Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce arafat katil mi barışsever mi yoksa militan mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
mexinth, 12 Kasım 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
...Senin burda ağlaman hiçbirşeyi değiştirmeyecek...
ah yirim, bişiyleri değiştirebilelim diye tartışmıyoruz zaten. herkesin fikrini anlayıp dinleyerek daha objektif bir bakış açısı kazanmaya çalışıyorz. (ve tabi ki kazandırmaya da)

diğer yazdıkların konuyu aşırı genişletiyor, bildiklerimi okuduklarımı falan bi şekilde toparlayayım, güvenilir kaynaklarla doğrulayayım.teker teker cevap vericem ama şimdi değil baygınlık geldi artık.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
said:
SimasheR, 12 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
said:
mexinth, 12 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
OHA be HARUN YAHYA denen herifin yazısını koyuyosunuz utanmadan birde.

HARUN YAHYA ya Fettulah Gülen'in yada Adnan Hoca olarak tanınan tarikatçının takma ismidir.

Bunlara nasıl inanırsınız yahu?

+1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
tartışmaya anadolunun bağrından kopup gelen bir yurtdaşımın deyimi ile nokta koymak istiyorum yüksek izninizle,

arafatın a.. ko.. size birşey olmasın gözlerimm ehehehe[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
Ya bence arafat eskiden teroristmiş tmm ama adam Nobel BArış Ödülünü aldığına göre barışçı bişeyi var demekytir.Ayrıca israile gittik patlama oldu fşn diosunuz ama Filişstine gidin israiller orayı bombalamıolar mı sanki ya?Ayrıca ölünün arkasından konusulmaz :) ( ehuehe) Bilmiorum benim düşüncem bu devrim yapan insanların çoğu başarısız olsa terorist olarak adlandırılır ama başarılıları da önder,lider fln die adlandırıoruz o adamında kendine göre haklı olduğu şeyler vardı:Sonuçta hayatını bir ülke için adayan biri için bu lafları söylemeniz yanlıs bence...[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
Bence barişsever adam kendını affettırmıs o kadar :9[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Ya belki onlar hakketti diyeceksiniz belki ataturk oyle sey yapmadi diyeceksiniz belki kabul etmiceksiniz ama
Kurulan istiklal mahkemelerinde asilan onca insan ?sadece evinde kuran oldugu icin asilan insanlar olmus o insanlarda bence en az israildeki hamile kadin kadar masumdu.
Mesaj tarihi:
said:
ExhaulteD, 12 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki:
Ya belki onlar hakketti diyeceksiniz belki ataturk oyle sey yapmadi diyeceksiniz belki kabul etmiceksiniz ama
Kurulan istiklal mahkemelerinde asilan onca insan ?sadece evinde kuran oldugu icin asilan insanlar olmus o insanlarda bence en az israildeki hamile kadin kadar masumdu.

+1 bencede filistindeki o kdr insanda israildekiler kdr masumdu...[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
said:

Allah belanı versin senin, tez geber.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 12 Kasım 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
adamlar bu gozle bakıyor olabılırler hakketten..
oofffof..içim daraldı..

Su anda ellerinde olan tevratın musa zamanındaki tevratla uzaktan yakından bi alakası yoktur olmamalıda bi duyumuma gore musevi din adamları her donem kosullarına gore kitabı yenıden yazmıslar ve en sonunda musevilikten daha onceleri inandıkları bir dine uyarlamıslardır bu dininde temelinde seytana tapmak varmıs(kesin bilgi degil bi hoca anlattı)[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
oha yani oha

yazış bunlar yazış,

gidin kitapçılara kitabı mukaddes : tevrat olarak satılıyor türkçe

alın okuyun kardeşim.

Biraz berahaları okuyun ondan sonra çıkın karşıma alla alla çattık delilere ya.

Baydınız yani kulaktan dolma yada harun yahya gibi asılası orospu çocuklarının yazılarını okuyup geliyorsnuz.[signature][hline]sonunda yeniledim.

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 12 Kasım 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
said:
mexinth, 12 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
OHA be HARUN YAHYA denen herifin yazısını koyuyosunuz utanmadan birde.

HARUN YAHYA ya Fettulah Gülen'in yada Adnan Hoca olarak tanınan tarikatçının takma ismidir.

Bunlara nasıl inanırsınız yahu?

O adamlara nasıl inanıyorlarsa bunlara da öyle inanıyorlar. Fetullahçı doldu paticik son zamanlarda mexinth.

itina ile temizlenmeleri gerek o vakit[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
said:
mexinth, 12 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
oha yani oha

yazış bunlar yazış,

gidin kitapçılara kitabı mukaddes : tevrat olarak satılıyor türkçe

alın okuyun kardeşim.

Biraz berahaları okuyun ondan sonra çıkın karşıma alla alla çattık delilere ya.

Baydınız yani kulaktan dolma yada harun yahya gibi asılası orospu çocuklarının yazılarını okuyup geliyorsnuz.

Oldu herşeyi sen bilion ztn ...[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
said:
Limasol, 12 Kasım 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
said:
oofffof..içim daraldı..

Su anda ellerinde olan tevratın musa zamanındaki tevratla uzaktan yakından bi alakası yoktur olmamalıda bi duyumuma gore musevi din adamları her donem kosullarına gore kitabı yenıden yazmıslar ve en sonunda musevilikten daha onceleri inandıkları bir dine uyarlamıslardır bu dininde temelinde seytana tapmak varmıs(kesin bilgi degil bi hoca anlattı)

SENIN o duydugun olay incil için gecerli tevrat degil. incil her doneme gore degisiyo tekrar.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
işte ben..!
Mesaj tarihi:
said:

sen ne dediginin farkındamısın beynıne kan gitm ıo glb??
mexinth kulaktan doyma cart curt laflarının ucu banada dokunuyosa ben parantez içinde kesin bilgi degil din hocam anlattı diye solemıstım ayrıca o...ç. fln hiç hoş degil bunuda bil ama dogru :))[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
said:
Cermy, 12 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
said:
Limasol, 12 Kasım 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
said:
oofffof..içim daraldı..

Su anda ellerinde olan tevratın musa zamanındaki tevratla uzaktan yakından bi alakası yoktur olmamalıda bi duyumuma gore musevi din adamları her donem kosullarına gore kitabı yenıden yazmıslar ve en sonunda musevilikten daha onceleri inandıkları bir dine uyarlamıslardır bu dininde temelinde seytana tapmak varmıs(kesin bilgi degil bi hoca anlattı)

SENIN o duydugun olay incil için gecerli tevrat degil. incil her doneme gore degisiyo tekrar.

o kitapların gunumuze deiserek geldigini zaten biloruz onemli olan o degil seytana tapmayı ongoren dinleriyle alakalı olan kısım bunu anlamakta çok zor degildi yazıda...[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
ya öle şeytana tapmaymış fln zannetmiorum ya...Saçmalamıs din hocanız :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 12 Kasım 2004 17:30 tarihinde demiş ki:
Ama şu var, Araplar geldiler ve bir yere yerleştiler. Şimdi topraklarını savunuyor mertebesindeler gözünüzde. Bu da tam olarak doğru değil.

Allah allah bak seen
bizimde anadoluda hakkimiz yok o zmn bizde sonradan geldik
hatta kimsenin yasadigi toprakta hakki yok herkes gitsin dimi ?
boyle aptal bi mantik olabilirmi
Mesaj tarihi:
şimcik limasol küfür sana değil, tarikatçıya o bir.

exhaulted- şu mel gibson ın çok tepki toplayan, isa'nın ölümünü yahudilere havale eden filmi izle.

Orada doğru bir tek nokta var bildiğim (filmi izlemedim istemedim de) o da o dönemde orada yahudiler vardı.
Şimdi de var.

Filistin kavramı filan 60 70 yıllık eşantiyon bir kavramdır.[signature][hline]sonunda yeniledim.

Mesaj tarihi:
Olsun 60-70 yıllık bir kavram olması neyi deiştirir önemli olan adam bağımsızlığını ilan etmiş...Şimdi Amerikada ırak'ı feth etti bundan 70 yıl sonra böle bir konusma geçmeyecek ama deil mi?[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
Isterse 70 yil olsun isterse 786187248127481654 yil farketmez !!!
70 yil diil ayrica, filistin olayinin gecmisi 70 yil olabilir ama muslumanlar en az 400-500 yildir orda.
Sizin mantiginiza gore yunanlar megola-idea konusunda hakli
1000 yil once burda yasiodu adamlar biz asyadan geldik
biz gidelim onlar gelsin dimi ??!?
Mesaj tarihi:
said:
mexinth, 12 Kasım 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
şimcik limasol küfür sana değil, tarikatçıya o bir.

exhaulted- şu mel gibson ın çok tepki toplayan, isa'nın ölümünü yahudilere havale eden filmi izle.

Orada doğru bir tek nokta var bildiğim (filmi izlemedim istemedim de) o da o dönemde orada yahudiler vardı.
Şimdi de var.

Filistin kavramı filan 60 70 yıllık eşantiyon bir kavramdır.

ben kufur bana ettigini solemedım zaten haketmıs kisilere gitmis kufurun ama forum ortamında dogru degil demek istedim[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
said:

bu kadar sallama bilgilere nasıl inanıyosunuz aklım ermiyor.evde kuran olduğu için adam mı asılmış atıonuz destekli atın daha o zaman yaşayan insanlar hayatta sor onlara kimin evinde kuran var diye asılmış.istiklal mahkemsinde dinin arkasına sığınıp vatanı satan köpekler asıldı dini bütün temiz insanlar değil.yani kaç yaşındasın bilmiom ama bu lafı benim 12 yaşındaki yegenime sölesen sana güler.evinde kuran var diye asılmışmış sallamaya bak.[signature][hline]RareBee
  • Yeni Oluştur...