istiklal mahkemsinde dinin arkasına sığınıp vatanı satan köpekler asıldı dini bütün temiz insanlar değil.yani kaç yaşındasın bilmiom ama bu lafı benim 12 yaşındaki yegenime sölesen sana güler.evinde kuran var diye asılmışmış sallamaya bak. Ya geç bu adamı, şu lafı söyleyip de, bu topraklarda nasıl yürüyebiliyor hala anlayamıyorum. Ne terbiyesizlik, ne utanmazlıktır bu katılıyorum o yazı silinsin hatta topicten o derece rahatsız edici bi yazı[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: rarebee, 12 Kasım 2004 23:29 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 12 Kasım 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ya tmm evinde kuran var die asılmamıstır ama israildekiler ne kdr masumlarsa filistindekilerde masumd sonuçta... [/quot bir yanlış bir başka yanlışla düzeltilmez. yanlış ?[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 israilliler masum filistinlileri öldürdü filistinliler de masum insanları öldürsün mantığı yanlıştır anlatabiliyormuyum hori[signature][hline]RareBee Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 öyle bir mantık kurmuorum.Sadece İSraillere yazık diorsunuz filistinlere yazık deil mi peki?[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Ardeth, 12 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki: Burdaki tutumlarınızdan ben daha çok sizin dikkat ve sorgulamanızın çoğunu tek devlet üzerinde yoğunlaştırdığınızı düşünüyorum. Bir tartışma yapmanız ''evet filistinde hata yaptı ama israilde hata yaptı'' demenizi engellemez. Eğer doğruları bulmaya çalıştığımız bir tartışma yapıyorsak her şeyi göz önünde bulundurmamız lazım ha ama eğer amaç karşındaki insanı sindirmek ve ego tatmin etmekse devam edin. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben öyle bir şey dmedim 2 tarafta da suç var ama siz çıkıp arafatı sütten çıkımış ak kaşık gibi gösterirseniz biz de ona göre bir açıklama yaparız.[signature][hline]RareBee Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hiç kimseyi tutumuorum iki tarafta haksızdır savaşa HAYIR!!! AMa konumuz arafattı israil filistin savaşı oldu anlamadığım nokta tmm filistin yanlış yaptı ama ne biliim herkez israile yazık fln dio ya iki tarafada yazık!Çıkar için devlet başkanlarını yaptıklarını halk seçior.Gerçekten ACI!!![signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla kimden duydun?hangi eğitim düzeyindeki insanlardan?tarihle ne kadar alakalı insanlardan?hangi niyetli insanlardan?[signature][hline]RareBee Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bunlar gercekten guzel ;) ve sorulmasi gereken sorular sana[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: rarebee, 12 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla kimden duydun?hangi eğitim düzeyindeki insanlardan?tarihle ne kadar alakalı insanlardan?hangi niyetli insanlardan? +birmilyon[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz mexinth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 valla sinire gerek yok ne demiş azmodai zamanında: sıkma canını okşa patlıcanını[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arafat barışsever görünümlü militan...[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 lem wala 11 sayfalik topici ozetledin gibi bişe oldu :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Rexar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 israil, amerika ve ingiltere gibi barışsever olmak yerine arafat gibi militan olmayı tercih ederim. hem ne barışından bahsediyorsun anlamadım. adamın ülkesini gaspet tanklarla çocuklarını ez sonra militanlıkla suçla. Rexar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi. paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 tabi olm... he heh...;) deli özetlerim valla... *dötü kalkar*[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hiç bir şey değilse o militan olarak nitelendirdiğimiz devlet başkanı . Kendi ülkesini alabilmek insanlarına huzurlu ve rahat bi yaşam sunabilmek için tam tamına 3 yıl aynı karargahta resmen savaştı . Kısaca tamam belki militan ama oda bi insan ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Rexar, 13 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi. Atatürk bir tane bile sivil hedefe saldırmadı hiç bir masumu öldürmedi.[signature][hline]RareBee Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hiçkimse onun insan olmadıgını iddia etmediki. inandıgı degerlerde , kendi dogrularına gore savasan bir insandı deniyor zaten surekli[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Rexar, 13 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi. tabi aradaki fark şu; türk milleti yy lar buyonca Anadolu topraklarında hüküm sürdü yani o topraklar zaten bizimdi.Ve ing. fransızlar vb. işgalciydi... Filistin ve İsrail meselesinin bununla uzaktan yakından bi benzerliği yok. Hele hele Ulu önderin Yaserle hiç yok... ok.???[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 7.sayfa (Toplam 11 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/673515-sizce-arafat-katil-mi-bary%25c3%25besever-mi-yoksa-militan-my/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Penthesilea, 12 Kasım 2004 23:28 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 12 Kasım 2004 23:12 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki: Ya belki onlar hakketti diyeceksiniz belki ataturk oyle sey yapmadi diyeceksiniz belki kabul etmiceksiniz ama Kurulan istiklal mahkemelerinde asilan onca insan ?sadece evinde kuran oldugu icin asilan insanlar olmus o insanlarda bence en az israildeki hamile kadin kadar masumdu. bu kadar sallama bilgilere nasıl inanıyosunuz aklım ermiyor.evde kuran olduğu için adam mı asılmış atıonuz destekli atın daha o zaman yaşayan insanlar hayatta sor onlara kimin evinde kuran var diye asılmış.istiklal mahkemsinde dinin arkasına sığınıp vatanı satan köpekler asıldı dini bütün temiz insanlar değil.yani kaç yaşındasın bilmiom ama bu lafı benim 12 yaşındaki yegenime sölesen sana güler.evinde kuran var diye asılmışmış sallamaya bak. Ya geç bu adamı, şu lafı söyleyip de, bu topraklarda nasıl yürüyebiliyor hala anlayamıyorum. Ne terbiyesizlik, ne utanmazlıktır bu katılıyorum o yazı silinsin hatta topicten o derece rahatsız edici bi yazı[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: rarebee, 12 Kasım 2004 23:29 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 12 Kasım 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ya tmm evinde kuran var die asılmamıstır ama israildekiler ne kdr masumlarsa filistindekilerde masumd sonuçta... [/quot bir yanlış bir başka yanlışla düzeltilmez. yanlış ?[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 israilliler masum filistinlileri öldürdü filistinliler de masum insanları öldürsün mantığı yanlıştır anlatabiliyormuyum hori[signature][hline]RareBee Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 öyle bir mantık kurmuorum.Sadece İSraillere yazık diorsunuz filistinlere yazık deil mi peki?[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Ardeth, 12 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki: Burdaki tutumlarınızdan ben daha çok sizin dikkat ve sorgulamanızın çoğunu tek devlet üzerinde yoğunlaştırdığınızı düşünüyorum. Bir tartışma yapmanız ''evet filistinde hata yaptı ama israilde hata yaptı'' demenizi engellemez. Eğer doğruları bulmaya çalıştığımız bir tartışma yapıyorsak her şeyi göz önünde bulundurmamız lazım ha ama eğer amaç karşındaki insanı sindirmek ve ego tatmin etmekse devam edin. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben öyle bir şey dmedim 2 tarafta da suç var ama siz çıkıp arafatı sütten çıkımış ak kaşık gibi gösterirseniz biz de ona göre bir açıklama yaparız.[signature][hline]RareBee Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hiç kimseyi tutumuorum iki tarafta haksızdır savaşa HAYIR!!! AMa konumuz arafattı israil filistin savaşı oldu anlamadığım nokta tmm filistin yanlış yaptı ama ne biliim herkez israile yazık fln dio ya iki tarafada yazık!Çıkar için devlet başkanlarını yaptıklarını halk seçior.Gerçekten ACI!!![signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla kimden duydun?hangi eğitim düzeyindeki insanlardan?tarihle ne kadar alakalı insanlardan?hangi niyetli insanlardan?[signature][hline]RareBee Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bunlar gercekten guzel ;) ve sorulmasi gereken sorular sana[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: rarebee, 12 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla kimden duydun?hangi eğitim düzeyindeki insanlardan?tarihle ne kadar alakalı insanlardan?hangi niyetli insanlardan? +birmilyon[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz mexinth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 valla sinire gerek yok ne demiş azmodai zamanında: sıkma canını okşa patlıcanını[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arafat barışsever görünümlü militan...[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 lem wala 11 sayfalik topici ozetledin gibi bişe oldu :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Rexar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 israil, amerika ve ingiltere gibi barışsever olmak yerine arafat gibi militan olmayı tercih ederim. hem ne barışından bahsediyorsun anlamadım. adamın ülkesini gaspet tanklarla çocuklarını ez sonra militanlıkla suçla. Rexar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi. paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 tabi olm... he heh...;) deli özetlerim valla... *dötü kalkar*[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hiç bir şey değilse o militan olarak nitelendirdiğimiz devlet başkanı . Kendi ülkesini alabilmek insanlarına huzurlu ve rahat bi yaşam sunabilmek için tam tamına 3 yıl aynı karargahta resmen savaştı . Kısaca tamam belki militan ama oda bi insan ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Rexar, 13 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi. Atatürk bir tane bile sivil hedefe saldırmadı hiç bir masumu öldürmedi.[signature][hline]RareBee Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hiçkimse onun insan olmadıgını iddia etmediki. inandıgı degerlerde , kendi dogrularına gore savasan bir insandı deniyor zaten surekli[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Rexar, 13 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi. tabi aradaki fark şu; türk milleti yy lar buyonca Anadolu topraklarında hüküm sürdü yani o topraklar zaten bizimdi.Ve ing. fransızlar vb. işgalciydi... Filistin ve İsrail meselesinin bununla uzaktan yakından bi benzerliği yok. Hele hele Ulu önderin Yaserle hiç yok... ok.???[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 7.sayfa (Toplam 11 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/673515-sizce-arafat-katil-mi-bary%25c3%25besever-mi-yoksa-militan-my/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 israilliler masum filistinlileri öldürdü filistinliler de masum insanları öldürsün mantığı yanlıştır anlatabiliyormuyum hori[signature][hline]RareBee
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 öyle bir mantık kurmuorum.Sadece İSraillere yazık diorsunuz filistinlere yazık deil mi peki?[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Ardeth, 12 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki: Burdaki tutumlarınızdan ben daha çok sizin dikkat ve sorgulamanızın çoğunu tek devlet üzerinde yoğunlaştırdığınızı düşünüyorum. Bir tartışma yapmanız ''evet filistinde hata yaptı ama israilde hata yaptı'' demenizi engellemez. Eğer doğruları bulmaya çalıştığımız bir tartışma yapıyorsak her şeyi göz önünde bulundurmamız lazım ha ama eğer amaç karşındaki insanı sindirmek ve ego tatmin etmekse devam edin. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben öyle bir şey dmedim 2 tarafta da suç var ama siz çıkıp arafatı sütten çıkımış ak kaşık gibi gösterirseniz biz de ona göre bir açıklama yaparız.[signature][hline]RareBee
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hiç kimseyi tutumuorum iki tarafta haksızdır savaşa HAYIR!!! AMa konumuz arafattı israil filistin savaşı oldu anlamadığım nokta tmm filistin yanlış yaptı ama ne biliim herkez israile yazık fln dio ya iki tarafada yazık!Çıkar için devlet başkanlarını yaptıklarını halk seçior.Gerçekten ACI!!![signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla kimden duydun?hangi eğitim düzeyindeki insanlardan?tarihle ne kadar alakalı insanlardan?hangi niyetli insanlardan?[signature][hline]RareBee
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bunlar gercekten guzel ;) ve sorulmasi gereken sorular sana[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: rarebee, 12 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 12 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Ya ben bunu nasil kanitlayabilirimki ? ben bunlari duydum 1 kisidende degil bircok yerden ayrica oyle galeyana gelmeyin hemen az sonra baslarsiniz asican boylelerini felan diye Pent inan senden daha rahat yasiyorum senin gibileri anlamak mumkun degil zaten neyse salla kimden duydun?hangi eğitim düzeyindeki insanlardan?tarihle ne kadar alakalı insanlardan?hangi niyetli insanlardan? +birmilyon[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 valla sinire gerek yok ne demiş azmodai zamanında: sıkma canını okşa patlıcanını[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arafat barışsever görünümlü militan...[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!!
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 lem wala 11 sayfalik topici ozetledin gibi bişe oldu :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Rexar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 israil, amerika ve ingiltere gibi barışsever olmak yerine arafat gibi militan olmayı tercih ederim. hem ne barışından bahsediyorsun anlamadım. adamın ülkesini gaspet tanklarla çocuklarını ez sonra militanlıkla suçla.
Rexar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 tabi olm... he heh...;) deli özetlerim valla... *dötü kalkar*[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!!
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hiç bir şey değilse o militan olarak nitelendirdiğimiz devlet başkanı . Kendi ülkesini alabilmek insanlarına huzurlu ve rahat bi yaşam sunabilmek için tam tamına 3 yıl aynı karargahta resmen savaştı . Kısaca tamam belki militan ama oda bi insan ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Rexar, 13 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi. Atatürk bir tane bile sivil hedefe saldırmadı hiç bir masumu öldürmedi.[signature][hline]RareBee
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hiçkimse onun insan olmadıgını iddia etmediki. inandıgı degerlerde , kendi dogrularına gore savasan bir insandı deniyor zaten surekli[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Rexar, 13 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ingilizler yunanlılar italyanlar da ülkemize girdiğinde biz barışsever değildik. atatürk de militandı onlara göre. tıpkı arafatın sana militan olması gibi. tabi aradaki fark şu; türk milleti yy lar buyonca Anadolu topraklarında hüküm sürdü yani o topraklar zaten bizimdi.Ve ing. fransızlar vb. işgalciydi... Filistin ve İsrail meselesinin bununla uzaktan yakından bi benzerliği yok. Hele hele Ulu önderin Yaserle hiç yok... ok.???[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!!
Öne çıkan mesajlar